İmei kayıt zammı ne zaman yürlüğe girecek ?

Sheader

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,217
Bu gece mi yoksa ayin 10 unda mı başlayacak btk sistemi kapattı sanırım hicbirskeilde girilmiyor ve 120 numarasına ulaşılmıyor elimde 2 tane cihaz var biri ip11 telefonun bedeli kadar imei ödemek istemiyorum ne zama yürlüğe girecek bu sistem

Yarın girecek

Yarın girecek ama şu anda e devlet gg durumda. Sabah 11'den beri kayıt etmeye uğraşıyorum ödemeyi daha yeni onayladı ancak hala kayıtlı gözükmüyor.

Yarın girecek ama şu anda e devlet gg durumda. Sabah 11'den beri kayıt etmeye uğraşıyorum ödemeyi daha yeni onayladı ancak hala kayıtlı gözükmüyor.
bizim arkadaşlarda uğraşıyor, son onaylama penceresine erişebiliyor musunuz? Çocuk daha dün 14 pro aldı kaydedemiyor :D

bizim arkadaşlarda uğraşıyor, son onaylama penceresine erişebiliyor musunuz? Çocuk daha dün 14 pro aldı kaydedemiyor :D
2 tane cihazı kaydettirdim sonunda yalnız ödemeden sonra onay ekranına gelmelisiniz ve yaptıktan sonra da kayitli cihazlardan kontrol ediniz

Yurtdışına çıkış olayı nasıl oluyor aga aydınlatacak var mı ? Abim 14 pro max alacak ama pasaport ile yd çıkmış olması gerekiyormuş galiba.

Yurtdışına çıkış olayı nasıl oluyor aga aydınlatacak var mı ? Abim 14 pro max alacak ama pasaport ile yd çıkmış olması gerekiyormuş galiba.
O konuyu bilmiyorum ama yurda giriş tarihi soruyordu kayıt ederken sanırım çıkmış olması gerekiyor

Geri