Neler Yeni

Ne yapmam gerekiyor ??

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Mehmet Mert
Önce ne yapmak istediğinize karar verin bence.
Bu kızla sevgili mi olmak istiyorsunuz yoksa süründürmek mi?

Yani yok ben 2 gün sildim numarasını sonra ekledim, yok o 3 gün sildi 4. gün ekledi falan.
İnanın gerek yok böyle şeylere. Normal düzgünce adam gibi, sempatik vs. davranın sevdiğinizi belli edin bence olur gider.
Haklısınız benim çabamla olacaksa ki çabalasam olur bunu biliyorum benim çabamla olacaksa hiç olmasın yani ben ona adım attım oda bana adım atması gerek zorla güzellik olmaz benim karakterime yakışanı yaparım ve yaptığımı düşünüyorum bama bir samim gelmesi gerekiyor ben ona 2 adım atarım

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,924
İsim
Metehan Akyalı
Haklısınız benim çabamla olacaksa ki çabalasam olur bunu biliyorum benim çabamla olacaksa hiç olmasın yani ben ona adım attım oda bana adım atması gerek zorla güzellik olmaz benim karakterime yakışanı yaparım ve yaptığımı düşünüyorum bama bir samim gelmesi gerekiyor ben ona 2 adım atarım
Erkek 1-2 tık daha fazla adım atar ben hep bunu gözlemledim ama hiçbir şey gelmiyorsa karşı taraftan o iş yaş.
Hayırlısı olsun diyim size, iyi forumlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Mehmet Mert
Önce ne yapmak istediğinize karar verin bence.
Bu kızla sevgili mi olmak istiyorsunuz yoksa süründürmek mi?

Yani yok ben 2 gün sildim numarasını sonra ekledim, yok o 3 gün sildi 4. gün ekledi falan.
İnanın gerek yok böyle şeylere. Normal düzgünce adam gibi, sempatik vs. davranın sevdiğinizi belli edin bence olur gider.
Istiyorum ben ama gerçekten sıkıldım birşeyler benim sayemde olmasından artık karşımdaki insandan da adım bekliyorum ben net bir insanım net bir insan isterim karşımdaki net değil işte sevdiğin birini neden reddedersin ki ben içimden gelenleri yaparım hep buda içimden geldi böyle yapması beni de arada bıraktı ama istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Erkek 1-2 tık daha fazla adım atar ben hep bunu gözlemledim ama hiçbir şey gelmiyorsa karşı taraftan o iş yaş.
Hayırlısı olsun diyim size, iyi forumla
Ben adım atsam olur biliyorum kendime güveniyorum tessekurler ilgin için

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,924
İsim
Metehan Akyalı
Istiyorum ben ama gerçekten sıkıldım birşeyler benim sayemde olmasından artık karşımdaki insandan da adım bekliyorum ben net bir insanım net bir insan isterim karşımdaki net değil işte sevdiğin birini neden reddedersin ki ben içimden gelenleri yaparım hep buda içimden geldi böyle yapması beni de arada bıraktı ama istiyorum
Valla bazı şeyler üstüne gitmeyince olmuyor. Bende netliği severim ama her şey her zaman istediğin gibi olmuyor malesef.
Buna hayat diyoruz kısaca.

ErselMert

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
530
İsim
Ersel Mert
Instagram
@erselmert
Twitter
erselmert
dostum üzgünüm ama 30 yaşındayım sende biraz özgüven kaybı görüyorum karşındaki insanın birincisi 4 yıllık bir ilişkisinin sonlanması 6 7 ayda geçse düzelmeyecek bir durum kadınlar başlarda kolay unutur vakit geçince hatıraların baskısıyla birşeyleri düzeltmek ister gelelim ilişki kurma yönüne erkek her zaman fıtraten kurucu kısmındadır 3 4 adım atacaksın ki nabzını anlayasın ama böyle uzun bir ilişkiden çıkmış bir kadınla şuan başta arkadaş kalman daha iyi yaşını bilmiyorum ama büyüğün isem abin olarak tavsiyem bu yöndedir ama yinede sen bilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Mehmet Mert
Valla bazı şeyler üstüne gitmeyince olmuyor. Bende netliği severim ama her şey her zaman istediğin gibi olmuyor malesef.
Çok güzel konuştunuz tessekurler
Farklı faklı görüşlere ihtiyacım vardı allah razı olsun
3 hafta oluyor açılalı işte geç değil hâlâ ayarlayacak inşallah

ErselMert

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
530
İsim
Ersel Mert
Instagram
@erselmert
Twitter
erselmert
netlik her zaman iyidir bir şey olacaksa tek benim çabamla olmasın mantığı bu tarz kuramlarda dediğin gibi çok yanlış çaba+gayret= mutluluktur genelde

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Mehmet Mert
dostum üzgünüm ama 30 yaşındayım sende biraz özgüven kaybı görüyorum karşındaki insanın birincisi 4 yıllık bir ilişkisinin sonlanması 6 7 ayda geçse düzelmeyecek bir durum kadınlar başlarda kolay unutur vakit geçince hatıraların baskısıyla birşeyleri düzeltmek ister gelelim ilişki kurma yönüne erkek her zaman fıtraten kurucu kısmındadır 3 4 adım atacaksın ki nabzını anlayasın ama böyle uzun bir ilişkiden çıkmış bir kadınla şuan başta arkadaş kalman daha iyi yaşını bilmiyorum ama büyüğün isem abin olarak tavsiyem bu yöndedir ama yinede sen bilirsin
Arkadaşı hala onu sevdiğini düşünüyoruz dedi bana biraz kaba olucak ama insan zarafıyım anlıyorum yaşım sizden küçük 3 hafta oldu dediğim gibi yüz vermiyorum ama bundan sonra konuşurum numarasınıda eklerim :) teşekkür ediyorum

ErselMert

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
530
İsim
Ersel Mert
Instagram
@erselmert
Twitter
erselmert
Arkadaşı hala onu sevdiğini düşünüyoruz dedi bana biraz kaba olucak ama insan zarafıyım anlıyorum yaşım sizden küçük 3 hafta oldu dediğim gibi yüz vermiyorum ama bundan sonra konuşurum numarasınıda eklerim :) teşekkür ediyorum
hala onu seviyorsa ilgilenme üzülürsün.

Polat Alemdar.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Merhaba herkese
Birinden hoşlanıyorum ve o kişide bana karşı boş değil bunu defalarca kendime kanıtladım
Ben arkadaşlardan öğrendim 4 yıllık bir ilişkisi var mış yeni bitmiş 6 7 ay oluyor muş
Bende anlamıştım zaten kafası karışık baya bi geçmişe hani bi umut olurmu kafasında bide geleceğe bakıyor arada kalmış kafası baya karışık
Benim hoşlandığımı bilmiyor tabi ben arkadaşına yazımdım sevgilisi var mı veya sevdiği var mı açılmak istiyorum diye arkadaşı da bana aynısı söyledi

Benim burdaki amacım onu yoklamak bu konuşmalar ona gideceğini biliyordum ki gitti
Arkadaşıyla konustuktan sonra ınstegram dan takip ediyordum takip den çıktım onuda kendimden çıkardım cepte gormesin beni diye

Kulağına gitti arkadaşına konuşmaların hoşuna gitti kafanın karışıklığı gitti gözünün ici gülmeye başladı o derece yani

Ben konuşmadım bu süreçte bana karşı boş olmadığını bildiğim için konuşsam ben kafasindakilere mudale edecektim kendi halletmesini istedim konuşmayıda geçtim gözlerine bile bakmadım bu baya koydu ama yapmak zorundaydım hiç bir şey yokmuş gibi devam ettim ben çektim üstüme iyice
El grubu var numaramı ekledi bense ekledim her şey kafasında iyi gidiyordu 1 ay oldi artık vakti geldi dedim açılmanın
Acılım baya iyi konuştum seni üzmek istemiyorum dedi hazır değilim dedi seninle iyi arkadaş olabileceğimizi düşünüyorum dedi bende öyle düşünüyorum dedim arkadaş olacağımdan değil:)
Gene ben hiçbirşey olmamış gibi davrandım 2 3 gün sonra numaramı sildi ben silmedim 3 gün sonra gene ekledi ben 2 gün sonra sildim numarasını arkadaşlarının numaralarını da sildim ınstegram dan takip çıkardım arkadaşlarını pişman gibi duruyor ben yüz vermiyorum korkuyor benden kafa gene karıştı:)

Şundan eminim ki başka birisi olsa beklemezdi ben ortada bir şey yokken bekledim zaman tanıdım sabrettim ve gerçekten zor oldu yani bundan sonra ne yapa bilirim farklı farklı görüşlere ihtiyacım var tessekurler

Konu başlığını teknik sorun yaptım ama yöneticiler sorun olmaz inşallah:)
Yaşım 18 belki benden büyüksünüz belkide benden küçüksünüz bilemem orasını ama bu dediklerimi kafanıza iyi yazın bende 8.sınıfın 2.dönemi okula gelen bir kızı sevmiştim bende o zamanlar hem çapkınlık hemde özgüven kaybı vardı 2.dönem kısa olur neyse biz çok iyi kaynaştık birbirimizi iyi tanıyorduk ama kız konuşan olursa konuşuyor yoksa konuşmuyordu son günlerde birşeyler ters gitti tam söyleyeceğim zaman okullar kapandı haydii oldu lise 2 uzatmadan anlatıyorum bir defa akşamın körü okuldan eve gelirken hep evlerinin önünden geçerdim yol üstü olduğu için orada gördüm ondada heyecandan ayak üstü 2dk konuştum o an insan unutuyor ne diyeceğini sonra staja başladım oldu 4 sene sana bu sefer de avm de bir mağazada ya staj yada çalışmaya başlamış ama emin değilim o mu değilmi stajdan çıktığımda da vakit olmuyordu şehir dışından şehir içi 1 saat uğrasam yanına vakit uzar bizimkiler telaş eder neyse 1 sene önce 2020 de liseden mezun olacam stajın da son günleri tam cuma günü son kez çıktım ama bilmiyordum onu son kez görebilecekmiyim göremeyecekmiyim indim servisten elimde poşet ile koşa koşa koca avm yi gezdim sonra baktım yok vakit geç olmasın diye otobüse atladım geldim eve tabi o duygu geçti bitti artık ne instasını ne de kendi yüzünü gördüm sadece yatmadan önce ettiğim duada kalıyor, bu saatten sonra da denk gelirsem bir yerde oturup konuşacağım böyle böyle anlatacam olursa olur istemezsede helalleşip hakkımızda hayırlı olsun diyip yoluma devam edeceğim, ama asla benim gibi 4.5 - 5 sene bekleme inan yaşın ve yaşadıkların seni 20 yaş daha tecrübeli kılmış olur. hayattan zevk tat alamazsın herkese dersin hayatın keyfini çıkar diye ama sen çıkaramazsın akşam kahveni alır kitabını okur yatarsın. :(
Vakit geç değilken uygun bir zamanda romantik bir yer bulup söylemen en iyisi olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Mehmet Mert
netlik her zaman iyidir bir şey olacaksa tek benim çabamla olmasın mantığı bu tarz kuramlarda dediğin gibi çok yanlış çaba+gayret= mutluluktur genelde
Kesinlikle nasip diyip asla geçmem mücadele ederim sabrederim ondan sonra derim nasip değilmiş diye
Mesaj otomatik birleştirildi:

hala onu seviyorsa ilgilenme üzülürsün.
Onu sevse kafaya giremezdim kafaya girdim ben

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,454
Üyeler
167,981
Son üye
ankayyilkan