Arama sonuçları: *

1. GADDAR

Hap Yutamayan Biri Nasıl Yutabilir

dilinin üstüne koy ve hızlıca su iç
  2. GADDAR

Hap Yutamayan Biri Nasıl Yutabilir

yanlış kategori + A1 türkçe
  3. GADDAR

Takviye gıda önerisi

Odak bozukluğu ve yorgun uyanma ile ilgili çok geçmişim var neden kaynakladığını biliyorum. Tabi bünyeden bünyeye fark eder ama benim deneyimlerim şu; Abur cubur , fast food , az su içme vb genel olarak dengesiz ve düzensiz (bazen 2 bazen 3 öğün yemek veya yemek yeme saatlerinin değişmesi) gibi...
  4. GADDAR

Hepsiburada da 30TL ye ne alınır

hocam rotring marka uçlu kalem veya tükenmez kalem setleri falan oluyor , koli bandı da var siz kullanmasanız bile evde bir başkasına falan lazım olabilir alın kenarda dursun en kötü . Kısacası kırtasiye ürünleri alabilirsiniz...
  5. GADDAR

küfür etmeyi nasıl bırakırım

o zamanlarda bende çok küfür ediyordum. seneden seneye azalma oldu bende. şu an 20 yaşındayım artık o kadar da çok küfür etmiyorum. Bir süre sonra kendisi otomatik azalma eğilimine giriyor. Kendi tecrübemden beni küfür etmeye yönelten şey rekabetçi bilgisayar oyunları , ülke durumu vesaire...
  6. GADDAR

küfür etmeyi nasıl bırakırım

yaş nedir hocam ona göre kendimden yorum yapacağım
  7. GADDAR

Sakalı jiletle alırsak kalınlaşıyor mu

genetik biraz. Aynı yaştayız bende bu sene jiletle almaya başladım çok az bir artış oldu o kadar. Pek bir sorun olmadı yani. bence almanda sakınca yok elbet büyüyecekler zaten
  8. GADDAR

Herkes kullandığı kulaklığı göndersin!

Rampage SN-RW8 Cobra
  9. GADDAR

Babamla ilgili sorunlarım

Sadece sana özel bir durum değil benim arkadaşımın babası da ona sürekli aynı muameleyi yapmakta. Babasıyla konuşmaya falan çalıştı ama fayda etmedi aksine babası daha da sinir oldu sen kim oluyorsun cinsinden. Benzer şey benim de başıma geldi ben en sonunda patlayıp geri cevap vermeye başladım...
  10. GADDAR

Anime severlere basit bir soru

büyük ihtimal naruto animesi ile alakalı üstteki karakter itachi'nin genjutsu tekniği google yazarak bakabilirsiniz alttaki de kendisi normalde Ay'ın önünde duruyor diye biliyorum ikisini birleştirip bir şey yapmışlar gibi. Ve sanırım sadece yurtdışında satılıyor google görsel arama yaptım hep...
  11. GADDAR

Fitness için Eldiven önerisi

bu bütçe ile pek güzel ürünler yok ve eldiven ile kavrama kuvvetin azalır , eldivensiz ile çalışınca da elin haşat oluyor nasır tutuyor ve o nasır da bir yere kadar iyileşiyor tavsiyem olabildiğince eldiven ile çalış ama daha iyi bir eldiven şart. avuç içi eldivenlerden çok satılan ürünlerden...
  12. GADDAR

ablam benle dalga geçti şaşırdım

takma , boş yapmış sana söylediği hakaretleri birebir kendisi uygulamış ne kadar ironik :D Ben olsam onunla aynı ortamda bile bulunmaz sohbetimi minimum tutardım. zaten bu tip insanlarla ilişki kurmak... ne bileyim zor
  13. GADDAR

Herkes telefon modelini atsın

Samsung J7 Core , emektar hala performansını koruyor maşallah tank gibi telefon yapmışlar.
  14. GADDAR

1 Saat Tv + kaç gb yer ?

2 veya 3 gb tüketebilir
  15. GADDAR

2. El İ7 2600 İşlemciye Zam geldi!

:D şu an 2. elde en ucuz 650-700 den başlıyor bu işlemci
  16. GADDAR

Mezuna Kalmak? [ANKET]

istediğimi yazmakta özgürüm diye düşünüyorum soruyu da cevapladım harley hanım
  17. GADDAR

Mezuna Kalmak? [ANKET]

üni ilk senem bitti kafa rahat. Haftaya çarşamba finaller bitiyor , sınavları da kolay yapıyorlar. soruyu cevaplayacaksam üniye giderdim zaten 2 senelik gidiyorum ama bölümüm güzel : Kimya teknolojisi / teknisyenliği
  18. GADDAR

İnternette en son yaptığınız 3 alışveriş nedir ?

Kasa fanı , blender parçası , olta
  19. GADDAR

tattoo yaptırmak istiyorum ne kadar tutuar?

geçen kuzenim koluna sağdakinin işçiliğine benzer bi aslan dövmesi yaptırdı 2000₺ ödedi , boyutu ve detayı ne kadar fazlaysa fiyatı o kadar artmakta
  20. GADDAR

Yaşlanmaktan Korkuyor Musunuz? Ve Sizce yaşlanma yaşı kaçtır?

yaş olarak belirtmek zor 65 ve üstü yaşlı olarak kabul ediliyor. Bana göre spor yapıp dengeli beslenen veya bunu yapmayan kişi kendi yaşlılığını belirler. öküz gibi yiyip 7 köyün ağası gibi yatarsan 35 yaşından sonra başlar oran buran ağırmaya hastanelerde gezersin. Yaşlanmaktan korkmam...
Top Bottom