Android Tv Box Önerisi?

Yigkikt

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
186
Selam arkadaşlar. Mi box kullanmaktayım ama son gelen güncellemeden sonra sorunlar giderek artmaya başladı. Ses gelmemesi arada donup tıkanması vb. Daha güncel bir cihaza geçmek istiyorum 2-2.5K civarında bir cihaz önerir misiniz?

Botech Wzone

Selam arkadaşlar. Mi box kullanmaktayım ama son gelen güncellemeden sonra sorunlar giderek artmaya başladı. Ses gelmemesi arada donup tıkanması vb. Daha güncel bir cihaza geçmek istiyorum 2-2.5K civarında bir cihaz önerir misiniz?
Botech wzone kullanıyorum memnunum

Duyduğuma göre son güncelleme epey sıkıntılıymış en kısa zamanda yeni güncelleme yayınlarlar. Dediğin bütün sorunlar son güncelleme de olmuş.

https://www.akakce.com/tv-box/en-uc...rjinal-lisansli-android-fiyati,238913239.html Bunun işlemcisi iyi diğerlerine göre
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Adamlar artık uğraşmak istemedikleri için üretimi kestiler ondan daha iyi cihazlar var
Bende Mi Stick var böyle şeyler olmadı nedense. Bugün de bir tanıdığına Mi box 2. nesil kutuyu taktım gayet akıcı çalışıyordu. Mi Box'un yazılımsal bir sorunu var bir sonraki güncellemede düzeltirler diye düşünüyorum.

Bende Mi Stick var böyle şeyler olmadı nedense. Bugün de bir tanıdığına Mi box 2. nesil kutuyu taktım gayet akıcı çalışıyordu. Mi Box'un yazılımsal bir sorunu var bir sonraki güncellemede düzeltirler diye düşünüyorum.
Mi box grubunda çoğunda sıkıntı yaratmış sıkıntı çıkmadı diyen bir kaç kişi var zaten eski haline dönebiliniyormuş

Geri