Arama sonuçları: *

1. E

Benim ne olmam lazım

bence 2 yıllıklara bak. bazı bölümlerde kendini geliştirirsen sektörde iş bulabilirsin.
  2. E

GÜNGÖREN'de Oturan Kardeşlerim Sorularınız Belediye Başkanına Gelsin!

İleriye dönük hedeflerini çok merak ediyorum. Kendisi çok samimi birisi ileride İBB adayı teklif etseler ne düşünür acaba?
  3. E

Sınıf değiştirme lise 2

Özet yüzünden inşAllah kalırsın kardeşim. 3 yıl daha "suriyeli" ile okuman dileğiyle..
  4. E

18 yaş altı banka hesabi

hocam uygulamaya giremiyorsun, uygulama şifresi vermiyorlar.
  5. E

18 yaş altı banka hesabi

hangi banka? bana ziraat de mobil bankacılık vermediler.
  6. E

18 yaş altı banka hesabi

Mobil bankacılık vermiyorlar diye biliyorum pek işlevsel olmuyor.
  7. E

AKP'nin satışı yaptığı fabrikalar

Sen çok mu büyüdün Mete ? Kanziliğe devam mı
  8. E

AKP'nin satışı yaptığı fabrikalar

AKP'nin yaptığı en doğru hareket. 🙏 ne kral adam
  9. E

Milletimize hayırlı olsun.

Yorumlara bak biri dinazor parkı diyerek bunu meşru hale getirmeye çalışıyor, diğeri Atatürkü unutturmamak falan diye zırvalıyo olan benim vergilerime oluyor. (barbaros şansal edit)
  10. E

Bir gün sende böyle olacaksın Türkiye'm

Ankara'yı uzaya yollamak lazım
  11. E

saçım dükülüyo ne yapabilirim

hocam mastürbasyonla kaybettiğin mineral vs. gibi maddelerin vucutundan atılmasından dolayı bu durum oluyor diye biliyorum. Çok bilimsel bir bilgimi bilmiyorum ancak benim gözlemimde mastürbasyon çok yaparsam saçımda yağlanma, dökülme ve kepekleişme artıyor.
  12. E

hocam ben şahsen doktora gidip dermaroller nasıl temizlenmeli ve yaptıktan sonra ne sürmeliyim diye sormak için doktorla görüşmeye gideceğim. Dermaroller dan sonra bazıları nemlendirici gibi bir şey sürüyor diğeri yağ falan. Doktora gitmekte bence fayda var.
  13. E

mastürbasyonu bırak doktor görüşüyle dermaroller kullan uykuna dikkat et
  14. E

Yeni bir vücut yeni bir kişilik için önerileriniz nelerdir?

Knk sana tavsiyem bence GYM'e gitme. Evinin yakınında calisthenics yapabileceğin park varsa oraya git. Bu havada dışarıda yapılan spor daha keyif veriyor bence.
  15. E

176 boy iyi mi arkadaşlar?

Şu kafada devam edersen istersen Ali Koç'un oğlu ol hiçbir işe yaramazsın.
  16. E

BAŞIBOŞ İNSAN SORUNU-ARTAN ŞİDDET OLAYLARI

Olanların sorumlusu köpekleri toplamayan CHP belediyelerine ait. Halk köpekleri istemiyor. Eğer belediyeler toplamakta direnrse bu tarz olaylar artmaya devam edecek.
  17. E

Bu spor programı nasıl

Ağırsağlam 3x5 veya 5x5 programını dene hocam bence.
  18. E

Türkiye Nasıl Düzelir Ya da Düzelir Mi?

Temel yanlışlığı var malesef. Avrupadan direkt eğitim sistemi almak saçmalıktı. Bu sistem toplumun görüşleri ve yaşamıyla uyumlu olmalıydı.
  19. E

Sorunun eğitimde olduğunu söylemek çok popülist bir cümle. Asıl sorun bu sistemde. Türkiye Cumhuriyeti kuruluşundan beri bi türlü adam akıllı sistemini toparlayamamış bir ülke. Ülkeye belli dönemler harici kuvvetler ayrılığı bir türlü gelemedi mesela.
  20. E

Türkiye 1800 yıldır ne badireler görmüş geçirmiş. Bu mu düzelmeyecek fakat bu genç nesille çok zor
Top Bottom