Neler Yeni

Siber suçlar suç duyurusu nasıl yapılır

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,536
İsim
Olcay akbulut
beyler ssd satıyordum sahibinden de birisi aradı işte konuştuk fiyatta anlaşamayınca küfür etti cimer fln dedim mesajı sildi ancak ss aldım çoktan nasıl siber suçlara vericem bunu pek anlamıyorum bu işleri

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Comol Ogga
Siber suçlara şikayet edemezsin, çünkü bu bir siber suç değil. Bu durumda hakaret davası açabilirsin, savcılığa gidip suç duyurusunda bulunman gerekiyor, sonrasında da muhtemelen avukata ihtiyacın olacaktır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Mert buyukkaya
beyler ssd satıyordum sahibinden de birisi aradı işte konuştuk fiyatta anlaşamayınca küfür etti cimer fln dedim mesajı sildi ancak ss aldım çoktan nasıl siber suçlara vericem bunu pek anlamıyorum bu işleri
bildiğim kadarıyla 2 kişi arasındaki mesajlaşmalar ozel hayatın gizliliğine giriyor ama bildiğim kadarıyla
Mesaj otomatik birleştirildi:

bildiğim kadarıyla 2 kişi arasındaki mesajlaşmalar ozel hayatın gizliliğine giriyor ama bildiğim kadarıyla
kesin değil

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,536
İsim
Olcay akbulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Siber suçlara şikayet edemezsin, çünkü bu bir siber suç değil. Bu durumda hakaret davası açabilirsin, savcılığa gidip suç duyurusunda bulunman gerekiyor, sonrasında da muhtemelen avukata ihtiyacın olacaktır.
tee kim uğraşıcak onla
daha ağır bi küfür etseydi uğraşırdım da şimdilik o korku ona yeter engel fln atmş :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,464
Üyeler
164,674
Son üye
chhilaaa
Top Bottom