Neler Yeni

Sizce kilolu mu oluyorum ya da oldum mu?

Kiloyu nereden aliyorsun

Kişiden kişiye değişir ama öncelik baldır bölgesi , Göbeğin sağ ve sol çevresi
sanırım göğüs, göbek birazda kalçadan alıyormuşum gibime geliyor. çünkü göğüslerim 92 cmden 102ye göbek 86-87den 93-94e kalçada 102den 106ya çıktı. 65 kilo ikenki öölçülerimle şimdiki ölçülerimin farkları bu.

Son düzenleme:

Evren avcı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,289
İsim
Evren avcı
biraz fazla hızlı alıyorsun neler yiyorsan acilen şeker ve karbonhidrat içerikli olanları bırak. yoksa bu gidişle 100 kilolara dayanırsın.

biraz fazla hızlı alıyorsun neler yiyorsan acilen şeker ve karbonhidrat içerikli olanları bırak. yoksa bu gidişle 100 kilolara dayanırsın.
çok yemiyorum, fast food anca ayda 2 kere hatta bazen hiç bi okulda öğle arası biraz abur cubur poğaça falan evdede haftada bir kere akşam abur cubur onun dışında yemek yerken maksimum 2 tabak yer kalkarım. ama nasıl alıyorum anlamadım.

Allia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
İsimsiz
olmam bence. keşke daha saygılı olabilsen.
Çoktan o yola girmişsin. 65ten 80 olmuşsun daha ne olsun. Bu gidişle 100 kiloyu 2025e girerken geçmiş olursun. Gerçekler acıdır. Dana hafif kalmış ayı kadar olursun demeliydim

Çoktan o yola girmişsin. 65ten 80 olmuşsun daha ne olsun. Bu gidişle 100 kiloyu 2025e girerken geçmiş olursun. Gerçekler acıdır. Dana hafif kalmış ayı kadar olursun demeliydim
Düzgünce bu kadar olursun falan diyebilirdin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

177 80 kilo yağlı olmak ile 80 kilo fit olmanın arasında fark var hocam 185 80 kiloyum sporda yapıyorum örnek kas kütlem az değil dahada kilo koymaya çalışıyorum, eğer spor yapmasaydım muhtemlen daha da kilo koysam dombiliye doğru giderdim, bunu kendin aynanın karşısında farkedebilirsin yada göbeğini iki parmağının arasında sıkınca yağ bağlamışmı bilirsin
bu yanıtı görmemişim. iki parmağımla sıkıştırınca evet yağlanmış sanırım ama öyle çokta değil bence. zaten göbek benim çok belli olmasa var
93-94 cm olmuş çevresi. yüksek ihtimal ben dombiliye doğru gidiyorum.

Son düzenleme:

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Kemalhan Altay
Düzgünce bu kadar olursun falan diyebilirdin.

bu yanıtı görmemişim. iki parmağımla sıkıştırınca evet yağlanmış sanırım ama öyle çokta değil bence. zaten göbek benim çok belli olmasa var
93-94 cm olmuş çevresi. yüksek ihtimal ben dombiliye doğru gidiyorum.
sabahları ac karna yarim saat yürü hocam arada spor yap kaloriyi düşür fit olursun

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Kemalhan Altay
zaten sabah aç karna yarım saat okula giderken yapıyorum. arada sporu yapamıyorum okul çok sıkıyor çünkü.
evde yarim saat ayırıp haftada 3 4 gün bunu yaparak(arttırarak) gelişim saglarsin seni Mr olimpia yapmaz ama hic yapmayanda farklı gorunursun bu arkadaş bu isin doğayenlerinden 😂

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
8 ay önce 72 kgydim şuan 88 im ben. Ayı gibi yiyip ayı gibi basıyorum.

Lalnasaur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Emir Sarp
dostum hemen spora yazıl ve cardio yap

8 ay önce 72 kgydim şuan 88 im ben. Ayı gibi yiyip ayı gibi basıyorum.
Ben spor yapmıyorum malesef. sence yaşıma göre çok mu hızlı aldım?

dostum hemen spora yazıl ve cardio yap
bende yazılmak istiyorum ama salonlar hem pahalı hemde okuldan vakit kalmaz diye düşünüyorum. Yazın boşken spora başlamayı düşünüyorum ama o zamanda çok geç olur diye korkuyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,123
Üyeler
164,441
Son üye
enes uzumluoglu
Top Bottom