Neler Yeni

Arkadaşım beni kimlik numarasıyla tehdit ediyor

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
Bugün kavga ettik tek yumrukta yere düşürdüm bana kin beslemiş az önce annemle babamın kimlik numarasını nüfüsta yazan adresine kadar bütün bilgileri gönderdi.
Derste bi şaklabanlık yapmamı istiyor ve yapmazsan bunları yayarım diyor.

Ya polise şikayet edeceğim ya da yarın sabah tekrar dövüp elinden telefonu alıp sileceğim.
Silmem ne kadar fayda eder bilmiyorum cünkü bir bilgisayar programından gönderdiği belli.

Ne yapabilirim ben buna polisle uğraşmak istemiyorum.

Yazılım bilen bi abime sordum kullandığı programdan devlet adamlarına kadar hepsinin bilgilerine bakılabiliyormuş.

Panikle yazdım kusura bakmayın konunun silinmesini istemiyorum.

KlausM

80+ Silver
Polise şikayet et dediklerini yapma bana öyle bir şey yapılsa sabaha kadar ıslak sopayla döverdim yanii ama tavsiye etmem

Maykıl

80+ Silver
Bugün kavga ettik tek yumrukta yere düşürdüm bana kin beslemiş az önce annemle babamın kimlik numarasını nüfüsta yazan adresine kadar bütün bilgileri gönderdi.

Ya polise şikayet edeceğim ya da yarın sabah tekrar dövüp elinden telefonu alıp sileceğim.
Silmem ne kadar fayda eder bilmiyorum cünkü bir bilgisayar programından gönderdiği belli.

Yazılım bilen bi abime sordum kullandığı programdan devlet adamlarına kadar hepsinin bilgilerine bakılabiliyormuş.

ver polise :D

birde senin kimlik bilgilerin varmıymış onda onu sor yoksa 2015 mernisdir büyük ihtimal oda internette geziyo zaten :D

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Al ss hemen savcılığa git
bak bakim nasıl yusuf yusuf oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Lamer işte böyle ucubeler var

zined karpot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Deniz Toprak Demir
ben işkenceden tiksinen biriyim bana olsa yapan kişiye küçük istisnalar uygulardım minnacık ya

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Youtube girip şey yazmıştır "aNa bAbA tC bULMA"
Büyük ihtimal mernistir 2015 te kalma 2018 var iddia eden var ne kadar doğru bilemem

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Youtube girip şey yazmıştır "aNa bAbA tC bULMA"
Büyük ihtimal mernistir 2015 te kalma 2018 var iddia eden var ne kadar doğru bilemem
polise söyle yaptığı suç.
ver polise :D

birde senin kimlik bilgilerin varmıymış onda onu sor yoksa 2015 mernisdir büyük ihtimal oda internette geziyo zaten :D
Polise şikayet et dediklerini yapma bana öyle bir şey yapılsa sabaha kadar ıslak sopayla döverdim yanii ama tavsiye etmem
Polisi aradım telefon no adres isim soyad verdim gerisi onlara kaldı yarın okulda yayarım.
Allah ıslah etsin

Maykıl

80+ Silver
Polisi aradım telefon no adres isim soyad verdim gerisi onlara kaldı yarın okulda yayarım.
Allah ıslah etsin
bu arada sende bulabilirsin istersen onun annesinin babasının kimlik bilgilerini polise rağmen devam ederse sende ona yapabilceğini söyleyebilirsin zor bir şey değil

ama yapmanı tavsiye etmem :kekw::kekw:

yatırım tavsiyesi değil diyip tavsiye verenler gibi düşün

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Comol Ogga
Lisedesin anladığım kadarıyla, internette çoğu kişinin kimlik bilgileri zaten bulunabiliyor o çokta dert değil yaysa bile bir şey olmaz, ama sen yine de yarın bir güzel şamarla, yüzüne vurma karnına ve diz kapaklarına çalış, yüzü şişip morarınca çok mağdur ayağı yapıyorlar, bizim içimizin yağları erisin.

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,558
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Allah ıslah etsin
Psikopata bak kin beslemiş nasıl zoruna gitmişse.....
ÜLKECE TEDAVİYE İHTİYACIMIZ VAR YAW.!

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
Psikopata bak kin beslemiş nasıl zoruna gitmişse.....
ÜLKECE TEDAVİYE İHTİYACIMIZ VAR YAW.!
Benimmi onunmu tedaviye ihtiyacı var anlamadım ben.

Evet kin besliyorum ana bacı küfür edince bende dayanamayıp göğsüne vurdum yine olsa yine yaparım .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,464
Üyeler
164,674
Son üye
chhilaaa
Top Bottom