Neler Yeni

Sizce kilolu mu oluyorum ya da oldum mu?

MrGmsoy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ekrem Gmüşsoy
Sizce kilolu mu oluyorum ya da oldum mu? Sizce bu kilo alımımın sebebi ergenlik mi? 15.5 yaşındayım bu arada.
2022, Eylül Boy:175 Kilo 65
2022 Aralık Boy: 176 Kilo 69
2023, Mayıs Boy:177 Kilo:68
2023, Eylül Boy:177 Kilo 75
Ekim-Kasım 177 boy 77 kilo
Şu an 177 boy 80 kilo
Sizce çok mu hızlı alıyorum yoksa bu ergenlikten midir?
kilo alımının neden ve nasıl durduracağımı hiç bilmiyorum.
bu forumda benden yaşça büyüklerim benim yaşımdayken böyle bir durumla karşılaştılar mı?
Ne yaptınız?
kanka cok kasma ben ekim 75 kg 1.85 aralık 95 kg 1.85. kış geldi evdesin hareket etmiyosun ve büyük ihtimalle biraz fazla yiyorsun yaza doğru düzelirsin.

Görünen sayıdan çok bu süre zarfında görüntün nasıl değişti o önemli.
görüntüm çok değişmedi gibi hssediyorum ama çevremde herkes aldığımı anladığına göre değişmiş. hafif göbek göğüs çıktı. bide enine genişledim gibi.

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
görüntüm çok değişmedi gibi hssediyorum ama çevremde herkes aldığımı anladığına göre değişmiş. hafif göbek göğüs çıktı. bide enine genişledim gibi.
Ergenlik çağındasınız boyut olarak büyümeniz yani genişlemeniz olağan dışı değil. Ama göbek çıkmaya başladıysa hafiften biraz kısmaya çalışın. Ergenlik çağındasınız. Saçma sapan diyet olaylarına girmeyin. Sadece yediklerinizin miktarını azaltın.

kanka cok kasma ben ekim 75 kg 1.85 aralık 95 kg 1.85. kış geldi evdesin hareket etmiyosun ve büyük ihtimalle biraz fazla yiyorsun yaza doğru düzelirsin.
kanka sen baya sağlam almışsın. her zamanki gibi yiyorum hatta yaza göre de daha hareketliyim çünkü yazın genelde full pcdeyim. şu an okul olduğundan bi hareket oluyor.

MrGmsoy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ekrem Gmüşsoy
kanka sen baya sağlam almışsın. her zamanki gibi yiyorum hatta yaza göre de daha hareketliyim çünkü yazın genelde full pcdeyim. şu an okul olduğundan bi hareket oluyor.
bi hocam da şey yazmıştı görüntü olarak nasıl olduğun önemli diye çok bir bozulma olmadıysa sıkıntı yok bence.

Ergenlik çağındasınız boyut olarak büyümeniz yani genişlemeniz olağan dışı değil. Ama göbek çıkmaya başladıysa hafiften biraz kısmaya çalışın. Ergenlik çağındasınız. Saçma sapan diyet olaylarına girmeyin. Sadece yediklerinizin miktarını azaltın.
göbek belli olmuyor göğüslerim önde olduğundan ondan rahatsız etmiyor ama göğüslerde sanırsam çok yağlandı gibi sarkmıyor ama eskiden böyle değildi gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

şişko patates
aynen :d

bi hocam da şey yazmıştı görüntü olarak nasıl olduğun önemli diye çok bir bozulma olmadıysa sıkıntı yok bence.
yağlandım baya aslında ama ben çok farkedemiyorum. çevrem daha iyi anlıyor alıp almadığımı ya da çok değişip değişmedğimi.

MrGmsoy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ekrem Gmüşsoy
göbek belli olmuyor göğüslerim önde olduğundan ondan rahatsız etmiyor ama göğüslerde sanırsam çok yağlandı gibi sarkmıyor ama eskiden böyle değildi gibi.

aynen :d

yağlandım baya aslında ama ben çok farkedemiyorum. çevrem daha iyi anlıyor alıp almadığımı ya da çok değişip değişmedğimi.
verirsin kanka çok takma :)

MrGmsoy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ekrem Gmüşsoy
inşallah sende verirsin. bu zamana kadar hiç vermedim veremedim :d. bu arada göbek çevrem 86-87den 92-93 cmlere çıkmış.
kanka ben çok verdim aldım sıkıntı yok 2019da 30 kilo vermiştim geri aldım sonra o kiloları :D

kanka ben çok verdim aldım sıkıntı yok 2019da 30 kilo vermiştim geri aldım sonra o kiloları :D
ben ilk defa bu kadar kiloluya yakın oldum. ondan pek alıp vermekle uğraşmazdım. bu sene ne olduysa bi anda almaya başladım. umarım sabit kalır. kalmazsa da vermeye çalışıcam artık.

Allia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
İsimsiz
Bu gidişle dana kadar olursun merak etme. Aynen böyle devam.

Top Bottom