Arama sonuçları: *

1. Farmos

Sineerjinin rezilliği!!

Bende aldım ama burada ki mevzu kendi kusurlarının suçlusu olarak insanları göstermeleri
  2. Farmos

Sineerjinin rezilliği!!

Şuan en büyük spam sensin ama yine sen bilirsin...
  3. Farmos

Sineerjinin rezilliği!!

Yetmez bı 20 sene pardon 20 tane daha açarım
  4. Farmos

Sineerjinin rezilliği!!

Sen söyledikten sonra söz almadığım parayı söyleyeceğim 1723676450 Demek ki adam destek istiyor canı yanmış olabilir mi hani insan gibi düşününce böyle olur ya insan olana !!
  5. Farmos

Sineerjinin rezilliği!!

Ben denk geldim 2 videoya bakınca bugün ülkede ki yaşamla örtüşüyor ve kimse durduk yere markayı zedelemez
  6. Farmos

Sineerjinin rezilliği!!

Malum kesimin trol ağı gibisin
  7. Farmos

Sineerjinin rezilliği!!

Brom boş yapma git videoyu izle
  8. Farmos

Sineerjinin rezilliği!!

İnsanların yaşadığını görünce öyle tabi ki forum sahibi de zahmet olacak açıklama yapsa
  9. Farmos

Sineerjinin rezilliği!!

YouTube izledikten sonra. Ne kadar beş para etmez olduğunu bir kez daha anlamış olacağız.Yarın bizim de başımıza gelebilir. Almayın aldırmayın !!! @Abdullah Hacıgül
  10. Farmos

Discord nitro 2x 3 aylık nasıl yapılır?

Nasıl yapıldığını bilen arkadaşlar bilgi verebilir mi?
  11. Farmos

itemsatis sitesinde ki bu satıcı sentinusstore dolandırıcı.

Sonuç olarak mağdur oldum hatam var ama bunun gibi ... Çocukları çok amacım olurda ilerde alırsanız bu tür durumlarda ekran kaydı almayı unutmayın
  12. Farmos

Zaten olay bu keşke kullansaydim 😅😅
  13. Farmos

Mantık şu ekran kaydı almak aklına gelmiyor çünkü verdiğin ücretin miktarı belli ve buna güveniyorsun. Ben verdiğim parayı değil insanları ***** yerine koyan bu .. sistemine sitemim. Sanırım itemsatista dolandırıcı olmak baya basit.
  14. Farmos

Almış olduğum nitro linki kullanılmış çıktı satıcıya ulaştım fakat boş bir sohbet. Sanırım bu dolandırıcılığa bende dahil olmamak için kendimi zor tutuyorum. Mevzu parasında değilim böyle ... insanların olması .... Birileri çıkıp sen kullandın diyecekse aldığım ürün 20 tl bu para için bu kadar...
  15. Farmos

Bu site Dolandırıcı olabilir mi ?

Yayından kaldırmış kariyer
  16. Farmos

Bu site Dolandırıcı olabilir mi ?

https://acapanel.com/ kariyernette açılan bir ilan sitenin güvenirliği bildiğin bana biz dolandırıcıyız hissiyatı veriyor bilgisi olan varmı ? 1691450552 Site içi görüntü
  17. Farmos

BEIN Sport 1 Maçları Nerden İzleyebilirim

İnat TV pro var
  18. Farmos

Maçları izleyeceğimiz bı uygulama varmı

Maçları kaçak izleyecegimiz bir APK varmı
  19. Farmos

Ülkenin durumu bu kadar mı vahim

Benim attıgım kasa amazonda satılıyor stok yok diyorsun ya
  20. Farmos

Ülkenin durumu bu kadar mı vahim

Bunu yazarken inandın mi almadıklarina 😂 adamlar iPhone 13 çıkınca sırada oluyor 1000 dolara 1500 dolar verip bunu mu alamayacaklar biraz gerçekçi olun
Top Bottom