zararı olur mu?ödem attırıcı şeyler iç sabah aç karnına ben içiyorum ilk başlarda çok fazla etkisi oluyor
maydanoz suyunun ne zararı olabilir yazararı olur mu?
Patlıcan 2-3 seneyeSizce kilolu mu oluyorum ya da oldum mu? Sizce bu kilo alımımın sebebi ergenlik mi? 15.5 yaşındayım bu arada.
2022, Eylül Boy:175 Kilo 65
2022 Aralık Boy: 176 Kilo 69
2023, Mayıs Boy:177 Kilo:68
2023, Eylül Boy:177 Kilo 75
Ekim-Kasım 177 boy 77 kilo
Şu an 177 boy 80 kilo
Sizce çok mu hızlı alıyorum yoksa bu ergenlikten midir?
kilo alımının neden ve nasıl durduracağımı hiç bilmiyorum.
bu forumda benden yaşça büyüklerim benim yaşımdayken böyle bir durumla karşılaştılar mı?
Ne yaptınız?
75 falan olsan iyi olurzararı olur mu?
patlican derken?Patlıcan 2-3 seneye
bendede bilgisayar yüzünden olmuş olabilir. sağol önerin için.bende senle nerdeyse aynı boyda 85 kilo civarıyım. senin yaşındayken yeni bilgisayar aldığımdan onun getirdiği hareketsizlikle dramatik bişekilde çok kilo aldım. bence hareket etmeye dikkat et. yediklerine dikkat et yoksa gerisi pek önemli değil. yeterki sağlığın bozulmasın
anladım çok sağol75 falan olsan iyi olur
çok yemiyorumki zaten. abur cuburu da akşamleyin sadece biraz bi de okulda nadiren yiyorum. yinede kısa sürede bu kadar aldım. dikkat etmeye de çalışıyorum.Şeker, çikolata ve bisküvi gibi ürünleri hayatından neredeyse çıkarırsan kilonda yemene bağlı ya sabit kalırsın ya da bir yere kadar kilo verebilirsin. Acıkmanı sağlayan şeyler bunlar. İhtiyacının olmamasına rağmen acıktırması devamlı açlılık hali. Fena değilsin kilonu korusan olur.
dikkat et. iş daha da kötüleşmeden kontrole al o zaman. sağlığın çok fena bozulur sonra yazık olur. rica ederim.bendede bilgisayar yüzünden olmuş olabilir. sağol önerin için.
anladım tekrardan teşşekkürlerdikkat et. iş daha da kötüleşmeden kontrole al o zaman. sağlığın çok fena bozulur sonra yazık olur. rica ederim.