Arkadaşlar evimdeki kullanmadığım elbise ve eşyaları dolapta satmayı düşünüyorum hesap açtıktan sonra bir ürünün görselini yukledikten sonra siparişten sonra nasıl bir yol izleyecez bilmiyorum. Bilgilendirirseniz sevinirim.
Çok teşekkür ederim. Hayırlı gecelerSipariş gelince, kargo şirketini seçiyorsunuz, ardından seçtiğiniz kargo şubesinden kod alıyorsunuz. Aldığınız kodu ürünün üzerine yapıştırın, kağıda yazıp kargonun üzerine bantlamak gibi. Sonra, seçtiğiniz kargo şubesine gidip benim "Dolap kargom vardı." deyip, orada ki çalışana verebilirsiniz. Devamını onlar yapıyor zaten. Şimdiden ürünlerinizin satılmasını dilerim.
Kazancınızın hesaba geçmesi için kendinize ait bir iban gerekiyor. Papara vs. kullanıyorsanız bunların ibanı geçmiyor. Bilgilendireyim dedim.Arkadaşlar evimdeki kullanmadığım elbise ve eşyaları dolapta satmayı düşünüyorum hesap açtıktan sonra bir ürünün görselini yukledikten sonra siparişten sonra nasıl bir yol izleyecez bilmiyorum. Bilgilendirirseniz sevinirim.
Peki çok teşekkür ediyorum. Birde 500 tl lik bir ürünü diyelim % kaçını dolap kendisi için alıyor.Kazancınızın hesaba geçmesi için kendinize ait bir iban gerekiyor. Papara vs. kullanıyorsanız bunların ibanı geçmiyor. Bilgilendireyim dedim.
75TL komisyon artı kargo ücreti sendenPeki çok teşekkür ediyorum. Birde 500 tl lik bir ürünü diyelim % kaçını dolap kendisi için alıyor.
ücretler ortalama ne kadar oluyor ? İzmir istanbul mesela.75TL komisyon artı kargo ücreti senden
şehirler arası bir değişkenlik yok diye biliyorum normal satıcıysanız 10.000TL altına %15 komisyon alıyor 10.000TL üstüne ise sabit 1.500TL ayrıca satacağınız ürün 250TL ve üzeri ise kargo ücretini zorunlu olarak satıcı karşılıyorücretler ortalama ne kadar oluyor ? İzmir istanbul mesela.
250 tl üstü olayı saçmaymış ya , alıcı karşılasın neden ben karşılıyorumşehirler arası bir değişkenlik yok diye biliyorum normal satıcıysanız 10.000TL altına %15 komisyon alıyor 10.000TL üstüne ise sabit 1.500TL ayrıca satacağınız ürün 250TL ve üzeri ise kargo ücretini zorunlu olarak satıcı karşılıyor
satıcıya çok fazla yük bindirdikleri için bende pek tavsiye etmem alıcı için uygun bir platform250 tl üstü olayı saçmaymış ya , alıcı karşılasın neden ben karşılıyorum![]()