Neler Yeni

tattoo yaptırmak istiyorum ne kadar tutuar?

timury

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
502
İsim
timur yalçın
merhaba uzun zamandır aklımda mısır yazıtı dövmesi yaptırmak istiyorum bu ikisini beğendim bunları iyi bir şekilde yapabilecek bir dömecide yaptırmak ne kadar tutar bir bilginiz varmıdır?

Ekler

• tatto 3.jpg
    tatto 3.jpg
    21.3 KB · Hit: 49
  • tatto ideas 1.jpg
    tatto ideas 1.jpg
    26.4 KB · Hit: 49

GADDAR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Doğukan Demir
İlgilendiği Kategoriler
Overclock , 2. el sistem toplama , oyun , sağlık
geçen kuzenim koluna sağdakinin işçiliğine benzer bi aslan dövmesi yaptırdı 2000₺ ödedi , boyutu ve detayı ne kadar fazlaysa fiyatı o kadar artmakta

Sercankır

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
718
İsim
Sercan
merhaba uzun zamandır aklımda mısır yazıtı dövmesi yaptırmak istiyorum bu ikisini beğendim bunları iyi bir şekilde yapabilecek bir dömecide yaptırmak ne kadar tutar bir bilginiz varmıdır?
Dövme iyi yerde yaptırılır.Ucuza kaçarsan hem cildin çok hasar alır hem de dövme çok çirkin gözükür ve bozulmaya başlar.Bu dövme tahmini 3-4 tutar.

Qbört

80+ Bronze
Dövme yaptırmanı önermiyorum tanıdığım da var güllü felan güzel duruyor tabii senin kararın. İki dövmeye bakınca pekte güzel durmuyorlar benim için daha çok genel zevke uygun dövme yapsan güzel olabilir. Yinede ikisi arasından sağdaki iyidir. Ne kadar tutar bilemem ama yaptıracaksan parayı basacaksın ucuza kaçmamaya bak güvenilir kaliteli bir yerde yaptır.

123kral14

80+ Silver
göğsüne yaptır dövmeyi iş hayatınca ve gündelik yaşamda sıkıntı çıkarıyor

Top Bottom