peki böyle gidersem çok mu kötü olur? sadece yürüyüşle falan düzelmez mivalla dostum 1 ayda değişebilirsin adam gibi beslenip sporunu yaparsan, sana bağlı her gün gidip 1 saat cardio falan at
işte cardio dediğimiz şey koşu bandında tempolu koşu-yürümepeki böyle gidersem çok mu kötü olur? sadece yürüyüşle falan düzelmez mi
usta bahaneleri bırak şuan sınav senesi diye salon olmadan evde sadece 10+10 kiloyla bile hayvan gibi geliştim. omzum kafamla aynıydı şuan 126 falan.Ben spor yapmıyorum malesef. sence yaşıma göre çok mu hızlı aldım?
Mesaj otomatik birleştirildi:
bende yazılmak istiyorum ama salonlar hem pahalı hemde okuldan vakit kalmaz diye düşünüyorum. Yazın boşken spora başlamayı düşünüyorum ama o zamanda çok geç olur diye korkuyorum.
spora vaktim olsa bu sefer salona gidecek param yok :d. evde kendim nasıl yapabilirim o zaman? en azından vücut toparlanır. arkadaşlar bi kaç video attılar onlarla berbaer başka ne uygulamamı tavsiye edersin.usta bahaneleri bırak şuan sınav senesi diye salon olmadan evde sadece 10+10 kiloyla bile hayvan gibi geliştim. omzum kafamla aynıydı şuan 126 falan.
Git spor salonuna düzgünce sporunu yap aldığın kiloyu dert etme. En azından bulktayım diye kolpadan bahanen olur ASHDHJASHD
anladım. spor terimleriyle pek alakam yok.işte cardio dediğimiz şey koşu bandında tempolu koşu-yürüme
evde genelde ne pişiyorsa onu yiyorum o da genelde pilav fasulye yada etli bişey bi de çorba oluyor.evde yapmak istiyorsan hafta sonları sabah 7-8 gibi giyin 9-10 a kadar koş tempolu olarak, yani 5 dk hızlı 5 dk normal koşu tarzı yapabilirsin, evde yemene çok dikkat et, bende diyet programı var ig verirsen atabilirim bende kullanıyorum
yürüyüş her sabah okula giderken yapıyorum. anladm sağolSpora gerek yok ya ritimli bir yeme içme düzenin olsun yeterli olur. Arada da yürüyüş yapabilirsin istersen her gün kalori yakarsın işine gelir.
spor zorunluluk değildir ama gerekliliktir. Aldığın ucuz kıyafetleri bile pahalı gösterebilecek estetik bir vücudu olmasını çoğu insan ister.Spora gerek yok ya ritimli bir yeme içme düzenin olsun yeterli olur. Arada da yürüyüş yapabilirsin istersen her gün kalori yakarsın işine gelir.
evet bende öyle bi vücudum olsun isterim ama salonlar pahalı ve ayıracak vakit yokspor zorunluluk değildir ama gerekliliktir. Aldığın ucuz kıyafetleri bile pahalı gösterebilecek estetik bir vücudu olmasını çoğu insan ister.
tavuk al ton balığı al ye süreklievde genelde ne pişiyorsa onu yiyorum o da genelde pilav fasulye yada etli bişey bi de çorba oluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
yürüyüş her sabah okula giderken yapıyorum. anladm sağol
onlar daha çok kilo yapmaz mı?tavuk al ton balığı al ye sürekli
Tamam knkDüzgünce bu kadar olursun falan diyebilirdin.