Forum Yaş Kitlesi Küçük Genelde Belki O Yüzden Olabilir Bazen Bende Kızgın Atıyorum Ama Gereksiz Saçma Nedenler le Atmıyorum
Ona Bakılırsa Çoğu Kişi 80 Plat Olmak İçin Boş Mesaj Yazıyor (Yapmayanda Var)
Bana Garip Gelen Troll Her Ortamda Olur Ama Burdakiler Günün Bir Kısmını Burda Geçiren...
Reis o retina bağlı bir yerde gidip muane olman lazım retinan ince ise hiç yaptıramazsın eğer normalse yaptırırsın büyük ihtimalle hiç gözlük kullanmana gerek kalmaz
Vallaha reis bende buna benzer bi problem var umursama aklına getirme hiç olmamış gibi düşün sonra saten unutuyorsun 18 yaşındayım 1 adet bile sevgilim olmadı ve hiçbir kızdan iltifat bile almadım 🙃
Arkadaşlar Yüzdeki Sivilce İzleri İçin Önerebileceğiniz Maske Tarzı Bişi Varmı
Ürünü Alıp Deneyimleyenler Önerirse Daha İyi Olur
Bütce 100tl
Trendyol veya hepsiburada gibi yerler olursa daha iyi indirim var ya
Önemli değil na zahmet olcak hocandan cevap bekle olmadı yarın sabah bir daha sorarsın büyük ihtimal okula iletmiş olabilir
Saten pandeni süreci herkesi vurdu işsiz kalan işi batan maaş alamayan çok var babanın durumu iyi değilse üstüne gitme adamın ama aile ne okuldan istediğini bahset bence...
eba konusunda evde ebaya giricek tablet telefon gibi teknolojik cihaz yoksa okulu ara izah et olayı tablet iste (gerçekten ihtiyacın varsa iste)
Onun dışında yardım talebi yollamıştın ya otomatik mesaj atmışlar 😒
Aga Almanya da Yaşanmazmı Rafah Seviyesi En Fazla Olan Ülkelerden Biri Devlet Halkına Sahib Çıkıyor imkan varsa kesin git
Türkiye de ise Türk Olmaktan gurur duyup Türkiye de Yaşamak istemeyen nesil yetişiyor şuan bizde dahil