Neler Yeni

Sultan Papağanı Yanlış Tırnak Kesimi

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Benimde babam inat etti kesti tırnağın sadece o sivri kısmı yani çok küçük kesmek lazım orda damar varmış oraya denk gelince kanıyor brnimde muhabbet kuşumun ayağı öyle kanamıştı çok şaşırmıştım o kadar kan gelmesine bence kalsın siz arada bir banyosunu yaptırın yeter.

ErdemDmr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
ErdemDmr.
Aileniz de dahil olmak üzere, yeterince bilinçli değilseniz hayvan bakmayın abi.
Htr Ben Biliçli Bir Şekilde Uyardım Sadece Sözüm Dinlenmedi Bende Biliyorum Damar oldugunu Belki Ben Kesmeliydim Ztn Babamıda Uyarmıştım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benimde babam inat etti kesti tırnağın sadece o sivri kısmı yani çok küçük kesmek lazım orda damar varmış oraya denk gelince kanıyor brnimde muhabbet kuşumun ayağı öyle kanamıştı çok şaşırmıştım o kadar kan gelmesine bence kalsın siz arada bir banyosunu yaptırın yeter.
Bende Bidakine Sadece Sivri Tarafını Kesicem

Ayağını nişasta tozuna bastırın duruyor kanı kardeşim
Denedim Ama Hayvan Durmadı Tuturmadı Ayağına Neyseki Durdu Şuan Odamda Salık

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
..
Htr Ben Biliçli Bir Şekilde Uyardım Sadece Sözüm Dinlenmedi Bende Biliyorum Damar oldugunu Belki Ben Kesmeliydim Ztn Babamıda Uyarmıştım

Denedim Ama Hayvan Durmadı Tuturmadı Ayağına Neyseki Durdu Şuan Odamda Salık
sevindim geçmiş olsun

Top Bottom