DaffyGraphic
80+ Silver
Böyle devam edin bence ciddi davranın yüz vermeyin çokta.Merhaba herkese
Birinden hoşlanıyorum ve o kişide bana karşı boş değil bunu defalarca kendime kanıtladım
Ben arkadaşlardan öğrendim 4 yıllık bir ilişkisi var mış yeni bitmiş 6 7 ay oluyor muş
Bende anlamıştım zaten kafası karışık baya bi geçmişe hani bi umut olurmu kafasında bide geleceğe bakıyor arada kalmış kafası baya karışık
Benim hoşlandığımı bilmiyor tabi ben arkadaşına yazımdım sevgilisi var mı veya sevdiği var mı açılmak istiyorum diye arkadaşı da bana aynısı söyledi
Benim burdaki amacım onu yoklamak bu konuşmalar ona gideceğini biliyordum ki gitti
Arkadaşıyla konustuktan sonra ınstegram dan takip ediyordum takip den çıktım onuda kendimden çıkardım cepte gormesin beni diye
Kulağına gitti arkadaşına konuşmaların hoşuna gitti kafanın karışıklığı gitti gözünün ici gülmeye başladı o derece yani
Ben konuşmadım bu süreçte bana karşı boş olmadığını bildiğim için konuşsam ben kafasindakilere mudale edecektim kendi halletmesini istedim konuşmayıda geçtim gözlerine bile bakmadım bu baya koydu ama yapmak zorundaydım hiç bir şey yokmuş gibi devam ettim ben çektim üstüme iyice
El grubu var numaramı ekledi bense ekledim her şey kafasında iyi gidiyordu 1 ay oldi artık vakti geldi dedim açılmanın
Acılım baya iyi konuştum seni üzmek istemiyorum dedi hazır değilim dedi seninle iyi arkadaş olabileceğimizi düşünüyorum dedi bende öyle düşünüyorum dedim arkadaş olacağımdan değil
Gene ben hiçbirşey olmamış gibi davrandım 2 3 gün sonra numaramı sildi ben silmedim 3 gün sonra gene ekledi ben 2 gün sonra sildim numarasını arkadaşlarının numaralarını da sildim ınstegram dan takip çıkardım arkadaşlarını pişman gibi duruyor ben yüz vermiyorum korkuyor benden kafa gene karıştı
Şundan eminim ki başka birisi olsa beklemezdi ben ortada bir şey yokken bekledim zaman tanıdım sabrettim ve gerçekten zor oldu yani bundan sonra ne yapa bilirim farklı farklı görüşlere ihtiyacım var tessekurler
Konu başlığını teknik sorun yaptım ama yöneticiler sorun olmaz inşallah![]()