Neler Yeni

Sizce kilolu mu oluyorum ya da oldum mu?

Jakobiyan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Jakobiyan
ödem attırıcı şeyler iç sabah aç karnına ben içiyorum ilk başlarda çok fazla etkisi oluyor

3.George

80+ Bronze
bende senle nerdeyse aynı boyda 85 kilo civarıyım. senin yaşındayken yeni bilgisayar aldığımdan onun getirdiği hareketsizlikle dramatik bişekilde çok kilo aldım. bence hareket etmeye dikkat et. yediklerine dikkat et yoksa gerisi pek önemli değil. yeterki sağlığın bozulmasın

Moxxie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Mox Xie
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Sizce kilolu mu oluyorum ya da oldum mu? Sizce bu kilo alımımın sebebi ergenlik mi? 15.5 yaşındayım bu arada.
2022, Eylül Boy:175 Kilo 65
2022 Aralık Boy: 176 Kilo 69
2023, Mayıs Boy:177 Kilo:68
2023, Eylül Boy:177 Kilo 75
Ekim-Kasım 177 boy 77 kilo
Şu an 177 boy 80 kilo
Sizce çok mu hızlı alıyorum yoksa bu ergenlikten midir?
kilo alımının neden ve nasıl durduracağımı hiç bilmiyorum.
bu forumda benden yaşça büyüklerim benim yaşımdayken böyle bir durumla karşılaştılar mı?
Ne yaptınız?
Patlıcan 2-3 seneye

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,352
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Patlıcan 2-3 seneye
patlican derken?
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende senle nerdeyse aynı boyda 85 kilo civarıyım. senin yaşındayken yeni bilgisayar aldığımdan onun getirdiği hareketsizlikle dramatik bişekilde çok kilo aldım. bence hareket etmeye dikkat et. yediklerine dikkat et yoksa gerisi pek önemli değil. yeterki sağlığın bozulmasın
bendede bilgisayar yüzünden olmuş olabilir. sağol önerin için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

75 falan olsan iyi olur
anladım çok sağol

Bünyamina

80+ Platinum
Şeker, çikolata ve bisküvi gibi ürünleri hayatından neredeyse çıkarırsan kilonda yemene bağlı ya sabit kalırsın ya da bir yere kadar kilo verebilirsin. Acıkmanı sağlayan şeyler bunlar. İhtiyacının olmamasına rağmen acıktırması devamlı açlılık hali. Fena değilsin kilonu korusan olur.

Şeker, çikolata ve bisküvi gibi ürünleri hayatından neredeyse çıkarırsan kilonda yemene bağlı ya sabit kalırsın ya da bir yere kadar kilo verebilirsin. Acıkmanı sağlayan şeyler bunlar. İhtiyacının olmamasına rağmen acıktırması devamlı açlılık hali. Fena değilsin kilonu korusan olur.
çok yemiyorumki zaten. abur cuburu da akşamleyin sadece biraz bi de okulda nadiren yiyorum. yinede kısa sürede bu kadar aldım. dikkat etmeye de çalışıyorum.

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,561
İsim
ismail
Duba olana kadar yolun var.Devam et.
Şaka bir yana ek bir problem gözükmüyor.Kilodan rahatsızsan yemeği azalt.

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Lisede 70kg falandım. Üniye basladığımda 70 bitişinde 85kg olarak bitirdim :D Şu anda 90kgyim boy 172, yaş 28. Hareketsiz hayat :(

Top Bottom