Neler Yeni

Bu gelen mesajda ne demek istiyor bilen var mı

KG68

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Kerem gül
Çok değerli forum üyeleri öncelikle hepinize merhaba.
Malum okullar kapalı ve evde canlı ders yapıyoruz . bundan 1-1.5 hafta önce canlı derslere girememeye başladım her yeri aradım fakat kimse bir şey yapmadı (bu arada 10.sınıfa gidiyorum) neyse bende düşündüm taşındım CİMER e mesaj gönderdim başta ilgilenmezler zannettim fakat bana geri dönüş yaptılar. Bana E-Mail üzerinden bir mesaj göndermişler mail in fotosunu ekte paylaştım ben okudum fakat bişey anlayamadım anlayan biri varsa yazabilirmi şimdiden teşekkürler
Cimer Başvuru Sonucu.PNG

KeremMm

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yani sana laptop verilecekmi verilmeyecekmi okulundan bilgi bekle yada talep et diyor.

FlapJack

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
545
İsim
Mert
Discord
FlapJack#6026
Çok değerli forum üyeleri öncelikle hepinize merhaba.
Malum okullar kapalı ve evde canlı ders yapıyoruz . bundan 1-1.5 hafta önce canlı derslere girememeye başladım her yeri aradım fakat kimse bir şey yapmadı (bu arada 10.sınıfa gidiyorum) neyse bende düşündüm taşındım CİMER e mesaj gönderdim başta ilgilenmezler zannettim fakat bana geri dönüş yaptılar. Bana E-Mail üzerinden bir mesaj göndermişler mail in fotosunu ekte paylaştım ben okudum fakat bişey anlayamadım anlayan biri varsa yazabilirmi şimdiden teşekkürlerAlıntıyı görüntüle
İlk olarak sen neden girmiyorsun teknolojik cihaz mı yok İnternet mi yok bunlar olmasa zaten forumda olmazdın genede soram (büyük ihtimal bot mesaj dır şikayet eden herkes okunmadan aynı mesaj yollanıyordur)

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
siz cimere giriş yapamadıgınızı beyan etmişsiniz cimerde sizi tableti pc olmayan öğrenci katagorisinealmıs belli baslı inceleme sonucu olumlu gorulurse okudugun okul tarafından tablet verilcetir anlamına geliyor

KG68

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Kerem gül
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
siz cimere giriş yapamadıgınızı beyan etmişsiniz cimerde sizi tableti PC olmayan öğrenci katagorisinealmıs belli baslı inceleme sonucu olumlu gorulurse okudugun okul tarafından tablet verilcetir anlamına geliyor
ebaya demek istediniz galiba umarım gelir çünkü günde 4 ders oluyorsa sadece 1 derse felan anca girebiliyorum

FlapJack

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
545
İsim
Mert
Discord
FlapJack#6026
siz cimere giriş yapamadıgınızı beyan etmişsiniz cimerde sizi tableti PC olmayan öğrenci katagorisinealmıs belli baslı inceleme sonucu olumlu gorulurse okudugun okul tarafından tablet verilcetir anlamına geliyor
Ya sanmam kankam biz pandeni zamanı mayıs ayları staj maaşı alamadık almamız lazımdı cimere şikayet etdik hastaneyi okulca Bi tırt çıkmadı herkese aynı saçma mesajı yolluyorlar onun için cimer 🤢

KG68

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Kerem gül
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ya sanmam kankam biz pandeni zamanı mayıs ayları staj maaşı alamadık almamız lazımdı cimere şikayet etdik hastaneyi okulca Bi tırt çıkmadı herkese aynı saçma mesajı yolluyorlar onun için cimer 🤢
hmmm tmm anladım yani boşuna ümit bağlama diyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani sana laptop verilecekmi verilmeyecekmi okulundan bilgi bekle yada talep et diyor.
benim okulu arayıp talep mi etmem gerekiyor

KG68

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Kerem gül
İlk olarak sen neden girmiyorsun teknolojik cihaz mı yok İnternet mi yok bunlar olmasa zaten forumda olmazdın genede soram (büyük ihtimal bot mesaj dır şikayet eden herkes okunmadan aynı mesaj yollanıyordur)
konuyu yeniden açıyorum yeni bir mesaj geldi bu ne oluyor ben mail atmıştım ne yapmam gerekiyor diye onlarda bunu yazmışmış ekledim foto olarak
başvuru .png

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
konuyu yeniden açıyorum yeni bir mesaj geldi bu ne oluyor ben mail atmıştım ne yapmam gerekiyor diye onlarda bunu yazmışmış ekledim foto olarakAlıntıyı görüntüle
sen cimere ben derslere giremiyorum diye iletide bulunmussun cimer sana karıslık vermiş ardından okula yazı cekılmıs bu ogrenci sorunu sıkıntısı var diye
sende okula ihtiyacın olan seyi talep ediceksin tablet okulda sana tablet ulastırcak ama gercekten ihtiyacın varsa arastırılcak
bu arada cimerde gecen yazıda tablet bilgisayar ı herkes leptop algılamıs ama okullar sadece tablet dagıtıcak leptop dagıtılmıcak

KG68

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Kerem gül
sen cimere ben derslere giremiyorum diye iletide bulunmussun cimer sana karıslık vermiş ardından okula yazı cekılmıs bu ogrenci sorunu sıkıntısı var diye
sende okula ihtiyacın olan seyi talep ediceksin tablet okulda sana tablet ulastırcak ama gercekten ihtiyacın varsa arastırılcak
bu arada cimerde gecen yazıda tablet bilgisayar ı herkes leptop algılamıs ama okullar sadece tablet dagıtıcak leptop dagıtılmıcak
valla şu anda okulu aramam mı geerkiyor elimde birinden aldığımız emanet eski laptop var ve bir de kardeşim var çok zorluk yaşıyoruz ben okulu arayayımmı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,033
Üyeler
166,678
Son üye
vlsxea
Top Bottom