Arama sonuçları: *

1. Exanimu

konu pasaport ve yurt dışı

Birleşik Arap Emirlikleri, çoğunlukla emek ve fuhuş amacıyla kaçırılan erkek ve kadınlar için bir varış ülkesidir. Bazıları daha sonra, ücret ödenmeden aşırı çalışma saatleri, pasaportların yasadışı olarak alıkonulması, hareket kısıtlamaları, ücretlerin ödenmemesi ve işverenleri tarafından...
  2. Exanimu

YANLIŞ KİŞİYE EFT GÖNDERİ Mİ

Yanlış kişiye gönderdim derken eğer ibanı yanlış yazdıysanız iade gelecektir, ama mevcutta var olan bir ibana ve o hesabın sahibinin adını girerek yanlış bir kişiye gönderdiyseniz bankanız paranın gönderildiği bankaya talep oluşturacak, karşı banka paranın gönderildiği kişiye ulaşıp paranın iade...
  3. Exanimu

Arkadaşım beni yolladı yukarda kendi keyif yapiyor

Olur böyle şeyler, bazen insan yalnız kalmak kendi kafasına göre takılmak dizi/film izlemek ister, sonuç olarak "hadi knk sen git ben biraz tek takılacağım" demek ayıp olur. Yatacağım der gönderirsin, bana kalırsa sadece bu durumda bir sorun yok, ama sen kendini kullanılıyormuş gibi...
  4. Exanimu

Siber suçlar suç duyurusu nasıl yapılır

Siber suçlara şikayet edemezsin, çünkü bu bir siber suç değil. Bu durumda hakaret davası açabilirsin, savcılığa gidip suç duyurusunda bulunman gerekiyor, sonrasında da muhtemelen avukata ihtiyacın olacaktır.
  5. Exanimu

Her gece yaşadığım olay

Varoluşsal krizinin mi yoksa tiktok keşfet sayfanın çözümünü mü arıyorsun ? :) Tiktok kullanmıyorum ama youtube ve instagram da ilgilenmediğin tarzda videolara ilgilenmiyorum olarak işaretliyorum, 15-20 tane ilgilenmediğin benzer videoları o şekilde işaretlediğinde genelde fazla göstermiyor.
  6. Exanimu

Google açtiğimda görselleri̇m görünmüyor

Üstteki fotoğraf chrome yeni sekme kısmı, oraya dilediğiniz fotoğrafı koyabilirsiniz ama ikinci fotoğraftaki kısım google.com.tr ana sayfası, oraya arkaplan fotoğrafı koyamazsınız, orası sitenin kendi arka planı.
  7. Exanimu

15 yaşındayım elimde 20 bin tl var nasıl kullanabilirim

Vadeli hesap için 18 yaş üstü olmak gerekiyor diye biliyorum, bence annen ile birlikte telefondan şubeye gitmeden hesap açabilirsin, hesabı sen kullanırsın sorun olmaz, altın veya vadeli ne kullanmak istersen o hesaptan kullanırsın.
  8. Exanimu

İphone 13 satışı yardım

Gönderilir, neden gönderilmesin ki? En fazla dediğim gibi banka peş peşe olağan dışı transferler olduğu için güvenlik sebebiyle bloke koyabilir, ki onu da hesap sahibi bankayı arayarak çözebilir.
  9. Exanimu

İphone 13 satışı yardım

Nasıl bir sorundan bahsediyorsunuz? yanlış hatırlamıyorsam fast limiti artık 10bin tl oldu, geçenlerde fastta 5bin tl limit varken 3 kez peş peşe enpara ile toplamda 15bin tl gönderdim sorun çıkmadı, ama bankasından bankasına da değişebilir, peş peşe işlemde bloke olursa ki olacağını sanmıyorum...
  10. Exanimu

trendyol en pahalı ürün

https://www.trendyol.com/pergamon-onyx/dekoratif-100-dogal-fosil-tasi-bulunmaz-firsat-urun-1-250-000-euro-karsiligi-fiyatlandirildi-p-316727048 F/P Ürünü, düşünenler kaçırmasın :)
  11. Exanimu

Denizbank şifrenizi kimseyle paylaşmayın

E-devlet üzerinden hangi bankalarda hesapların olduğunu sorgulayabiliyorsun, babanın e-devletinden kontrol et belki kredi kartı v.s bir şekilde başvuru felan olmuştur açılmıştır, yoksa tek kullanımlık şifre gelmez, gerekirse direkt denizbankın müşteri hizmetlerini arayıp bilgi alın.
  12. Exanimu

Denizbank şifrenizi kimseyle paylaşmayın

Sms nereden gelmiş? içeriği ne?
  13. Exanimu

Sigorta ilaçlarımı karşılamıyor.

Eğer işe girmeseydin 20 yaşına kadar babanın sigortasından faydalanabiliyordun, üniversite kazanırsan öğrenci olacağın için bu yaş 25e yükselecektir. ama 1 ay dahi olsa sigortalı bir işe girdiysen artık sigortadan faydalanmak için için gss ödemen ya da işe girmen gerekiyor, hatta gss yi takip et...
  14. Exanimu

kargo iade dolandırıcı

Tütün mamullerinin kapalı kutularda da gönderilmesi yasak, madem bu kadar kurallara uyuyorlar hiç göndermesinler :D Fatura olayı zaten komple yalan, kaçak getirdiği tütün ürününe nasıl fatura kesecekmiş bu arkadaş o da bir ilginç. Ne almaya çalışıyorsun? bu aromalı sigaralardan mı? yerel...
  15. Exanimu

ASKERİ HEYETE CIKCAM

Yanış hatırlamıyorsam hastanelerin heyet günleri var, heyet günleri sabah olabildiği kadar erkenden gidip kendine oradan sıra alıyorsun, neden geldiğini anlatıyorsun seni gerekli heyet doktorlarına yönlendirirler, heyet doktorları ile işlemleri tamamladığında yine aynı sekreterliğe belgelerini...
  16. Exanimu

Mezuna kaldım yeşil pasaport çıkarabilir miyim ?

Yeşil pasaport ile öğrenciliğin bir alakası varmı ki? Devlet memurları ve ailelerine verilen bir pasaportmuş bu öğrencilikle alakası yok, annen veya baban tarafından yeşil pasaport hakkın varsa alabilirsin yoksa sanıyorum ki öğrenci olup olmaman ile alakalı bir durum olmuyor.
  17. Exanimu

Kredi kartı aldım, bilmem gereken şeyler varmı

Kartın üzerinde senin adın yazsa da kart sana ait değil, yaptığın tüm harcamalar babanın ana kartına bağlı, sana tanımladığı 1500tl limit üzeri harcama yapamazsın, hatta baban kendi kartında yüklü harcama yapıp limiti 1500 altına düşürürse senin limit de düşmüş olur, atm den nakit çekimlerde...
  18. Exanimu

sınava raporsuz girebilir miyim?

Bu konuda yapacak bir şey yok maalesef sana uygun bir bahane bul konuş ama rapor olmadığı için tamamen hocanın keyfine bağlı, çok önemliyse ve yakınlarda özel hastane varsa git durumu anlat onlar parasına bakar muayene ücretini ödersin %80 ihtimal rapor yazar, velin ile gidersen rapor yazma...
  19. Exanimu

sınava raporsuz girebilir miyim?

Yani sanırım kurallara göre raporun olmadığı için seni tekrar sınav yapmak zorunda değiller, ama belli olmaz hocan iyi biriyse sıkıntı çıkartmaz, tabii ki de uyuya kaldım deme ailemden birisi gece rahatsızlandı öğlen anca eve gelebildik cart curt bir şeyler söylersen belki hocan seni tekrar...
  20. Exanimu

Arkadaşım beni kimlik numarasıyla tehdit ediyor

Lisedesin anladığım kadarıyla, internette çoğu kişinin kimlik bilgileri zaten bulunabiliyor o çokta dert değil yaysa bile bir şey olmaz, ama sen yine de yarın bir güzel şamarla, yüzüne vurma karnına ve diz kapaklarına çalış, yüzü şişip morarınca çok mağdur ayağı yapıyorlar, bizim içimizin...
Top Bottom