Rotangar
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,082
- İsim
- Efe
- İlgilendiği Kategoriler
- Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Eski ablam* olurdudostlar selam öylesine bişey anlatmak istiyorum dün ailecek gezmeye gidiorduk ablam vede 1 arkadaşıda vardı. Arabada giderken ben kendi şarkılarımı açtım ve sesi kısık bi şekilde dinliyordum sonra biraz açtım sesi ablam dediki ne biçim şarkılar dinliyorsun ergen velet ***** fln dedi bende şaşırdım yani yanında arkadaşı varmı diye böyle bir şey dedi çünkü ablam bana hiç öyle şeyler demezdi anlamadım dinlediğim şarkılar öylede kötü değilki popüler şarkılar sagopa, defkhan, rota fln dı yani öyle diyince bi şaşırdım sonra gitti kendisi şarkı açtı hiç hayatımda dinlemediğim değişik şarkılar ismide uzimi neydi neyse dinlemesi sıkıntı değil ben rahatsız olmadım ondan sonra arkada otururken erkek arkadaşlarına snapcetmi ne ordan şarkı söyleyerek video atıyordu sonra bi anda beni gösterip videoda (çirkin ergen ığrenç habeş maymunu ne kadar çirkin bi erkeksin bi kız olsam sana bakmam.) dedi ve cidden moralim baya bi bozuldu çünkü benim ablam bana hiç böyle şeyler demezdi ve böyle saygısızlıkta yapmazdı beni en çok üzen şey ona bir şey diyememek oldu anlamadım yani moralim çok bozuldu öylesine size anlatmak istedim böyle birşeyi siz benim yerimde olsaydınız napardınız