Ankara Görülecek Yer Önerisi

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
14,539
Bu yaz evde oturmak yerine şehrimi gezeceğim ancak çok bilmiyorum kabul edeyim.
Yani görülecek derken böyle bir şey olamasına da gerek yok çok.
Asıl amacım tanımak ama görülecek yerler olmayınca mantıksız olacak bundan dolayı önerilerinizi bekliyorum

Atakule, Anıtkabir, Eymir gölü, Cumhurbaşkanlığı senfoni orkestrası, Millet kütüphanesi, Ankara millet bahçesi, AVM'ler, Kızılay, Ankara kalesi, falan filan işte. Ben her gün AKM ya da koru skateparkta takılıyorum.

Atakule, Anıtkabir, Eymir gölü, Cumhurbaşkanlığı senfoni orkestrası, Millet kütüphanesi, Ankara millet bahçesi, AVM'ler, Kızılay, Ankara kalesi, falan filan işte. Ben her gün AKM ya da koru skateparkta takılıyorum.
Zaten ankarada yaşayıp kızılaya gitmeyen görmedim ben :D
Kalanı mantıklı hocam sağolun
Bir sürü müze var hocam seviyorsan gidebilirsin
Merkezdeki olanlara gitmeyi planlıyorum

Zaten ankarada yaşayıp kızılaya gitmeyen görmedim ben :D
Kalanı mantıklı hocam sağolun

Merkezdeki olanlara gitmeyi planlıyorum
Hocam Kızılay dışında takılacak yer yok, öğlen güneşte kavruluyor insan.

Hocam Kızılay dışında takılacak yer yok, öğlen güneşte kavruluyor insan.
Hocam asıl amacım aslında Ankaranın ilçelerine yabancı kalmamak.
Yani xxx ilçesi dendiğinde bilmek aslında

Kızılay dışında takılacak yer yok yazmışlar, asıl kızılayda takılmamanı öneriyorum. iğrenç bir ortam var. Gezilecek yer olarak kesinlikle Resim & Sanat müzesi var oraya gidebilirsin.

Atakule avm'nin seyir terası var, fiyatı biraz pahalı gitmezsen bir şey kaybetmezsin ancak güzel mekan. Atakule avm de güzel.

Arkadaşlarınla takılacaksan bahçelievler ve tunalıdaki mekanlar güzel, social street de takılıyoruz biz genelde küçük güzel mekan.

Hamburger seviyorsan cebeci de Dexas Burger var hamburgerleri cidden güzel

Pizza seviyorsan bahçelievler 7. caddenin bitiminde sol tarafta Pizza di italiano mu öyle bir şey var, dilim pizza satıyorlar tavuklu pizzası oldukça güzel.

Aklıma gelirse ekleme yaparım :)

Kızılay dışında takılacak yer yok yazmışlar, asıl kızılayda takılmamanı öneriyorum. iğrenç bir ortam var. Gezilecek yer olarak kesinlikle Resim & Sanat müzesi var oraya gidebilirsin.

Atakule avm'nin seyir terası var, fiyatı biraz pahalı gitmezsen bir şey kaybetmezsin ancak güzel mekan. Atakule avm de güzel.

Arkadaşlarınla takılacaksan bahçelievler ve tunalıdaki mekanlar güzel, social street de takılıyoruz biz genelde küçük güzel mekan.

Pizza seviyorsan bahçelievler 7. caddenin bitiminde sol tarafta Pizza di italiano mu öyle bir şey var, dilim pizza satıyorlar tavuklu pizzası oldukça güzel.

Bahçelievler tarafına bazı işlerim için gitmiştim ve aşırı güzel bir yer.
Dediğinize katılıyorum .

Takılma derken gezme anlamında demedim. Kafeleridir, mağazalarıdır falan öyle yerler bakımından zengin bir yer. Oraya ortam için değil zaten var olan arkadaşlarınla takılmak için gidilir zaten. Bahçelievleri unutmuşum, gerçekten güzel bir yer, lüks bir havası var. Geçen sene bahçelievlerde kanal7 haber muhabiri ile baya komik bir anım vardı 😃

Bu yaz evde oturmak yerine şehrimi gezeceğim ancak çok bilmiyorum kabul edeyim.
Yani görülecek derken böyle bir şey olamasına da gerek yok çok.
Asıl amacım tanımak ama görülecek yerler olmayınca mantıksız olacak bundan dolayı önerilerinizi bekliyorum
Rahmi M. Koç Müzesi
Hava Kuvvetleri Müzesi
Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Oyuncak Müzesi
Ayrancı Antika Pazarı

Beypazarınada gidin hocam, orasıda çok güzeldir.

Hocam herkes kizilay dan bahsetmiş ama Kızılcahamam Beypazarı gitmeye değer yerler onun dışında Gölbaşı mogan gölü var merkezde ulucanlar cezaevi var ulusa çıkarsanız hem 1.Meclis biraz yukarisinda Haci Bayram Veli Camii var ulus zaten tarihi bir mekan biraz daha çıksanız ankara kalesi var Polatlı biraz uzaktır ama orada da hem frigler ile ilgili hem kurtuluş savaşı ile ilgili yerler vardır.
Daha modern olarak devlet mahallesinde bir avm vardı orası farklı bir mimariye sahip onun dışında teleferik ile biraz turlamak da güzel olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,126
Üyeler
185,222
Son üye
Ayazz1
Geri