Neler Yeni

11. Sınıfta sevgili yapılır mı

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Arkadaslar sinifa esit agirliktan bi kiz geldi bugun sayisaldayim ben hic arkadasim olmadigi icin yanimda da kimse oturmuyodu benim yanima oturdu. Neyse kizla baya baya bi konustuk flortlestik ogle arasinda kizi yemege goturdum yemek yedik fln. kiza matematik calistirdim ayicikli kalemimi hediye ettim o da bana kendi kalemini verdi sizce bu kizla sevgili olayim mi cunku bugun onu dusunmekten derslere odaklanamadim hic bir sey anlamadim.
Sınavı düşünüyorsan bu yaptığın elin japonunun yaptığı kamikaze gibi veya mayınlı yolda yürümek gibi.
Sınavı düşünmüyorsan yürü be.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kuzenin amerikada lisen bitince seni de alcam yanima dedigi icin pek de onemsemiyom dersleri ama dersler iyi olursa da iyi olur masteri amerikada yaparim
Nasıl alacakmış merak ettim torpille mi sokacakmış?

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Hayır zaman kaybı. 11. Sınıfsın seneye üniversite sınavına gireceksin. Kızla sevgili olduktan sonra sınavlarına odaklanamayacaksın. Hadi odaklandın diyelim üniversiteye gideceksin ikiniz de yüksek ihtimal ayrı şehirlere gideceksiniz. O ilişki yürümez. Hiç bulaşma.

Squex

80+ Silver
Yap kardeşim kalbinin sesini dinle sen
2 yıla sınavım var agalar olabildiğince her yoldan rakip elemem lazım

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Ayıcıklı kalem mi?
824969513715761173.png

Berke Fitness

80+ Bronze
Sınavı düşünüyorsan bu yaptığın elin japonunun yaptığı kamikaze gibi veya mayınlı yolda yürümek gibi.
Sınavı düşünmüyorsan yürü be.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nasıl alacakmış merak ettim torpille mi sokacakmış?
davet etme mi ne varmsi ben de pek bilmiyom

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,604
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Benim de üniversitede başıma böyle bir şey gelmişti ben kızı seçtiğim için okula pek odaklanamadım çok güzel zamanlar geçirdik çok eğlendik ama okulu baya baya uzattım. Yani eğer kızı seçersen okul hayatına kötü etki edecek haberin ola.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Zeki ve akıllı adam sınav senesi yapmaz bunu.

ÖrdekAbi

80+ Silver
Arkadaslar sinifa esit agirliktan bi kiz geldi bugun sayisaldayim ben hic arkadasim olmadigi icin yanimda da kimse oturmuyodu benim yanima oturdu. Neyse kizla baya baya bi konustuk flortlestik ogle arasinda kizi yemege goturdum yemek yedik fln. kiza matematik calistirdim ayicikli kalemimi hediye ettim o da bana kendi kalemini verdi sizce bu kizla sevgili olayim mi cunku bugun onu dusunmekten derslere odaklanamadim hic bir sey anlamadim.
sen engelli gibi masaya vurup saçma haraketler yapand insan değilmisin kızların yanında şimdide yazdığın şeye bak fake msini hacı adamı deli etme

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
Yapılır beraber ders çalışırsınız bir yerlere gidersiniz daha ne istiyorsun

Basrii

80+ Bronze
Bana hocam elin ekmek tutmadan sevgili işlerine girme derdi. Sebebi bu lise zamanlarında başarıyı olumsuz bir şekilde etkiliyor. Ben hep geç olsun güç olmasın derim hayatta. Lise sonum ve hiçbir zaman sevgili yapma ihtiyacı duymadım çünki sevgili yapsam bile onu yemeğe götürmek zorunda kalırım ve parayı babamdan istemem gerekir. Ben bu işlere hiç girmedim, düzgün bir işe girmeden sevgilim olsun istemem ve tavsiye etmem. Karar senin...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,381
Üyeler
163,488
Son üye
ozyuurtonur
Top Bottom