Ben müslümanım nazamızı kılarım, orucumu tutarım, hak yemem. Herkesin de dinine, inancına veya inançsızlığına saygı duyarım kimseyi din için ayırmam bu yüzden laiklik seçerim.
ben mesela her gün artık 5.30'da kalkacağım zaten alarmı duyduğum an direkt kalkıyorum bir de masanın diğer ucuna koyuyorum telefona ulaşmak için ayağa kalkıyorum o zaman uykum kaçıyor bir de camı açıp bi hava alınca yüzüne soğukluk gelince dinç olurum
Yazılım okulu kazandıktan sonra değil bitirdikten sonra başlıyor sen okul bitti artık öğrenmem bitti diyorsan zaten iş bulamazsın yazılım veya bilgisayar okuyacak kişi yeni bilgiye her daim açık olacak ister 55 yaşında ol ister 25 yaşında ikisinde de yeni bilgiye açık olacaksın yeni şeyler her...
Dostum sabah biraz erken kalkıp o saatte direkt okula gidene kadar yazılımla ilgili şeyler öğrenebilirsin hem o saatlerde daha akılda kalır ardından eve gelince işte takılırsın vs. Hafta sonu da geç kalkıyorsan bir tık daha erken kalkmaya çalış öyle öyle öğrenirsin başka yapacak bir şeyin yok
Sınıfta kalmak için dersleri hiç umursaman lazım yani derse girip kafayı koyup yatman lazım onun haricinde kalmak çok zor illa bir şekilde liseyi bitir meslek hayatına atıl
Bu kalabalık sahilde olunca çoğunuz ses çıkarmıyorsunuz ama okul olunca kapatılsın diyorsunuz zaten eğitim sistemi kötü eğitim uzaktan olunca çok daha kötüsü oluyor ve okulun amacı sadece eğitim göstermek değil sosyalleşmeyi de öğretmek
Eskiden okulu sevmezdim ama bu pandemi döneminde değerini anladım okul başladığından beri hayatım düzene girdi arkadaşlarla muhabbet hocalarla muhabbet çok güzelmiş sabah erken kalkıp yürüyerek okula gidiyorum hem spor yapmış oluyorum hem de okula dinç gitmiş oluyorum 2 yıl sonra hayatım düzene...
Okullar kapatılmamalı eğer çok kapatmak istiyorlarss 65 yaş üstüne sokağa çıkma yasağı koyun bu zamana kadar hep 20 yaş altı yasağa uğradı bundan sonra da 20 yaş üstüne yasak olsun