11. Sınıfta sevgili yapılır mı

Berke Fitness

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,190
Arkadaslar sinifa esit agirliktan bi kiz geldi bugun sayisaldayim ben hic arkadasim olmadigi icin yanimda da kimse oturmuyodu benim yanima oturdu. Neyse kizla baya baya bi konustuk flortlestik ogle arasinda kizi yemege goturdum yemek yedik fln. kiza matematik calistirdim ayicikli kalemimi hediye ettim o da bana kendi kalemini verdi sizce bu kizla sevgili olayim mi cunku bugun onu dusunmekten derslere odaklanamadim hic bir sey anlamadim.

Arkadaslar sinifa esit agirliktan bi kiz geldi bugun sayisaldayim ben hic arkadasim olmadigi icin yanimda da kimse oturmuyodu benim yanima oturdu. Neyse kizla baya baya bi konustuk flortlestik ogle arasinda kizi yemege goturdum yemek yedik fln. kiza matematik calistirdim ayicikli kalemimi hediye ettim o da bana kendi kalemini verdi sizce bu kizla sevgili olayim mi cunku bugun onu dusunmekten derslere odaklanamadim hic bir sey anlamadim.
Yapacağın en büyük hata olur.
Sınav döneminde hiç sırası değil, sonra pişman olursun.
Ya da başlarım sınavına zaten senin pek okuyasın yok yap gitsin.

HSHSIBFKSKAJDJSHDBIAXBJSBSS

Kahkaha ayıp masaya yumruk attığını görmeyenlerden mi

Yapılırda Tyt ayt varken yapılması zaman kaybı bence.

Bana hiç öyle gelmedi, okula kızlar için gidiyorum dedin, dersten çok spor yapıyorsun ve günde 1.5 saat ders çalışıyorsun hem de sayısal olmana rağmen.
kuzenin amerikada lisen bitince seni de alcam yanima dedigi icin pek de onemsemiyom dersleri ama dersler iyi olursa da iyi olur masteri amerikada yaparim

kuzenin amerikada lisen bitince seni de alcam yanima dedigi icin pek de onemsemiyom dersleri ama dersler iyi olursa da iyi olur masteri amerikada yaparim
Anladım dostum, sana tavsiyem arkadaş olarak kalman ve mesafeli olman. Cidden zaman kaybı yaratıyor ve derslerine engel oluyor.
Ama biz burada ne kadar dil döksek de sen gidecen sevgili yapacan değil mi?

Geri