Mahmut Yılmaz
80+ Silver
şişko patates
kanka cok kasma ben ekim 75 kg 1.85 aralık 95 kg 1.85. kış geldi evdesin hareket etmiyosun ve büyük ihtimalle biraz fazla yiyorsun yaza doğru düzelirsin.Sizce kilolu mu oluyorum ya da oldum mu? Sizce bu kilo alımımın sebebi ergenlik mi? 15.5 yaşındayım bu arada.
2022, Eylül Boy:175 Kilo 65
2022 Aralık Boy: 176 Kilo 69
2023, Mayıs Boy:177 Kilo:68
2023, Eylül Boy:177 Kilo 75
Ekim-Kasım 177 boy 77 kilo
Şu an 177 boy 80 kilo
Sizce çok mu hızlı alıyorum yoksa bu ergenlikten midir?
kilo alımının neden ve nasıl durduracağımı hiç bilmiyorum.
bu forumda benden yaşça büyüklerim benim yaşımdayken böyle bir durumla karşılaştılar mı?
Ne yaptınız?
görüntüm çok değişmedi gibi hssediyorum ama çevremde herkes aldığımı anladığına göre değişmiş. hafif göbek göğüs çıktı. bide enine genişledim gibi.Görünen sayıdan çok bu süre zarfında görüntün nasıl değişti o önemli.
Ergenlik çağındasınız boyut olarak büyümeniz yani genişlemeniz olağan dışı değil. Ama göbek çıkmaya başladıysa hafiften biraz kısmaya çalışın. Ergenlik çağındasınız. Saçma sapan diyet olaylarına girmeyin. Sadece yediklerinizin miktarını azaltın.görüntüm çok değişmedi gibi hssediyorum ama çevremde herkes aldığımı anladığına göre değişmiş. hafif göbek göğüs çıktı. bide enine genişledim gibi.
kanka sen baya sağlam almışsın. her zamanki gibi yiyorum hatta yaza göre de daha hareketliyim çünkü yazın genelde full pcdeyim. şu an okul olduğundan bi hareket oluyor.kanka cok kasma ben ekim 75 kg 1.85 aralık 95 kg 1.85. kış geldi evdesin hareket etmiyosun ve büyük ihtimalle biraz fazla yiyorsun yaza doğru düzelirsin.
bi hocam da şey yazmıştı görüntü olarak nasıl olduğun önemli diye çok bir bozulma olmadıysa sıkıntı yok bence.kanka sen baya sağlam almışsın. her zamanki gibi yiyorum hatta yaza göre de daha hareketliyim çünkü yazın genelde full pcdeyim. şu an okul olduğundan bi hareket oluyor.
göbek belli olmuyor göğüslerim önde olduğundan ondan rahatsız etmiyor ama göğüslerde sanırsam çok yağlandı gibi sarkmıyor ama eskiden böyle değildi gibi.Ergenlik çağındasınız boyut olarak büyümeniz yani genişlemeniz olağan dışı değil. Ama göbek çıkmaya başladıysa hafiften biraz kısmaya çalışın. Ergenlik çağındasınız. Saçma sapan diyet olaylarına girmeyin. Sadece yediklerinizin miktarını azaltın.
aynen :dşişko patates
yağlandım baya aslında ama ben çok farkedemiyorum. çevrem daha iyi anlıyor alıp almadığımı ya da çok değişip değişmedğimi.bi hocam da şey yazmıştı görüntü olarak nasıl olduğun önemli diye çok bir bozulma olmadıysa sıkıntı yok bence.
verirsin kanka çok takmagöbek belli olmuyor göğüslerim önde olduğundan ondan rahatsız etmiyor ama göğüslerde sanırsam çok yağlandı gibi sarkmıyor ama eskiden böyle değildi gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
aynen :d
Mesaj otomatik birleştirildi:
yağlandım baya aslında ama ben çok farkedemiyorum. çevrem daha iyi anlıyor alıp almadığımı ya da çok değişip değişmedğimi.
inşallah sende verirsin. bu zamana kadar hiç vermedim veremedim :d. bu arada göbek çevrem 86-87den 92-93 cmlere çıkmış.verirsin kanka çok takma
kanka ben çok verdim aldım sıkıntı yok 2019da 30 kilo vermiştim geri aldım sonra o kilolarıinşallah sende verirsin. bu zamana kadar hiç vermedim veremedim :d. bu arada göbek çevrem 86-87den 92-93 cmlere çıkmış.
ben ilk defa bu kadar kiloluya yakın oldum. ondan pek alıp vermekle uğraşmazdım. bu sene ne olduysa bi anda almaya başladım. umarım sabit kalır. kalmazsa da vermeye çalışıcam artık.kanka ben çok verdim aldım sıkıntı yok 2019da 30 kilo vermiştim geri aldım sonra o kiloları
Kiloyu nereden aliyorsunöyle bişey görmedim bu iyi bşiey herhalde.
Kişiden kişiye değişir ama öncelik baldır bölgesi , Göbeğin sağ ve sol çevresiyırtılma yok gibi. yağlanma nasıl onu bilmiyorum.