Arama sonuçları: *

1. ErselMert

Ne yapmam gerekiyor ??

raikiri ile final yaptı
  2. ErselMert

Ne yapmam gerekiyor ??

yine de dışarıdan bakılınca o kuş uçar gibi gözüküyor hayat senin karar senin iyi forumlar
  3. ErselMert

Ne yapmam gerekiyor ??

eğer ki arkadaşları böyle bir bilgi veriyorsa direkt olarak vazgeç çünkü kızdan gelen bir bilgidir üzülen sen olma kaptırmadan defteri kapatmak her zaman kolaydır kadınlar iyileşecek liman aramayı severler sonra o gemiyi yürütürler liman yıkık kalır. 1617110785 sevgi kafa değil kalb işidir
  4. ErselMert

Ne yapmam gerekiyor ??

hala onu seviyorsa ilgilenme üzülürsün.
  5. ErselMert

Ne yapmam gerekiyor ??

netlik her zaman iyidir bir şey olacaksa tek benim çabamla olmasın mantığı bu tarz kuramlarda dediğin gibi çok yanlış çaba+gayret= mutluluktur genelde
  6. ErselMert

Ne yapmam gerekiyor ??

dostum üzgünüm ama 30 yaşındayım sende biraz özgüven kaybı görüyorum karşındaki insanın birincisi 4 yıllık bir ilişkisinin sonlanması 6 7 ayda geçse düzelmeyecek bir durum kadınlar başlarda kolay unutur vakit geçince hatıraların baskısıyla birşeyleri düzeltmek ister gelelim ilişki kurma yönüne...
  7. ErselMert

Malum Forum Üyelerinin Yalanları ve İftiraları Durmak Bilmiyor.

yapıştır hacıgül biri de konu açmış senden özür diliyor orada yazdım buradada söylüyorum affetme affettikçe insanlar terbiyesizliklerini daha üst raddelere taşıyor bir müsibet bin nasihattan iyidir bırak çeksin cezasını
  8. ErselMert

Abdullah Abiyle Barışmak İstiyorum.

bence böyle bir hata affedilmemeli insan bir hata yapıyor ise cezasını çekmeli bir müsibet bin nasihattan iyidir demiş atalarımız
  9. ErselMert

dinlemeden yapamadığınız şarkılar

murder melody naruto - sad song
  10. ErselMert

Twitch yayını izlerken donma sorunu

twitch bu sıralar sorunlu bende yaşıyorum aynı derdi
  11. ErselMert

Fantastik Kitap Önerisi

valla ben tolkien ile başladım evet beklenti yüksek kalıyor ama en iyisi varken neden yan çardan başlayalım ?
  12. ErselMert

Fantastik Kitap Önerisi

youtube orta dünya kanalı takip et bence murat abi güzel kitaplar paylaşıyor hatta geçen hafta başka bir fantastik kitap seriside önermişti
  13. ErselMert

Fantastik Kitap Önerisi

tolkien ile başlıyabilirsin fantastiğin kralı olur kendisi hobbit yüzüklerin efendisi ve silmarillion kitaplarını okuyup beğenirsen iyice evrenin içine girebilirsin
  14. ErselMert

Boksör kırığı askere engelmi

hocam ben askerken bacağında platinli bir arkadaşımda vardı omurgasında 3 çatlak olanda
  15. ErselMert

Tanrı Sizce Var mıdır ?

bende yaptığım araştırma sonucunda bunu söyledim evet dediğin gibi atomu parçalayana kadar tam bir ateistti diyemeyiz özellikle üniversite yıllarında gerek hocalarıyla gerekse etrafıyla baya bunu tartışmış net kararı atomu parçaladığında söylemiş ama din budur yada şudur dememiş net olarak...
  16. ErselMert

Tanrı Sizce Var mıdır ?

İnanmayı gericilik olarak düşünüyorsan hata yaparsın hocam dün einstein bile evrenin bir yaratacı olduğunu atomu parçaladığında inanıp kabul etmiş biri
  17. ErselMert

Tanrı Sizce Var mıdır ?

bu tamamiyle gönül meselesi hocam gerek bilimsel gerek idolojik olarak baktığında kanıt olarak bir taş bile kendi kendine kımıldayamadığından koca kainatın bir kaza sonucu ortaya çıkmadığını bir insanın doğumunun dahil istemeden olduğu şu güzel evrende bir yaratıcının olmadığını düşünmek bence...
  18. ErselMert

Forum rütbelrini sırasını söylermisiniz

çok okur az yorum atar diyorsun :)
  19. ErselMert

Aras kargo arabasını gördüm gerçek midir?

azrail alacağı kişiye önceden aras kargo aracı gösterirmiş derler
  20. ErselMert

Aklından Geçeni Söyle

hacı bu bir şarkıydı :)
Top Bottom