Neler Yeni

Çok yoruldum, YKS hakkında

w4lker7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet
Çok yoruldum sınava 97 gün kaldı benim tyt netim hale 70 civarında ayt ye daha tam başlamadım sayılır boyum 170 boyumu uzatmaya çalışıyorum bir yandan bir yandan derse odaklanması çalışıyorum umudum vardı az da olsa ama şu son
1 aydır baya bi umudum gitmeye başladı kafam artık konuları almamaya başladı
bir an önce tyt yi bırakıp ayt ye asılmam gerek bunusa biliyorum ama tytyide 70 nette bırakmak istemiyorum hergün ne yapacağımı planlayıp sonraki gün umutsuzluğa kapılıyorum boyumu uzatmak için bir forumda görmüştüm o yüzden kingsize ürünü kullanıyorum sırtımda çok ağrıyor onun içinde egefitnessın sırt kaslarıyla ilgili olan videosunu izliyorum son zamanlarda fazla kişiyle konuşmuyorum derse odağımı bağlamaya çalışıyorum kendime güvenim bir geliyor bir gidiyor. Çoğu zaman boşluğa düşüyorum şuan bunu buraya niye yazdığımıda bilmiyorum belki kendime güvenim gelir buraya bunları yazdıktan sonra umarım ama yapmaya kararlıyım ne olursa olsun sonuna kadar gidicem msü sınavına var onun içinde biraz hazırlanıyorum bunları birinin okuyacağını sanmıyorum ama umarım bir ay sonra isteğim şeylerin yarısını halletmiş olurum...

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Çok yoruldum sınava 97 gün kaldı benim tyt netim hale 70 civarında ayt ye daha tam başlamadım sayılır boyum 170 boyumu uzatmaya çalışıyorum bir yandan bir yandan derse odaklanması çalışıyorum umudum vardı az da olsa ama şu son
bir an önce tyt yi bırakıp ayt ye asılmam gerek bunusa biliyorum ama tytyide 70 nette bırakmak istemiyorum hergün ne yapacağımı planlayıp sonraki gün umutsuzluğa kapılıyorum boyumu uzatmak için bir forumda görmüştüm o yüzden kingsize ürünü kullanıyorum sırtımda çok ağrıyor onun içinde egefitnessın sırt kaslarıyla ilgili olan videosunu izliyorum son zamanlarda fazla kişiyle konuşmuyorum derse odağımı bağlamaya çalışıyorum kendime güvenim bir geliyor bir gidiyor. Çoğu zaman boşluğa düşüyorum şuan bunu buraya niye yazdığımıda bilmiyorum belki kendime güvenim gelir buraya bunları yazdıktan sonra umarım ama yapmaya kararlıyım ne olursa olsun sonuna kadar gidicem msü sınavına var onun içinde biraz hazırlanıyorum bunları birinin okuyacağını sanmıyorum ama umarım bir ay sonra isteğim şeylerin yarısını halletmiş olurum...
aynı yoldan ben de geçtim ve anlayabiliyorum cidden berbat bir his o.
Ben bu yüzden mezuna bırakmamıştım çünkü psikoloji kaldırmayacaktı.
Sana da tavsiyem bir defa uğraş mezunla boğuşma ve içine sinen bir bölüm ortalama üstünde bir üni ise git boşver bir üstü olsun diye hep bir üstü olacak onun.

w4lker7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sonuna kadar uğraşıcam pes etmek yok yorumun için teşekkürler

KlausM

80+ Silver
pes etmek sana yakışır mı? düşün bakalım

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,868
İsim
Emre Zengin
TYT'yi sal bence. AYT'ye ağırlık ver. 50 TYT 34 AYT ile geçen seneki sınavda 209.000 sıralama yapmıştım.

Ted Mosby

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,756
İsim
Ahmet Baran
Mezun çok daha kötü emin ol 2. Mezun senem ve gerçekten yolun sonu çok iyi değil gibi benim için, yukarıda ki arkadaş ayt konusunda haklı tyt de konu çalışmak bu aşamada saçma olur denemeden denemeye çöz onun dışında ayt bastır

NZXT

80+ Bronze
Bende bu sene giricem o lanet sınava, 2020'de girdiğim LGS'ye bile bu kadar stres yapmamıştım birde korona zamanıydı o zaman.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,868
İsim
Emre Zengin
Top Bottom