Neler Yeni

18 yaş altı banka hesap açma yöntemi

Hayır bana öyle bir şey dememişlerdi hatta başvururken internet alışverişlerine açalımmı diye sordular
Cok gerek yok zaten 5 aya 18 oluyorum her turlu acarim

16 yaşımda garantiden açtırmıştım 15 ken vakıfbank tan açtırmıştım garantiye git baban yada annenle açarlar açamıyoruz diye bir şey yok

16 yaşımda garantiden açtırmıştım 15 ken vakıfbank tan açtırmıştım garantiye git baban yada annenle açarlar açamıyoruz diye bir şey
Açmadılar malesef babamla deneyecem bu sefer açsalarda 500 TL falan istiyorlar

İnt alışverişi ziraatta yapılıyor tek sıkıntı para atamıyorsun.
hiç uraşmasına gerek yok garanti açsın parada gönderebiliyorsun ne saçma iş para gönderemedikten sonra açtırmasına gerek yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Açmadılar malesef babamla deneyecem bu sefer açsalarda 500 TL falan istiyorlar
kim o isteyen 500 tl isteyen dolandırmaya çalışmışlar

hiç uraşmasına gerek yok garanti açsın parada gönderebiliyorsun ne saçma iş para gönderemedikten sonra açtırmasına gerek yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kim o isteyen 500 TL isteyen dolandırmaya çalışmışlar
Hocam ben annem ile gitmiştim 18 yaş altı banka hesabı açmak istiyorum dedim onlarda biz banka hesabı açamıyoruz falan dediler bazıları para falan istediler örnek yapıkredi

Hocam ben annem ile gitmiştim 18 yaş altı banka hesabı açmak istiyorum dedim onlarda biz banka hesabı açamıyoruz falan dediler bazıları para falan istediler örnek yapıkredi
banka hesabı açamıyorsan ne halt yemeye duruyorsun orda
yapı kredi de kafayımı yemiş hesap açtırmak için para isteyen bankayı ilk defa görüyorum muhtemelen personeli cepliyor parayı şikayet edebilirsin
garanti açıyor garantiden açtırırsın babanla
1708936132315.png

banka hesabı açamıyorsan ne halt yemeye duruyorsun orda
yapı kredi de kafayımı yemiş hesap açtırmak için para isteyen bankayı ilk defa görüyorum muhtemelen personeli cepliyor parayı şikayet edebilirsin
İş bankasını şikayetvar yazmıştım dönüşte yok hocam tam fiyasko😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,832
Üyeler
173,424
Son üye
adrienmoreau
Geri