Arama sonuçları: *

1. Eren Eser

Ders çalışma motivasyonunu etkileyen unsurlar neler ?

refah seviyesi
  2. Eren Eser

10. sınıf edebiyat 40 felsefe 36

İyi almışsın normal bence
  3. Eren Eser

Lisede hangi alanı seçtiniz ?

Sayısal zor eşit ağırlık daha orta lisede hem oyun oynayıp hem eğlenmek isteyen hem de derslerinde başarılı olmak isteyen eşit ağırlık seçsin bence
  4. Eren Eser

Laiklik mi şeriat mı?

Ben müslümanım nazamızı kılarım, orucumu tutarım, hak yemem. Herkesin de dinine, inancına veya inançsızlığına saygı duyarım kimseyi din için ayırmam bu yüzden laiklik seçerim.
  5. Eren Eser

Yollar hep camurlu nereye sikayet edebilirim?

Hangi ilçede yaşıyorsan o ilçenin belediyesinin sitesinden destek hattına ulaş olayı anlat.
  6. Eren Eser

Hangi takımın formasını almalıyım?

Bunu al efsane bence
  7. Eren Eser

hiçbirşeye zamanım kalmıyor

ben mesela her gün artık 5.30'da kalkacağım zaten alarmı duyduğum an direkt kalkıyorum bir de masanın diğer ucuna koyuyorum telefona ulaşmak için ayağa kalkıyorum o zaman uykum kaçıyor bir de camı açıp bi hava alınca yüzüne soğukluk gelince dinç olurum
  8. Eren Eser

Yazılım mühendisliği okumak istiyorum ama okuma diyorlar

Yazılım okulu kazandıktan sonra değil bitirdikten sonra başlıyor sen okul bitti artık öğrenmem bitti diyorsan zaten iş bulamazsın yazılım veya bilgisayar okuyacak kişi yeni bilgiye her daim açık olacak ister 55 yaşında ol ister 25 yaşında ikisinde de yeni bilgiye açık olacaksın yeni şeyler her...
  9. Eren Eser

hiçbirşeye zamanım kalmıyor

Dostum sabah biraz erken kalkıp o saatte direkt okula gidene kadar yazılımla ilgili şeyler öğrenebilirsin hem o saatlerde daha akılda kalır ardından eve gelince işte takılırsın vs. Hafta sonu da geç kalkıyorsan bir tık daha erken kalkmaya çalış öyle öyle öğrenirsin başka yapacak bir şeyin yok
  10. Eren Eser

Saniye'nin yeni videosu

Saniye kendini çok geliştirdi ve geliştiriyor
  11. Eren Eser

Minibüsçüyü nasıl şikayet edebilirim?

Çok çok zorunlu olmadıkça minibüse adım dahi atmam adamlar daha çok müşteri alayım diye kapı açık gidiyor ve indirirken durmadan hemen indiriyor
  12. Eren Eser

liseyi bitirmek şartmı

Sınıfta kalmak için dersleri hiç umursaman lazım yani derse girip kafayı koyup yatman lazım onun haricinde kalmak çok zor illa bir şekilde liseyi bitir meslek hayatına atıl
  13. Eren Eser

Neden Mi Okullar Kapanmalı

Yo mezun değilim 11. Sınıfım kafam da rahat değil
  14. Eren Eser

Neden Mi Okullar Kapanmalı

Bu kalabalık sahilde olunca çoğunuz ses çıkarmıyorsunuz ama okul olunca kapatılsın diyorsunuz zaten eğitim sistemi kötü eğitim uzaktan olunca çok daha kötüsü oluyor ve okulun amacı sadece eğitim göstermek değil sosyalleşmeyi de öğretmek
  15. Eren Eser

Selamlar arkadaşlar okullar sizce kapatılırmı

Eskiden okulu sevmezdim ama bu pandemi döneminde değerini anladım okul başladığından beri hayatım düzene girdi arkadaşlarla muhabbet hocalarla muhabbet çok güzelmiş sabah erken kalkıp yürüyerek okula gidiyorum hem spor yapmış oluyorum hem de okula dinç gitmiş oluyorum 2 yıl sonra hayatım düzene...
  16. Eren Eser

[TÜKENDİ] Ücretsiz test kitabı veriyorum.

Ben de çalışıyorum ama şu an maddi durumum sıkıntıda değil param var o yüzden istemiyorum inşallah ihtiyacı olanlar alır
  17. Eren Eser

11. Sınıfta sevgili yapılır mı

Yapılır beraber ders çalışırsınız bir yerlere gidersiniz daha ne istiyorsun
  18. Eren Eser

Burnum yanıyor ve sızlıyor korona olabilirmiyim?

Test olmak varken belirtilerde var mı yok mu diye bakma git test ol
  19. Eren Eser

Okullar sizce kapatılmalı mı

Okullar kapatılmamalı eğer çok kapatmak istiyorlarss 65 yaş üstüne sokağa çıkma yasağı koyun bu zamana kadar hep 20 yaş altı yasağa uğradı bundan sonra da 20 yaş üstüne yasak olsun
  20. Eren Eser

Elektrik Faturası ve Tasarruf

230tl geldi size biraz fazla gelmiş
Top Bottom