Arama sonuçları: *

1. Flushixy

ASKERLİK TECİL ETTİRME LÜTFEN BAKIN

Yanlış hatırlamıyorsam 2020 de benim de tecil doluyordu dershanden öğrenci olduğuma dair bir kağıtla gidip uzatmıştım // Yanlış hatırlıyor olabilirim
  2. Flushixy

Sanayici Varsa Sürtme Pasta Cila

derin hocam boya lekeleri çıksa yeter benim için
  3. Flushixy

Öyle öyle de tam arabayı satacaktım dert oldu içime tekrar boyatmayla uğraşasım yok pasta cilayla çözsem iyiydi derin olanlar geçmez zaten de
  4. Flushixy

kaldırıma sürttüm pasta cilayla geçer mi lokal işine girmeden? biraz tadım kaçtı sabah sanayiye götüreceğim ama bekleyemedim :D
  5. Flushixy

Bilgisayar programcılığı okunur mu?

(yazilim muhendisligi okuyorum) okumus olmak icin okuyacaksaniz herhangi bir yazilim/programlama bolumu populer diye okumayin, is bulamazsiniz ortada kalirsiniz.
  6. Flushixy

İmei kayıt zammı ne zaman yürlüğe girecek ?

bizim arkadaşlarda uğraşıyor, son onaylama penceresine erişebiliyor musunuz? Çocuk daha dün 14 pro aldı kaydedemiyor :D
  7. Flushixy

Web Sitemi Yorumlar mısınız?

içeriği çekmek isteyen feedle falan her türlü çeker ki gereksiz bir şey değil mi?
  8. Flushixy

Web Sitemi Yorumlar mısınız?

Domaini ne kadara aldınız? Kendi adım ali.xxx herhangi bir tld için xxx - x.xxx $ istiyorlardı en son
  9. Flushixy

Ankara Görülecek Yer Önerisi

Kızılay dışında takılacak yer yok yazmışlar, asıl kızılayda takılmamanı öneriyorum. iğrenç bir ortam var. Gezilecek yer olarak kesinlikle Resim & Sanat müzesi var oraya gidebilirsin. Atakule avm'nin seyir terası var, fiyatı biraz pahalı gitmezsen bir şey kaybetmezsin ancak güzel mekan. Atakule...
  10. Flushixy

R-GOL.com güvenilir mi??

https://www.trustpilot.com/review/www.r-gol.com Olumsuz yorumlarla olumlu yorum sayısı eşit sayılır
  11. Flushixy

Üstteki üye hakkında bir şey yaz

gg wp
  12. Flushixy

Kurumsallık Süreci | Öneri/Tavsiye İhtiyacı

gerek kalmadı
  13. Flushixy

Dior Sauvage Mi Eros Mu Çok Kararsız Kaldım

ikisi arasında seçim yapmak gerekiyorsa dior, ayrıca önerebileceğim armani you ve armani absolu
  14. Flushixy

İmzalardan Görsel&GiF'lerin Kaldırılması

Forum ilk açıldığı zamanlarda imzaya görsel ve gif ekleyebiliyorduk, bende anlık bir hevesle forumda bir kulüp kurmuştum :D Kulüp üyelerinin özel GIF'i vardı falan, neyse bizim dışımızda da imzalarda GIF'ler vs. fazlaca kullanılmaya başlandığı için imzadan görsel vb. şeyler optimizasyon sorunu...
  15. Flushixy

3 AY KALA YKS DE NE YAPILIR

Eleyebileceğin çoğu konu kaldırıldı aslında, yerinde olsam tyt-ayt Mat'a ağırlık verirdim. Onun dışında paragraf falan çözerek türkçe de hızımı arttırırdım. Kalanları da olduğu kadar yetiştirirdim. Kazanmadığın senaryoda mezuna kalacak olsan bile matematiği bitirmek %60'ını halletmek anlamına...
  16. Flushixy

3 AY KALA YKS DE NE YAPILIR

Konular azaltıldığı için çok şey yapılabilir, tek önerim konuları düzenli çalışman ve belirli bir program dahilinde ilerlemen.
  17. Flushixy

Değer kaybı için aracıya başvurdum konuyla ilgili nasıl bilgi alırım

Başvurusu e-devlet'ten yapılıyordu, yüksek ihtimalle durum hakkında da oradan bilgi alabilirsin bi kontrol et istersen. Emin değilim ama bu sayfaydı galiba: https://www.turkiye.gov.tr/sbgm-eksper-atama
  18. Flushixy

OGM materyal TYT nasıl?

3 Adımda TYT tarzı kitaplar vardı, tüm konulardan kolay-orta-zor olmak üzere 3'er testten oluşuyor. İncele istersen OGM Materyalde olması gerek.
  19. Flushixy

Elektronik Sigara Önerisi

SMOK Vape Pen v2
Geri