Hocam bankayla gidip konuşuluyor mu pek bilmiyorum bu olaylarıPeder beye söylüyorsun o ilgileniyor hocam tek başına açılabiliyor mu emin değilim
Müşteri hizmetlerinden veya mobil uygulamadan da yapılabiliyor olması lazımHocam bankayla gidip konuşuluyor mu pek bilmiyorum bu olayları
Mobil bankacılık vermiyorlar diye biliyorum pek işlevsel olmuyor.Peder beye söylüyorsun o ilgileniyor hocam tek başına açılabiliyor mu emin değilim
Benim yıllardır var hocam yatırım hesabı, döviz hesabı vs. istediğim gibi kullanabiliyorumMobil bankacılık vermiyorlar diye biliyorum pek işlevsel olmuyor.
hangi banka? bana ziraat de mobil bankacılık vermediler.Benim yıllardır var hocam yatırım hesabı, döviz hesabı vs. istediğim gibi kullanabiliyorum
VakıfBank hocam.hangi banka? bana ziraat de mobil bankacılık vermediler.
hocam uygulamaya giremiyorsun, uygulama şifresi vermiyorlar.VakıfBank hocam.
Mobil bankacılıktan kastın tam olarak ne, aynı şeyden mi bahsediyoruz?
Ben o da oluyor diye biliyorum ama uygulamayla işim olmadığı için bakmadım hiçhocam uygulamaya giremiyorsun, uygulama şifresi vermiyorlar.
aılenle bankaya gıt halledersınızHerkese iyi geceler .bu sene staj yapacağım 17 yaşındayım, parayı alabileceğim bir banka hesabım yok.ve banka hesabını nasıl açıcam işlemler nasıl olucak pek bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim