Neler Yeni

GÜNGÖREN'de Oturan Kardeşlerim Sorularınız Belediye Başkanına Gelsin!

ozgurbey1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Özgür
Herkese selamlar ben Adal,

Güngören belediye başkanı ile röportaj yapacağım sorunlarınız varsa (kanıtlayabileceğiniz iyi olur) buradan bana iletebilir doğruluğunu onayladığımda soru güzelse kendisine soracağım.
Ağırlıklı hizmet yani belediye ile alakalı bir, kaç tanede siyasi soru araya sıkıştıracağım. Sizinde fikirlerinizi ve sorunlarınızı merak ediyorum

Ekler

• 3333.png
    3333.png
    881.4 KB · Hit: 41
  • WhatsApp Görsel 2024-09-16 saat 23.42.56_64d0abc2.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-09-16 saat 23.42.56_64d0abc2.jpg
    248.7 KB · Hit: 41

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar

Güngören belediye başkanı ile röportaj yapacağım sorunlarınız varsa (kanıtlayabileceğiniz iyi olur) buradan bana iletebilir doğruluğunu onayladığımda soru güzelse kendisine soracağım.
Ağırlıklı hizmet yani belediye ile alakalı bir, kaç tanede siyasi soru araya sıkıştıracağım. Sizinde fikirlerinizi ve sorunlarınızı merak ediyorum
Partisini sevmesemde samimi bi Başkan İstanbullu değilim ama arada videoları geliyor karşıma. Deprem vergileri ne oldu ve belediyeye deprem vergilerinden pay düştümü diye sorabilirsin.

Clayz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
644
İsim
yunusemre
Partisini sevmesemde samimi bi Başkan İstanbullu değilim ama arada videoları geliyor karşıma. Deprem vergileri ne oldu ve belediyeye deprem vergilerinden pay düştümü diye sorabilirsin.
kendısını sosyal medyadan tanıyorum sahsı olarak gungorende oturmuyorum ama oturan teyzem var sosyal medyada gorundugu kadar ıs yapmadıgını soyluyo sosyal medya cok farklı bır boyut olmus bu sıyaset ıcın cıdden

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
İleriye dönük hedeflerini çok merak ediyorum. Kendisi çok samimi birisi ileride İBB adayı teklif etseler ne düşünür acaba?

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
kendısını sosyal medyadan tanıyorum sahsı olarak gungorende oturmuyorum ama oturan teyzem var sosyal medyada gorundugu kadar ıs yapmadıgını soyluyo sosyal medya cok farklı bır boyut olmus bu sıyaset ıcın cıdden
İlginç, taraftar toplamak için güzel bir yöntem ama :D T.C. Siyasetinden bıktım zaten bi gıdım ilerleyeceği yok cebini dolduran gider 4 yıl sonra bakalım onu görecek miyiz.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,742
İsim
Mehmet Aslan

Arada shorts lar da karşıma çıkıyor , gidip yaşamadığım için yorum yapmam doğru olmaz. Lakin sosyal medyayı iyi ve çok etkili kullanan bir kişi , Güngören de yaşamamış kişilerin bile gözünde bir imaj oluşturmayı başarmış :D Bölge kaçak işletmelerle gündeme gelmişti diye hatırlıyorum , ardından ufak bir araştırma yaptım ve Birgün ün yaptığı şöyle bir habere denk geldim , 5 kişinin hayatını kaybettiği bir yangına sebep olan kaçak tekstil atölyesine belediye tarafından ruhsat verilmiş. Bununla ilgili bir soru hazırlayabilirsin belki.

ozgurbey1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Özgür
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arada shorts lar da karşıma çıkıyor , gidip yaşamadığım için yorum yapmam doğru olmaz. Lakin sosyal medyayı iyi ve çok etkili kullanan bir kişi , Güngören de yaşamamış kişilerin bile gözünde bir imaj oluşturmayı başarmış :D Bölge kaçak işletmelerle gündeme gelmişti diye hatırlıyorum , ardından ufak bir araştırma yaptım ve Birgün ün yaptığı şöyle bir habere denk geldim , 5 kişinin hayatını kaybettiği bir yangına sebep olan kaçak tekstil atölyesine belediye tarafından ruhsat verilmiş. Bununla ilgili bir soru hazırlayabilirsin belki.

Süpersin

Top Bottom