Vitamin eksikliği olabilir en mantıklısı veterinere götürmekKuşumu ciftleşmesi için babam arkadaşına götürdü ben yoktum 2 tane kuş var ben bu kuşun hasta olduğunu düşünüyorum kuyruğu çok kısa ve kız bir kuş
Kuş benim olmadığı için bilmiyorum ama çifleşiceği kuş benim ve kuşumda hiç böyle bir şey olmadı sahibinden isteyeceğim kuşu verirse 1 hafta bende kalsın belki düzelir vitamin takviyesi yapayımVitamin eksikliği olabilir en mantıklısı veterinere götürmek
Daha hiç doğum yapmamış dediğim gibi ben gitmedim ama fotoğraftan beliÇiftleşme kaynaklı bir hastalık veya sorun çıkmış olduğunu düşünüyorum.
Kuşta halsizlik veya dışardan görünen bir hareket bozukluğu var mı ?
En iyisi veterinere götürmek.
Kuş bende deilki götüreyim reis bilgi almaya çalısıyurum
En yakın veterinere gidip sormaktan başka çare yok.Kuşumu ciftleşmesi için babam arkadaşına götürdü ben yoktum 2 tane kuş var ben bu kuşun hasta olduğunu düşünüyorum kuyruğu çok kısa ve kız bir kuş
Hayvanları ve özellikle kuşlarınızı stresten uzak tutun stres yaşayan kuşlar da kalp krizi, geçici veya kalıcı felç görülme olasılığı fazladır.Ya kardeşim cahil misiniz kuşlar eşlerinde seçicidir. Her erkek-dişi uyumlu olamaz hayvan strese girmiş olabilir başka kafese alın alışırlarsa yeniden denersiniz alışmazsa hiçbir anlamı yok. Kuşu öldürmeye mi niyetlendiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu kuş daha yavru muhtemelen. 1 yaşına girmeden çiftleştirmeyin kuşunuzu zaten zamanı gelince halinden anlıyorsunuz çiftleşmek istediğini.
Eğer iç hastalığı varsa suyuna 1 çay kaşığı elma sirkesi katın. Ayda 1 kez limonlu su verirseniz yararlı olur.Ya kardeşim cahil misiniz kuşlar eşlerinde seçicidir. Her erkek-dişi uyumlu olamaz hayvan strese girmiş olabilir başka kafese alın alışırlarsa yeniden denersiniz alışmazsa hiçbir anlamı yok. Kuşu öldürmeye mi niyetlendiniz?
Bu kuş daha yavru muhtemelen. 1 yaşına girmeden çiftleştirmeyin kuşunuzu zaten zamanı gelince halinden anlıyorsunuz çiftleşmek istediğini.
Hayvanları ve özellikle kuşlarınızı stresten uzak tutun stres yaşayan kuşlar da kalp krizi, geçici veya kalıcı felç görülme olasılığı fazladır.
Ben demedim aileme çiftleştirindiye kuş yavru deil ve bu sabah giti ben bu kuşlara iyi bakılmadığını söyledim ve babama baba biz bakalım kuşlara ben bakarım işlerim varken ben boncuk'a baktıysam bunlarada bakarım ama anlamadı annem bana kuşumu getir diyor babama ablamda ve cahilik yapmıyorum ben kuşuma vitamin ve meyve veren bir insanımYa kardeşim cahil misiniz kuşlar eşlerinde seçicidir. Her erkek-dişi uyumlu olamaz hayvan strese girmiş olabilir başka kafese alın alışırlarsa yeniden denersiniz alışmazsa hiçbir anlamı yok. Kuşu öldürmeye mi niyetlendiniz?
Hayvanları ve özellikle kuşlarınızı stresten uzak tutun stres yaşayan kuşlar da kalp krizi, geçici veya kalıcı felç görülme olasılığı fazladır.
Eğer iç hastalığı varsa suyuna 1 çay kaşığı elma sirkesi katın. Ayda 1 kez limonlu su verirseniz yararlı olur.
Bu arada benim kuşum MaşAllahını alırımYa kardeşim cahil misiniz kuşlar eşlerinde seçicidir. Her erkek-dişi uyumlu olamaz hayvan strese girmiş olabilir başka kafese alın alışırlarsa yeniden denersiniz alışmazsa hiçbir anlamı yok. Kuşu öldürmeye mi niyetlendiniz?
Eğer iç hastalığı varsa suyuna 1 çay kaşığı elma sirkesi katın. Ayda 1 kez limonlu su verirseniz yararlı olur.
Sana demedim zaten senin suçun yok burada.Ben demedim aileme çiftleştirindiye kuş yavru deil ve bu sabah giti ben bu kuşlara iyi bakılmadığını söyledim ve babama baba biz bakalım kuşlara ben bakarım işlerim varken ben boncuk'a baktıysam bunlarada bakarım ama anlamadı annem bana kuşumu getir diyor babama ablamda ve cahilik yapmıyorum ben kuşuma vitamin ve meyve veren bir insanım
Bu arada benim kuşum
Babana ve diğer kuşun sahibine dedim. Yanlış anladıysan kusura bakma.Ben demedim aileme çiftleştirindiye kuş yavru deil ve bu sabah giti ben bu kuşlara iyi bakılmadığını söyledim ve babama baba biz bakalım kuşlara ben bakarım işlerim varken ben boncuk'a baktıysam bunlarada bakarım ama anlamadı annem bana kuşumu getir diyor babama ablamda ve cahilik yapmıyorum ben kuşuma vitamin ve meyve veren bir insanım
Bu arada benim kuşum
Bu arada o orkadaş o kadar cahil kuşlara YUVA almamış ciden ve çiftleşme süresine 6 ay diyor şaka GİBİ 6 ay 6 ay ne insanmı doğcak ( babamla cidi bir şekilde konuşup o kuşları alıcam gerek parasıyla gerek o vericek)Sana demedim zaten senin suçun yok burada.
Babana ve diğer kuşun sahibine dedim. Yanlış anladıysan kusura bakma.
Belli zaten kuşlar birbirini yolmuşlar.Bu arada o orkadaş o kadar cahil kuşlara YUVA almamış ciden ve çiftleşme süresine 6 ay diyor şaka GİBİ 6 ay 6 ay ne insanmı doğcak
Para kazanmak için yapıyorsa biraz paraya kıyıp yuvalık kafes alsınBelli zaten kuşlar birbirini yolmuşlar.
MaşallahBen demedim aileme çiftleştirindiye kuş yavru deil ve bu sabah giti ben bu kuşlara iyi bakılmadığını söyledim ve babama baba biz bakalım kuşlara ben bakarım işlerim varken ben boncuk'a baktıysam bunlarada bakarım ama anlamadı annem bana kuşumu getir diyor babama ablamda ve cahilik yapmıyorum ben kuşuma vitamin ve meyve veren bir insanım
Bu arada benim kuşum MaşAllahını alırım