Mahmut Yılmaz
80+ Silver
sağlam bi döv eşşeği
Umarım o karaktersiz cezasını bulur hocam,polisi arayarak en doğrusunu yapmışsınız.Polisi aradım telefon no adres isim soyad verdim gerisi onlara kaldı yarın okulda yayarım.
Allah ıslah etsin
Direkt ailen ile beraber polis. Hiç uğraşma dövmekle polis daha da korkutur shgshsgsBugün kavga ettik tek yumrukta yere düşürdüm bana kin beslemiş az önce annemle babamın kimlik numarasını nüfüsta yazan adresine kadar bütün bilgileri gönderdi.
Derste bi şaklabanlık yapmamı istiyor ve yapmazsan bunları yayarım diyor.
Ya polise şikayet edeceğim ya da yarın sabah tekrar dövüp elinden telefonu alıp sileceğim.
Silmem ne kadar fayda eder bilmiyorum cünkü bir bilgisayar programından gönderdiği belli.
Ne yapabilirim ben buna polisle uğraşmak istemiyorum.
Yazılım bilen bi abime sordum kullandığı programdan devlet adamlarına kadar hepsinin bilgilerine bakılabiliyormuş.
Panikle yazdım kusura bakmayın konunun silinmesini istemiyorum.
Youtube girip şey yazmıştır "aNa bAbA tC bULMA"
Büyük ihtimal mernistir 2015 te kalma 2018 var iddia eden var ne kadar doğru bilemem
ver polise
birde senin kimlik bilgilerin varmıymış onda onu sor yoksa 2015 mernisdir büyük ihtimal oda internette geziyo zaten
MERNİS 2015 olayı ne arkadaşlar bilgi verebilir msniz birazcık?Youtube girip şey yazmıştır "aNa bAbA tC bULMA"
Büyük ihtimal mernistir 2015 te kalma 2018 var iddia eden var ne kadar doğru bilemem
14- İllegal, korsan içerik linki paylaşımıMERNİS 2015 olayı ne arkadaşlar bilgi verebilir msniz birazcık?
Minnacıkben işkenceden tiksinen biriyim bana olsa yapan kişiye küçük istisnalar uygulardım minnacık ya
Polise ver Yada Eşek sudan gelinceye kadarBugün kavga ettik tek yumrukta yere düşürdüm bana kin beslemiş az önce annemle babamın kimlik numarasını nüfüsta yazan adresine kadar bütün bilgileri gönderdi.
Derste bi şaklabanlık yapmamı istiyor ve yapmazsan bunları yayarım diyor.
Ya polise şikayet edeceğim ya da yarın sabah tekrar dövüp elinden telefonu alıp sileceğim.
Silmem ne kadar fayda eder bilmiyorum cünkü bir bilgisayar programından gönderdiği belli.
Ne yapabilirim ben buna polisle uğraşmak istemiyorum.
Yazılım bilen bi abime sordum kullandığı programdan devlet adamlarına kadar hepsinin bilgilerine bakılabiliyormuş.
Panikle yazdım kusura bakmayın konunun silinmesini istemiyorum.