Neler Yeni

Ülkenin durumu bu kadar mı vahim

Alfha13

80+ Silver
Direkt bu duruma bakarak bir şey söylenmez, malum madencilik, çip krizi gibi şeyler var.

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,391
İsim
Mert Metshi
Cidden bu kadar mı acınacak bir hale geldik . 1 Ocakta aldığım kasanın fiyatı ile bugün sadece ekran kartının fiyatına bakın dram .
Hocam sadece ekran kartı fiyatına bakarak olmaz. 1650 super ekran kartlı sistem 5699 lira zaten. 7000 liraya rtx 2060lı siatem vardı

Farmos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Farmos
Asusun ekran kartı ile baktığım kadarıyla PC yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Olsada zaten minimum 10 kdan aşağı olmaz

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Aga tam da bugün yurt dışındaki adam yine en iyisini alıyor ama biz onların aldığının hayalini kuruyoruz yani o adama çok koymuyor bugün Çin'de herkes mining yapabiliyorsa alım gücü ile alakalı
Sen alabildiklerini mi zannediyorsun?
Onlar da daha pahalıya alıyorlar ve daha yeni yeni stoklar görülüyor öncesinde para olsa bile alamıyordun.
Konsollar zaten yoktu.

Farmos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Farmos
Sen alabildiklerini mi zannediyorsun?
Onlar da daha pahalıya alıyorlar ve daha yeni yeni stoklar görülüyor öncesinde para olsa bile alamıyordun.
Konsollar zaten yoktu.
Bunu yazarken inandın mi almadıklarina 😂 adamlar iPhone 13 çıkınca sırada oluyor 1000 dolara 1500 dolar verip bunu mu alamayacaklar biraz gerçekçi olun

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bunu yazarken inandın mi almadıklarina 😂 adamlar iPhone 13 çıkınca sırada oluyor 1000 dolara 1500 dolar verip bunu mu alamayacaklar biraz gerçekçi olun
Yo hayır
Ben iphone alamaz demedim veya diğerlerini ama ekran kartı stok yok.
İnan inanma stok sorunu var ve onlar da pahalıya alıyorlar he adamı daha az etkiliyordur ayrı ama stok yok ve fiyatlar olması gerekenin üstünde.
Lütfen biraz araştırın sonra bunun tamami ile ülkeye bağlı olmadığını anlayın size burada ekran kartı stok yok diyorum iphone diyorsun.
Ben sana telefon mu alamıyor dedim?
Oku ve öyle cevap ver .

Farmos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Farmos
Benim attıgım kasa amazonda satılıyor stok yok diyorsun ya

Top Bottom