Arama sonuçları: *

1. E

Bu Kuş Hasta mı? Napılmalı

Teşekürler
  2. E

Yok benim kuş albino deil zaten albino diyede almadın görmeden aldım ve Allahım Nasıl Bi Sevap işlediysem Bana O kadar uslu bir kuş verdiki ısırmaz etmez ele gelir sevdirir bizim masaya konar yemek kemirir önerin için teşekürler
  3. E

Albinomu diye şüpem var
  4. E

Yok ben koymuyorum o koymuş ben normal nasılsa öyle gazete kokusunu sevmiyorum supatula ile kazırım gerekirse
  5. E

Onunda derdindeyim ama diğerlerinede yazık çok güzeler baksana bunlara nasıl kıyılır
  6. E

Saol 1651866633 Sanmam para kazanacağnı ama galiba bir albino var ben kuşumu istiyorum gereksiz bir insanın elinde inan ehliyetim olsa gidip alıcam ama yok
  7. E

Bu arada o orkadaş o kadar cahil kuşlara YUVA almamış ciden ve çiftleşme süresine 6 ay diyor şaka GİBİ 6 ay 6 ay ne insanmı doğcak ( babamla cidi bir şekilde konuşup o kuşları alıcam gerek parasıyla gerek o vericek)
  8. E

Ben demedim aileme çiftleştirindiye kuş yavru deil ve bu sabah giti ben bu kuşlara iyi bakılmadığını söyledim ve babama baba biz bakalım kuşlara ben bakarım işlerim varken ben boncuk'a baktıysam bunlarada bakarım ama anlamadı annem bana kuşumu getir diyor babama ablamda ve cahilik yapmıyorum ben...
  9. E

Daha hiç doğum yapmamış dediğim gibi ben gitmedim ama fotoğraftan beli 1651850846 Kuş bende deilki götüreyim reis bilgi almaya çalısıyurum
  10. E

Kuş benim olmadığı için bilmiyorum ama çifleşiceği kuş benim ve kuşumda hiç böyle bir şey olmadı sahibinden isteyeceğim kuşu verirse 1 hafta bende kalsın belki düzelir vitamin takviyesi yapayım
  11. E

Kuşumu ciftleşmesi için babam arkadaşına götürdü ben yoktum 2 tane kuş var ben bu kuşun hasta olduğunu düşünüyorum kuyruğu çok kısa ve kız bir kuş
  12. E

Sultan Papağanı Yanlış Tırnak Kesimi

Htr Ben Biliçli Bir Şekilde Uyardım Sadece Sözüm Dinlenmedi Bende Biliyorum Damar oldugunu Belki Ben Kesmeliydim Ztn Babamıda Uyarmıştım 1641138963 Bende Bidakine Sadece Sivri Tarafını Kesicem 1641139003 Bende Bidakine Sadece Sivri Tarafını Kesicem Denedim Ama Hayvan Durmadı Tuturmadı Ayağına...
  13. E

ben Ztn Kesmek İstemedim Eve Gelen Misafir Babamı gazladı Bende Veteriner Kesin Dedim Ama Sakalım Yoki Sözüm Geçsin
  14. E

Kuşum İçin Kolumu Dahi Kopartırım Yazdığın Şeye Bak Şuan Kanaması Durdu Vitamin Verdim Eskisi Gibi Koşup Oynuyor Elime Gelip yemekte yiyor Uçup Kafamada Konuyor Mutlu Ama Bilinçlendim Biraz Canımda Yandı Ama Gadar Olmaya gerek Yok Ben Ona Baka Bilinecek En İyi Şekilde Bakıyorum Yemini Hergün...
  15. E

Aranızda sultan papağanı besleyen vatmı

Benim Kuşumda Isırma Huyu Yok Bu gün Tırnagını Keserken Derin Kesip Acımasına Rahmen Beni Isırmadı Ama Çok Pişmaınım kabloları Seviyolar 3 aylık telefonumun Jarz Kablosunda Delik Açıtı bir Kulaklık bozdu :D 1641117419 Bu Kafesi Kulanman Tavsiyem Bende Kulanıyorum Koşa Biliyor İçinde Benden...
  16. E

Burda Açık Veteriner Yok İnterneten Baktım Parası 1000tl Olsada Yaptırım 10 tlde Olsa Yaptrım Kanaması Durdu Suyuna Yarım Çay kaşıgı Vitemin Ekledim Bişey Olmasından Korkuyorum Çünkü Beni Dinlemediler Keşke dinleselerdi Veterinere götürelim Diyorum Ve Ailem Beni Hiç Dinlemeyip Sade Kuşuma Zarar...
  17. E

Götürmüyo Harbuki Uzakta Deil 2 Alt Mahalede
  18. E

Şuan Yanlış Yaza Bilirim Takılmayın Kuşumun Tırnaklarını Kesmemi İstediler Bende Veterinere Götürelim O kesin Biz Yapamayız dememe Rahmen Yaparız Yaparız dediler Üstüne Gecen Misafir Geldiğinde Ne Var Kuş Tırnak Kesiminde Diyerek Babamı Gaza Getirdi Bu günde Uyarmama Rahmen Ucundan Aldı Şimdi...
  19. E

Kuşumun Ayagı kanıyor

Daha Hİç Kesmedim Zaten YAvru 1 temızda Yumurtadan Çıktı
  20. E

Kuşumun Ayagı kanıyor

Teşekürler Eskisi Gibi Hoplayıp sızlıyo Uçuyo BAsa Bildi üstüne Ama çok üzüldüm Çünkü Onu Bir Hayvandan Çok Arkadaş gibi Görüyorum :)
Top Bottom