Neler Yeni

hiçbirşeye zamanım kalmıyor

tccc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
mmzmz
şuan 11. sınıf öğrencisiyim yazılım mühendisi olmak istiyorum bununda bir tek okul okumakla olmayacağını bildiğim için internetten yazılım öğrenmeye çalışıyorum ama okullar açıldığından beri maksimum 2 3 kere bakabilmişimdir
saat 7 de okuldan çıkıyorum 7.15 gibi oluyorum daha sonra yemek duş ders tekrarı ödev derken saat aşırı geç oluyor haftasonuda aynı şekilde full ödev ve tekrar ile geçiyor cmt gününün yarısındada arkadaşlarımla çıkıyorum
yani demem o ki hiçbir şekilde yazılım veya başka bir şeye bakmaya vakit bulamıyorum sizce ne yapmalıyım kendime nasıl zaman ayırabilirim

Araba

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,032
İsim
araba
Aynı ben ders çalışmaya vakit bile kalmıyor okul - kurs - uyku kısır döngü

• Beğen
Reaksiyonlar: tccc

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Arkadaşlarınla vakit geçireceğin zamanı yazılıma odakla pazar günüde öyle yap

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
Dostum sabah biraz erken kalkıp o saatte direkt okula gidene kadar yazılımla ilgili şeyler öğrenebilirsin hem o saatlerde daha akılda kalır ardından eve gelince işte takılırsın vs. Hafta sonu da geç kalkıyorsan bir tık daha erken kalkmaya çalış öyle öyle öğrenirsin başka yapacak bir şeyin yok

tccc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
mmzmz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Okula ne zaman gidiyorsun?
8.30
Mesaj otomatik birleştirildi:

11de yazılımla ilgilenmemek en mantıklısı ben her şeyi attım zaten Üniversiteye geçince alasını göreceğim
şimdiden temeli oturtmak istemiştim ama evet zor gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum sabah biraz erken kalkıp o saatte direkt okula gidene kadar yazılımla ilgili şeyler öğrenebilirsin hem o saatlerde daha akılda kalır ardından eve gelince işte takılırsın vs. Hafta sonu da geç kalkıyorsan bir tık daha erken kalkmaya çalış öyle öyle öğrenirsin başka yapacak bir şeyin yok
cidden olabilir yarın sabaha alarm kurdum uyana uyana alışmaya çalışacağım bakalım işe yarayacakmı

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Kanka akşam 9'da yatsan sabah 4-5 civarı kalksan 3-4 saat civarı bir zamanın olur. Bu düzenli çalışan birisi için gayet yeterli olur.

tccc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
mmzmz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka akşam 9'da yatsan sabah 4-5 civarı kalksan 3-4 saat civarı bir zamanın olur. Bu düzenli çalışan birisi için gayet yeterli olur.
9 da yatamam ki eve geldiğimde yemek yemem duş almam ve tekrar yapmam zaten aşırı uzun sürüyor ödevleride eklesek geçe kalıyorum ama 11 de bile uyusam 5 te uyanınca 6 saat uyurum düz mantıkla buda yeterli olur herhalde

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
cidden olabilir yarın sabaha alarm kurdum uyana uyana alışmaya çalışacağım bakalım işe yarayacakmı
ben mesela her gün artık 5.30'da kalkacağım zaten alarmı duyduğum an direkt kalkıyorum bir de masanın diğer ucuna koyuyorum telefona ulaşmak için ayağa kalkıyorum o zaman uykum kaçıyor bir de camı açıp bi hava alınca yüzüne soğukluk gelince dinç olurum

• Beğen
Reaksiyonlar: tccc

tccc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
mmzmz
ben mesela her gün artık 5.30'da kalkacağım zaten alarmı duyduğum an direkt kalkıyorum bir de masanın diğer ucuna koyuyorum telefona ulaşmak için ayağa kalkıyorum o zaman uykum kaçıyor bir de camı açıp bi hava alınca yüzüne soğukluk gelince dinç olurum
aynı taktiği yarın sabah deneyeceğim valla teşekkürler

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
9 da yatamam ki eve geldiğimde yemek yemem duş almam ve tekrar yapmam zaten aşırı uzun sürüyor ödevleride eklesek geçe kalıyorum ama 11 de bile uyusam 5 te uyanınca 6 saat uyurum düz mantıkla buda yeterli olur herhalde
Düz mantıkla yeterli olur ama uykunu alamazsın. 9'dan 11'e kadar yapacağın dersini sabah uyanınca yaparsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Benimde aynı yazın çalışıyordum yazılıma ama okul açılınca gg

Top Bottom