Neler Yeni

itemsatis sitesinde ki bu satıcı sentinusstore dolandırıcı.

Farmos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Farmos
Almış olduğum nitro linki kullanılmış çıktı satıcıya ulaştım fakat boş bir sohbet. Sanırım bu dolandırıcılığa bende dahil olmamak için kendimi zor tutuyorum. Mevzu parasında değilim böyle ... insanların olması .... Birileri çıkıp sen kullandın diyecekse aldığım ürün 20 tl bu para için bu kadar zahmete bile değmez kullanmış olsaydım.

Ekler

• kanıt 2.PNG
    kanıt 2.PNG
    383.1 KB · Hit: 232
  • kanıt 3.PNG
    kanıt 3.PNG
    369.6 KB · Hit: 235
  • kanıt 4.PNG
    kanıt 4.PNG
    368.9 KB · Hit: 189
  • kanıt 5.PNG
    kanıt 5.PNG
    189.6 KB · Hit: 176
  • kanıt 6.PNG
    kanıt 6.PNG
    651.2 KB · Hit: 175
  • kanıt 1.PNG
    kanıt 1.PNG
    614.6 KB · Hit: 160
  • satıcı.PNG
    satıcı.PNG
    1 MB · Hit: 229

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,447
İsim
Oğuz
8903 değerlendirmede 10 puan almış nasıl dolandırıcı

musti1824

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Mustafa Aydın
Almış olduğum nitro linki kullanılmış çıktı satıcıya ulaştım fakat boş bir sohbet. Sanırım bu dolandırıcılığa bende dahil olmamak için kendimi zor tutuyorum. Mevzu parasında değilim böyle ... insanların olması .... Birileri çıkıp sen kullandın diyecekse aldığım ürün 20 TL bu para için bu kadar zahmete bile değmez kullanmış olsaydım.
kusura bakma ama knki sen hatalısın bu durumda böyle hesap teslim kod kullanım gibi şeylerde video kaydı alman gerekiyor satıcıyı aldatmaya yönelik çok şey kullanılıyor çünkü adam hangi birinize inanacak

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,175
İsim
a l p e r
kusura bakma ama knki sen hatalısın bu durumda böyle hesap teslim kod kullanım gibi şeylerde video kaydı alman gerekiyor satıcıyı aldatmaya yönelik çok şey kullanılıyor çünkü adam hangi birinize inanacak
yav tamam da kod kullanilmis diyo bro satici kendisi denesin verdigi kodu

sasamblae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
asemo boa
ya baska hesapta kullandıysan nerden bilelim

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
Emre Yılmaz
yav tamam da kod kullanilmis diyo bro satici kendisi denesin verdigi kodu
Kendi nası deneyecek? Satmadan önce denese kod çöpe gidecek. Sattıktan sonra denese kod kullanılmış diyecek ama belki sattığı kişi kullandı belki önceden kullanılmış sonuçta bu yazmıyor.

Tek yöntem kod alımından itibaren video kaydını açık tutmaktır. Dijital satışlarda hep ekran kaydını açık tutarım ki sorun olursa kendimi kanıtlama imkanım olsun.

Farmos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Farmos
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
8903 değerlendirmede 10 puan almış nasıl dolandırıcı
Mantık şu ekran kaydı almak aklına gelmiyor çünkü verdiğin ücretin miktarı belli ve buna güveniyorsun. Ben verdiğim parayı değil insanları ***** yerine koyan bu .. sistemine sitemim. Sanırım itemsatista dolandırıcı olmak baya basit.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Hatalı olan sensin, kodu alıp kullanırken ekran kaydı alman gerekiyordu.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,447
İsim
Oğuz
Mantık şu ekran kaydı almak aklına gelmiyor çünkü verdiğin ücretin miktarı belli ve buna güveniyorsun. Ben verdiğim parayı değil insanları ***** yerine koyan bu .. sistemine sitemim. Sanırım itemsatista dolandırıcı olmak baya basit.
Binlerce satış yaptığı için böyle davranmaması normal. En basitinden kendisi kullanıp kullanmadım diyen yüzlerce kişi çıkar. Aaa tamam kullanılmış kodmuş hemen yenisini vereyim derse kendisi zarara girer. Bu yüzden yapacak bir şey yok. Yeniden satın alım yapıp bu sefer kayda alın. En azından adam kayda alırsanız değişim yapıyoruz diyecek bir satıcı, binlerce dolandırıcı içinden bu da iyi bir satıcı demek.

Farmos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Farmos
Binlerce satış yaptığı için böyle davranmaması normal. En basitinden kendisi kullanıp kullanmadım diyen yüzlerce kişi çıkar. Aaa tamam kullanılmış kodmuş hemen yenisini vereyim derse kendisi zarara girer. Bu yüzden yapacak bir şey yok. Yeniden satın alım yapıp bu sefer kayda alın. En azından adam kayda alırsanız değişim yapıyoruz diyecek bir satıcı, binlerce dolandırıcı içinden bu da iyi bir satıcı demek.
Sonuç olarak mağdur oldum hatam var ama bunun gibi ... Çocukları çok amacım olurda ilerde alırsanız bu tür durumlarda ekran kaydı almayı unutmayın

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emre Öztürk
Kural 18: Eski Konuları Yükseltmek
Almış olduğum nitro linki kullanılmış çıktı satıcıya ulaştım fakat boş bir sohbet. Sanırım bu dolandırıcılığa bende dahil olmamak için kendimi zor tutuyorum. Mevzu parasında değilim böyle ... insanların olması .... Birileri çıkıp sen kullandın diyecekse aldığım ürün 20 tl bu para için bu kadar zahmete bile değmez kullanmış olsaydım.
ben de chat gpt aldım bir key verdi dc sunucusuna kaydolmak için keyi girdim benden nick ve şifre istiyor sunucu botu. itemsatışta ne mesaja bakıyorlar ne ilgileniyorlar. discorda yönlendirmek suç değil mi arkadaş! rezillik vallahi itemsatışa da bir daha bulaşmam

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,325
İsim
BenRoboTdeğilİm
ben de chat gpt aldım bir key verdi dc sunucusuna kaydolmak için keyi girdim benden nick ve şifre istiyor sunucu botu. itemsatışta ne mesaja bakıyorlar ne ilgileniyorlar. discorda yönlendirmek suç değil mi arkadaş! rezillik vallahi itemsatışa da bir daha bulaşmam
İlk uyarın hayırlı olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,232
Üyeler
160,658
Son üye
mustafa.grkm
Top Bottom