Arama sonuçları: *

1. Emre Zengin

Diplomanın Aslı Yırtılırsa Ne Olur?

Üniversiteye e devletten kayıt olmuşsun. Diplomaya gerek yok.
  2. Emre Zengin

2024 Ehliyet Toplam Ne kadar Tutar.

Ben kursa 15K verdim. 600 TL e sınav harcı var. 750 TL direksiyon harcı var. 5165 TL de B sınıfı ehliyetine veriyorsun.
  3. Emre Zengin

AKTİF OLARAK VEYA ESKİ ZAMANLARDA EN SEVDİĞİNİZ YOUTUBER VEYA YAYINCI KİM

Teneke Kafalar yaklaşık 6 senedir falan aralıksız izlerim.
  4. Emre Zengin

Babam emeklilik dilekçesini verirken ziraat bankası seçmiş

Benim bildiğim aldığınız para bankaya iade edilir, oradan da Yapıkredi'ye geçiş yapabilirsiniz ama siz hiç para almamışsınız. Geçişte büyük ihtimalle bir sorun olmayacaktır. Gene bir bankayla görüşün.
  5. Emre Zengin

Bayramda ne yapıcaksınız ?

1 hafta boyunca sadece vizeleri çalışacağım :D
  6. Emre Zengin

Mart ayında dondurma yenir mi?

Ben her ay yiyorum :D
  7. Emre Zengin

Çok yoruldum, YKS hakkında

Evet.
  8. Emre Zengin

Çok yoruldum, YKS hakkında

TYT'yi sal bence. AYT'ye ağırlık ver. 50 TYT 34 AYT ile geçen seneki sınavda 209.000 sıralama yapmıştım.
  9. Emre Zengin

Foruma ''Koleksiyon'' Kategorisi Eklenebilir

21- Forumun genel işleyişi ve düzeni hakkında şikayetlerinizi, tavsiyelerinizi ve tüm sorularınızı [email protected] mail adresine iletin 22- Forumda, forum düzeni ve işleyişi hakkında eleştiri, soru ve tavsiye konuları açmak kesinlikle yasaktır. Yukarıdaki mail adresini kullanabilirsiniz
  10. Emre Zengin

Doğum Günün Kutlu Olsun Emre

Teşekkür ederim hocam :peepokalp:. Neler yeni kısmına yazsaydın daha iyi olurdu hocam. Teşekkürler hocam :peepokalp:. Teşekkür ederim hocam :peepokalp:.
  11. Emre Zengin

Recep Baltaş, Technopat'tan ayrıldı.

https://forum.donanimarsivi.com/konu/technopat-recep-baltas-ile-yollarini-ayirdi.847694/
  12. Emre Zengin

Şu forumun tasarımını değiştirin artık

21- Forumun genel işleyişi ve düzeni hakkında şikayetlerinizi, tavsiyelerinizi ve tüm sorularınızı [email protected] mail adresine iletin 22- Forumda, forum düzeni ve işleyişi hakkında eleştiri, soru ve tavsiye konuları açmak kesinlikle yasaktır. Yukarıdaki mail adresini kullanabilirsiniz
  13. Emre Zengin

Moderatörün Saçma Uyarısı

Eğer arkadaşın sistem özelliklerine dikkatli bakarsanız sisteminin AMD grafik birimli olduğunu anlarsınız. 21- Forumun genel işleyişi ve düzeni hakkında şikayetlerinizi, tavsiyelerinizi ve tüm sorularınızı [email protected] mail adresine iletin 22- Forumda, forum düzeni ve işleyişi hakkında...
  14. Emre Zengin

Bilgisayarcı sattığım ekran kartını bozdu, parayı geri istiyor.

Ben senin yerinde olsam hiç uğraşmam. Sana tavsiyem sende uğraşma. Bu işten sen zararlı çıkarsın.
  15. Emre Zengin

Bilgisayarcı sattığım ekran kartını bozdu, parayı geri istiyor.

Driver Boosterdan sürücü mü kurulur :D. Kartın modeli neydi? Geri alma sakın.
  16. Emre Zengin

Forum için bir istek&öneri

17. Emre Zengin

Dershaneye gidilmeli mi 12.sınıfım

Okul zamanı bence zaman kaybından başka bir şey değil.
  18. Emre Zengin

Android Tv Box Önerisi?

Bende Mi Stick var böyle şeyler olmadı nedense. Bugün de bir tanıdığına Mi box 2. nesil kutuyu taktım gayet akıcı çalışıyordu. Mi Box'un yazılımsal bir sorunu var bir sonraki güncellemede düzeltirler diye düşünüyorum.
  19. Emre Zengin

Android Tv Box Önerisi?

Duyduğuma göre son güncelleme epey sıkıntılıymış en kısa zamanda yeni güncelleme yayınlarlar. Dediğin bütün sorunlar son güncelleme de olmuş.
Top Bottom