Arama sonuçları: *

1. E

Dolap için bilgi verirmisiniz?

Peki çok teşekkür ediyorum. Birde 500 tl lik bir ürünü diyelim % kaçını dolap kendisi için alıyor.
  2. E

Çok teşekkür ederim. Hayırlı geceler
  3. E

Arkadaşlar evimdeki kullanmadığım elbise ve eşyaları dolapta satmayı düşünüyorum hesap açtıktan sonra bir ürünün görselini yukledikten sonra siparişten sonra nasıl bir yol izleyecez bilmiyorum. Bilgilendirirseniz sevinirim.
  4. E

Ryzen 5600 b550m 32gb ram ne kadar vermeliyim

Ekran kartı olarak ne kullandın bu sistemde
  5. E

Şuan ekran kartları pahalı yoksa ben 8 e alırdım
  6. E

Adamınki sıfıra yakın birde elindekileri belgelerse küsuratlı dan indirim yapar yâda yapmaz kendi bilir. Birde gigabyt anakartı pahalı şuanki fiyatı ama bariz kar yapar
  7. E

Bence en az 8bin 1738241084 Internete sıfır fiyatlarına bak bazıları küsüratlı sayılar. O küsuratlı yasilardan %40 ındirim yap ne zaman aldıysa faturalarını göster rahat alırlar
  8. E

Engellileri farkedin

Çevremizdeki engellileri ne kadar tanıyoruz? Engellilere fırsat buldukça yardım ediyormuyuz? Peki sadece dış görüntüsü ile mı sınırlı engelli bakışımız. Etraftaki maske takınanlar sadece toz yutmamak içinmi maske takıyorlar yoksa dışarıdaki enfeksiyonlardan korunmak içinmi. Hiç etrafınızdaki...
  9. E

Tafsiyelerinizi istiyorum

Teşekkür ederim
  10. E

Tafsiyelerinizi istiyorum

12 bin tl ye toplama kasa alıyımmı yoksa 12 bin tl ye her ay 2 bin tl ekleyerek seneye Nisanda toplam ortalama 35-40 bin tl'em olacak bu paraya sıfır laptop mu alayım?
Top Bottom