Arama sonuçları: *

1. FlapJack

Depola Temizle Programı önerir misiniz??

Ram Hard Disk M2 Ssd Tarzı Şeyleri Otomatik Temizleyecek Otomatik Bilgisayarı Optimize Edicek Program Ne Önerirsiniz
  2. FlapJack

Usta fotoşopcu aranıyor

Bekliyorum 😄
  3. FlapJack

Usta fotoşopcu aranıyor

Kedinin duruşu anımsatdı yapabilen varsa çok iyi olur varsa yapan buraya atarsa sevinirim
  4. FlapJack

Usta fotoşopcu aranıyor

Arkadaşlar bu fotoğrafı mona lisa tablosuna ayarlayacak var mı kaliteli shop olursa sevinirim çözünürlüğü 1920X1080 yaparsanız güzel olur.
  5. FlapJack

Bu Hatayı Neden Alıyorum

İşe Yaramadı
  6. FlapJack

Bu Hatayı Neden Alıyorum

Epic Games İndirdim Ama Bu Hatayı Alıyorum
  7. FlapJack

Kasıtlı olarak "kızgın" emojisi atan bir üyeden nasıl kurtulabilirim ?

Forum Yaş Kitlesi Küçük Genelde Belki O Yüzden Olabilir Bazen Bende Kızgın Atıyorum Ama Gereksiz Saçma Nedenler le Atmıyorum Ona Bakılırsa Çoğu Kişi 80 Plat Olmak İçin Boş Mesaj Yazıyor (Yapmayanda Var) Bana Garip Gelen Troll Her Ortamda Olur Ama Burdakiler Günün Bir Kısmını Burda Geçiren...
  8. FlapJack

Göz Lazer Ameliyatı Olan Var mı? Düzeltmeden sonra Göz Görme Gücü Nedir?

Reis o retina bağlı bir yerde gidip muane olman lazım retinan ince ise hiç yaptıramazsın eğer normalse yaptırırsın büyük ihtimalle hiç gözlük kullanmana gerek kalmaz
  9. FlapJack

Hiç aşık olmadım nasıl bir şey?

Vallaha reis bende buna benzer bi problem var umursama aklına getirme hiç olmamış gibi düşün sonra saten unutuyorsun 18 yaşındayım 1 adet bile sevgilim olmadı ve hiçbir kızdan iltifat bile almadım 🙃
  10. FlapJack

En sevdiğiniz marka nedir (ekipman açısından)

Sennheiser Kulaklık Veya Artcıs 9 Wırless SS Apex Pro Klavye Logitech G Pro Wireless Mouse SS Prism XXL
  11. FlapJack

Bazasız Yatağı Kaça Satabilirim?

Arkadaşlar Yatak Bazasız Yatak Arkasında İz Var (Son Foto) Evde Kimse Kullanmıyor Öyle Boş Boş Duruyor Sizce Kaç Fiyata Satabilirim
  12. FlapJack

Sirke İle Ekran Temizleme Olurmu

Arkadaşlar bu yöntem ile klavye Mouse ekran temizlesem sıkıntım çıkarmı
  13. FlapJack

ATM paramı geri vermedi?

İninal Müşteri Hizmetleri Arıcan Yada O ATM Şube İçindeyse Şube ile görüşcen olmadı yapı kredi müşteri hizmetleri Arıcan
  14. FlapJack

İtopya kargo süreci??

Oha nası bana çok yavaş gelmişti ama en niyatinde geliyor
  15. FlapJack

Cilt Maskesi Önerisi

Arkadaşlar Yüzdeki Sivilce İzleri İçin Önerebileceğiniz Maske Tarzı Bişi Varmı Ürünü Alıp Deneyimleyenler Önerirse Daha İyi Olur Bütce 100tl Trendyol veya hepsiburada gibi yerler olursa daha iyi indirim var ya
  16. FlapJack

Bu gelen mesajda ne demek istiyor bilen var mı

Önemli değil na zahmet olcak hocandan cevap bekle olmadı yarın sabah bir daha sorarsın büyük ihtimal okula iletmiş olabilir Saten pandeni süreci herkesi vurdu işsiz kalan işi batan maaş alamayan çok var babanın durumu iyi değilse üstüne gitme adamın ama aile ne okuldan istediğini bahset bence...
  17. FlapJack

İhtiyacınız varsa talep edin hiçbir sıkıntı olmaz İlk başta sınıf hocanıza danışın ondan sonra müdürü ararsınız daha sağlıklı olur
  18. FlapJack

eba konusunda evde ebaya giricek tablet telefon gibi teknolojik cihaz yoksa okulu ara izah et olayı tablet iste (gerçekten ihtiyacın varsa iste) Onun dışında yardım talebi yollamıştın ya otomatik mesaj atmışlar 😒
  19. FlapJack

Almanyada yaşanır mı ?

Aga Almanya da Yaşanmazmı Rafah Seviyesi En Fazla Olan Ülkelerden Biri Devlet Halkına Sahib Çıkıyor imkan varsa kesin git Türkiye de ise Türk Olmaktan gurur duyup Türkiye de Yaşamak istemeyen nesil yetişiyor şuan bizde dahil
  20. FlapJack

Aynen cimerden fayda gelmez bir şey bekleme
Top Bottom