TinerciAlper
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,651
Cok gerek yok zaten 5 aya 18 oluyorum her turlu acarimHayır bana öyle bir şey dememişlerdi hatta başvururken internet alışverişlerine açalımmı diye sordular
Cok gerek yok zaten 5 aya 18 oluyorum her turlu acarimHayır bana öyle bir şey dememişlerdi hatta başvururken internet alışverişlerine açalımmı diye sordular
iban olsa bile siz para gönderemezsinizBana açmadılar hocam direk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İçerisinde IBAN var mı para gelir mi sahibinden atacak
Çekerim hocam sonra paparaya yüklerimiban olsa bile siz para gönderemezsiniz
Açmadılar malesef babamla deneyecem bu sefer açsalarda 500 TL falan istiyorlar16 yaşımda garantiden açtırmıştım 15 ken vakıfbank tan açtırmıştım garantiye git baban yada annenle açarlar açamıyoruz diye bir şey
hiç uraşmasına gerek yok garanti açsın parada gönderebiliyorsun ne saçma iş para gönderemedikten sonra açtırmasına gerek yokİnt alışverişi ziraatta yapılıyor tek sıkıntı para atamıyorsun.
kim o isteyen 500 tl isteyen dolandırmaya çalışmışlarAçmadılar malesef babamla deneyecem bu sefer açsalarda 500 TL falan istiyorlar
Hocam ben annem ile gitmiştim 18 yaş altı banka hesabı açmak istiyorum dedim onlarda biz banka hesabı açamıyoruz falan dediler bazıları para falan istediler örnek yapıkredihiç uraşmasına gerek yok garanti açsın parada gönderebiliyorsun ne saçma iş para gönderemedikten sonra açtırmasına gerek yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kim o isteyen 500 TL isteyen dolandırmaya çalışmışlar
banka hesabı açamıyorsan ne halt yemeye duruyorsun ordaHocam ben annem ile gitmiştim 18 yaş altı banka hesabı açmak istiyorum dedim onlarda biz banka hesabı açamıyoruz falan dediler bazıları para falan istediler örnek yapıkredi
İş bankasını şikayetvar yazmıştım dönüşte yok hocam tam fiyaskobanka hesabı açamıyorsan ne halt yemeye duruyorsun orda
yapı kredi de kafayımı yemiş hesap açtırmak için para isteyen bankayı ilk defa görüyorum muhtemelen personeli cepliyor parayı şikayet edebilirsin