Neler Yeni

Arkadaşım beni kimlik numarasıyla tehdit ediyor

Abdullah021

80+ Bronze
Polisi aradım telefon no adres isim soyad verdim gerisi onlara kaldı yarın okulda yayarım.
Allah ıslah etsin
Umarım o karaktersiz cezasını bulur hocam,polisi arayarak en doğrusunu yapmışsınız.

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
Bugün kavga ettik tek yumrukta yere düşürdüm bana kin beslemiş az önce annemle babamın kimlik numarasını nüfüsta yazan adresine kadar bütün bilgileri gönderdi.
Derste bi şaklabanlık yapmamı istiyor ve yapmazsan bunları yayarım diyor.

Ya polise şikayet edeceğim ya da yarın sabah tekrar dövüp elinden telefonu alıp sileceğim.
Silmem ne kadar fayda eder bilmiyorum cünkü bir bilgisayar programından gönderdiği belli.

Ne yapabilirim ben buna polisle uğraşmak istemiyorum.

Yazılım bilen bi abime sordum kullandığı programdan devlet adamlarına kadar hepsinin bilgilerine bakılabiliyormuş.

Panikle yazdım kusura bakmayın konunun silinmesini istemiyorum.
Direkt ailen ile beraber polis. Hiç uğraşma dövmekle polis daha da korkutur shgshsgs

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Youtube girip şey yazmıştır "aNa bAbA tC bULMA"
Büyük ihtimal mernistir 2015 te kalma 2018 var iddia eden var ne kadar doğru bilemem
ver polise :D

birde senin kimlik bilgilerin varmıymış onda onu sor yoksa 2015 mernisdir büyük ihtimal oda internette geziyo zaten :D

Youtube girip şey yazmıştır "aNa bAbA tC bULMA"
Büyük ihtimal mernistir 2015 te kalma 2018 var iddia eden var ne kadar doğru bilemem
MERNİS 2015 olayı ne arkadaşlar bilgi verebilir msniz birazcık?

Maykıl

80+ Silver
MERNİS 2015 olayı ne arkadaşlar bilgi verebilir msniz birazcık?
14- İllegal, korsan içerik linki paylaşımı

birazcık da olsa veremem

ama cevabı bulmuşsun gibi
1666211460892.png

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Arda Gezer
Bugün kavga ettik tek yumrukta yere düşürdüm bana kin beslemiş az önce annemle babamın kimlik numarasını nüfüsta yazan adresine kadar bütün bilgileri gönderdi.
Derste bi şaklabanlık yapmamı istiyor ve yapmazsan bunları yayarım diyor.

Ya polise şikayet edeceğim ya da yarın sabah tekrar dövüp elinden telefonu alıp sileceğim.
Silmem ne kadar fayda eder bilmiyorum cünkü bir bilgisayar programından gönderdiği belli.

Ne yapabilirim ben buna polisle uğraşmak istemiyorum.

Yazılım bilen bi abime sordum kullandığı programdan devlet adamlarına kadar hepsinin bilgilerine bakılabiliyormuş.

Panikle yazdım kusura bakmayın konunun silinmesini istemiyorum.
Polise ver Yada Eşek sudan gelinceye kadar
Seni yaymakla tehdit ettiği yazıların fotoğrafını mutlaka al hatta kopyala bilgisayarınada at
Polise gidip verdiğine dair belge gösterirsen bak nasıl yusuf yusuf oluyor zaten
Çocuksunuz oğlum siz daha ne saçma tehditler bunlar :oops:

Top Bottom