Neler Yeni

Dolap için bilgi verirmisiniz?

Ertoo91

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Erto
Arkadaşlar evimdeki kullanmadığım elbise ve eşyaları dolapta satmayı düşünüyorum hesap açtıktan sonra bir ürünün görselini yukledikten sonra siparişten sonra nasıl bir yol izleyecez bilmiyorum. Bilgilendirirseniz sevinirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
...
Sipariş gelince, kargo şirketini seçiyorsunuz, ardından seçtiğiniz kargo şubesinden kod alıyorsunuz. Aldığınız kodu ürünün üzerine yapıştırın, kağıda yazıp kargonun üzerine bantlamak gibi. Sonra, seçtiğiniz kargo şubesine gidip benim "Dolap kargom vardı." deyip, orada ki çalışana verebilirsiniz. Devamını onlar yapıyor zaten. Şimdiden ürünlerinizin satılmasını dilerim.

Ertoo91

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Erto
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sipariş gelince, kargo şirketini seçiyorsunuz, ardından seçtiğiniz kargo şubesinden kod alıyorsunuz. Aldığınız kodu ürünün üzerine yapıştırın, kağıda yazıp kargonun üzerine bantlamak gibi. Sonra, seçtiğiniz kargo şubesine gidip benim "Dolap kargom vardı." deyip, orada ki çalışana verebilirsiniz. Devamını onlar yapıyor zaten. Şimdiden ürünlerinizin satılmasını dilerim.
Çok teşekkür ederim. Hayırlı geceler

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Taha
Arkadaşlar evimdeki kullanmadığım elbise ve eşyaları dolapta satmayı düşünüyorum hesap açtıktan sonra bir ürünün görselini yukledikten sonra siparişten sonra nasıl bir yol izleyecez bilmiyorum. Bilgilendirirseniz sevinirim.
Kazancınızın hesaba geçmesi için kendinize ait bir iban gerekiyor. Papara vs. kullanıyorsanız bunların ibanı geçmiyor. Bilgilendireyim dedim.

Ertoo91

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Erto
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kazancınızın hesaba geçmesi için kendinize ait bir iban gerekiyor. Papara vs. kullanıyorsanız bunların ibanı geçmiyor. Bilgilendireyim dedim.
Peki çok teşekkür ediyorum. Birde 500 tl lik bir ürünü diyelim % kaçını dolap kendisi için alıyor.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,008
İsim
Mehmet Aslan

sontoxic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Semih
Instagram
son.toxic
ücretler ortalama ne kadar oluyor ? İzmir istanbul mesela.
şehirler arası bir değişkenlik yok diye biliyorum normal satıcıysanız 10.000TL altına %15 komisyon alıyor 10.000TL üstüne ise sabit 1.500TL ayrıca satacağınız ürün 250TL ve üzeri ise kargo ücretini zorunlu olarak satıcı karşılıyor

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,008
İsim
Mehmet Aslan
şehirler arası bir değişkenlik yok diye biliyorum normal satıcıysanız 10.000TL altına %15 komisyon alıyor 10.000TL üstüne ise sabit 1.500TL ayrıca satacağınız ürün 250TL ve üzeri ise kargo ücretini zorunlu olarak satıcı karşılıyor
250 tl üstü olayı saçmaymış ya , alıcı karşılasın neden ben karşılıyorum :D

sontoxic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Semih
Instagram
son.toxic
250 tl üstü olayı saçmaymış ya , alıcı karşılasın neden ben karşılıyorum :D
satıcıya çok fazla yük bindirdikleri için bende pek tavsiye etmem alıcı için uygun bir platform
gardrops satıcılar için çok az komisyon kesiyor hatta yanlış değilsem 200TLye kadar 0 komisyonlu satışlar yapılabiliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,107
Üyeler
167,251
Son üye
crystallreed
Top Bottom