Neler Yeni

Kilolu mu görünüyorum?

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,642
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Spor salonuna şu anda gidecek param olsa giderim fakat yok. Dediklerini yaparım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anladım. Bana bel bölgesiden çok göğüslerim yağlı geliyor. Spor salonuna gidecek param yok ama evde bişeyler yapmaya çalışırm
Salon şart değil 5kg 2 adet dambıl,egzersiz matı ile birçok spor salonu hareketini yapabilirsin karın antremani ile de bel bölgesindeki yağlar ile savaşabilirsin

Devilll20

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,230
İsim
Rick Baba

Starlex

80+ Silver
15 yaşındayım bir kaç ay sonra 16ya gireceğim. Boyum 176 kilom da 76. En son Kasımda tartıldım belki almışımdır. Fiziğim kötü mü? Yorumlar mısınız? kilo vermeli miyim?
Çok kötü, biraz daha şişmanlarsan ve şort pantolon giyersen sınıfın bilgisayarcı çocuğu olursun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok kötü, biraz daha şişmanlarsan ve şort pantolon giyersen sınıfın bilgisayarcı çocuğu olursun
images (23).jpeg

Ferhelm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ferhelm
Instagram
FerhelmEdits
Steam
Ferhelm0
Discord
ferhelm

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,707
İsim
Fatih
Ya kardeslerim, 15 yasinda ne gibi bir fizik bekliyorsun ki kendinden? Kilonu düzgün tutacaksın, elinden geldiğince dengeli besleneceksin. Sağlıklı olmaya calisacaksin. Düzenli egzersiz yap, vücudun daha oturmamış belli. İnternete de vücudunu atma bence. Vücudun konusunda da ozguvensiz olma. Bakarsan bağ, bakmazsan dağ olur.

Ya kardeslerim, 15 yasinda ne gibi bir fizik bekliyorsun ki kendinden? Kilonu düzgün tutacaksın, elinden geldiğince dengeli besleneceksin. Sağlıklı olmaya calisacaksin. Düzenli egzersiz yap, vücudun daha oturmamış belli. İnternete de vücudunu atma bence. Vücudun konusunda da ozguvensiz olma. Bakarsan bağ, bakmazsan dağ olur.
Sadece nasıl göründüğünü düşüncelerinizi merak ettim.

Top Bottom