Neler Yeni

Sultan Papağanı Yanlış Tırnak Kesimi

ErdemDmr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
ErdemDmr.
Şuan Yanlış Yaza Bilirim Takılmayın Kuşumun Tırnaklarını Kesmemi İstediler Bende Veterinere Götürelim O kesin Biz Yapamayız dememe Rahmen Yaparız Yaparız dediler Üstüne Gecen Misafir Geldiğinde Ne Var Kuş Tırnak Kesiminde Diyerek Babamı Gaza Getirdi Bu günde Uyarmama Rahmen Ucundan Aldı Şimdi Kanıyor Napmam lazım Lütfen Önerin Mısır Unu Ve Pamuğu Denedik Ama Hayvan Durmadı

groovy pancake

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
furkan özcan
veterinere gidin

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
Kanatlı hayvan bakabilen bir veterinere götürün, tüm veterinerler kanatlı hayvan tedavisi yapamaz.

ErdemDmr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
ErdemDmr.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanatlı hayvan bakabilen bir veterinere götürün, tüm veterinerler kanatlı hayvan tedavisi yapamaz.
Burda Açık Veteriner Yok İnterneten Baktım Parası 1000tl Olsada Yaptırım 10 tlde Olsa Yaptrım Kanaması Durdu Suyuna Yarım Çay kaşıgı Vitemin Ekledim Bişey Olmasından Korkuyorum Çünkü Beni Dinlemediler Keşke dinleselerdi Veterinere götürelim Diyorum Ve Ailem Beni Hiç Dinlemeyip Sade Kuşuma Zarar Veriyolar Galiba Bu yüzdende Kuşum Beni Seçiyor Şuanda Birşeyi Yok Gibi
Olursa Götürücem Bir Yer Bulup

ErdemDmr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
ErdemDmr.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
veterinere git yada kuşun kanarken vicdan azabı çek
Kuşum İçin Kolumu Dahi Kopartırım Yazdığın Şeye Bak Şuan Kanaması Durdu Vitamin Verdim Eskisi Gibi Koşup Oynuyor Elime Gelip yemekte yiyor Uçup Kafamada Konuyor Mutlu Ama Bilinçlendim Biraz Canımda Yandı Ama Gadar Olmaya gerek Yok Ben Ona Baka Bilinecek En İyi Şekilde Bakıyorum Yemini Hergün değiştiriyorum Sırf Bayat Yemesin Diye Sürekli Salık Dışarıda uçuyorki Kafeste Kalmasın Kafes Hayvanı Olmasın Diye Yaptıgım Küçük Ama Cidi Bir Hataydı Ve Yardım İstedim Salmadım Her Dakika gidip Kontrol Etim Ama Bu gün Pazar Ve veteriner Kapalı Yaşadığım Yer Bayındırlık kocaelide Yaşayan Birine Sor Burdu düzgün Market Bile Yok Tek Veteriner Kapalı Napa Bilirim? sence

Kuşum İçin Kolumu Dahi Kopartırım Yazdığın Şeye Bak Şuan Kanaması Durdu Vitamin Verdim Eskisi Gibi Koşup Oynuyor Elime Gelip yemekte yiyor Uçup Kafamada Konuyor Mutlu Ama Bilinçlendim Biraz Canımda Yandı Ama Gadar Olmaya gerek Yok Ben Ona Baka Bilinecek En İyi Şekilde Bakıyorum Yemini Hergün değiştiriyorum Sırf Bayat Yemesin Diye Sürekli Salık Dışarıda uçuyorki Kafeste Kalmasın Kafes Hayvanı Olmasın Diye Yaptıgım Küçük Ama Cidi Bir Hataydı Ve Yardım İstedim Salmadım Her Dakika gidip Kontrol Etim Ama Bu gün Pazar Ve veteriner Kapalı Yaşadığım Yer Bayındırlık kocaelide Yaşayan Birine Sor Burdu düzgün Market Bile Yok Tek Veteriner Kapalı Napa Bilirim? sence
en yakın zamanda veterinere götür zaten sultan papaganlardı dogada hiç tırnak kesiyorlarmı hayır bu kuşlarda evde kafesteki çubuga tırnaklarını törpülüyorlar

ErdemDmr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
ErdemDmr.
en yakın zamanda veterinere götür zaten sultan papaganlardı dogada hiç tırnak kesiyorlarmı hayır bu kuşlarda evde kafesteki çubuga tırnaklarını törpülüyorlar
ben Ztn Kesmek İstemedim Eve Gelen Misafir Babamı gazladı Bende Veteriner Kesin Dedim Ama Sakalım Yoki Sözüm Geçsin

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
Aileniz de dahil olmak üzere, yeterince bilinçli değilseniz hayvan bakmayın abi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
..
Ayağını nişasta tozuna bastırın duruyor kanı kardeşim

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Sultan papağanlarında tırnağın bir kısmında damar bulunur. Tırnak keserken çok dikkatli olmak gerekir. Şuanda yapabileceğin en iyi şey onu veterinere götürmek.

Top Bottom