Neler Yeni

Gs maçına gitmem ne kadar tutar ?

1905

80+ Silver
Hocam bence kombinesi olan ve maça gidemeyecek birini şimdiden bul ve ayarla. O zaman parası gelince ücreti neyse verirsin. Durumunu anlatırsan herkes değil de bazı kişilerin seni anlayacağını düşünüyorum. Böyle yapmazsan son dakika bilet bulman çok zor haberin olsun
nereden bulabilirim ki hocam var mı tavsiyeniz? şimdiden bulsam benim için çok daha iyi olur

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,473
İsim
Sarp Yılmaz
Tahmini minimum 1300-1400 arası.

• Beğen
Reaksiyonlar: 1905

1905

80+ Silver
Tahmini minimum 1300-1400 arası.
o fiyatlara kapatabilirsem benim için çok iyi olur ama bilet kalacak mı o konuda şüpheliyim. şimdi biletler satışa çıktığı gibi almaya çalışıcam ama kart bilgilerini doldurana kadar biter mi ki acaba

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,643
İsim
Heath Ledger
nereden bulabilirim ki hocam var mı tavsiyeniz? şimdiden bulsam benim için çok daha iyi olur
Twiterdan her 2-3 güne bir post at illaki denk gelir. Özellikle çok takipçili fan hesaplarının yorumlarına yaz

• Muhteşem

İnFless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Yağız Çelik
o fiyatlara kapatabilirsem benim için çok iyi olur ama bilet kalacak mı o konuda şüpheliyim. şimdi biletler satışa çıktığı gibi almaya çalışıcam ama kart bilgilerini doldurana kadar biter mi ki acaba
hocam o iş öyle olmuyor. dediğim gibi her gün 12-16 arası saat başı ig ye bak . Bilet alırken zaten varsayılan olarak en iyi koltuğu seç aktif oluyor. Bİleti seçtikten sonra ödeme ve bileti kendi üzerine almak için 10dk süren var bu sürede bilet sepetinde kalıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

millet abartıyor bilet alma işini saat başı 1 kere baksan yeter

• Muhteşem

Ernest Muçi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Alim sevgen
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
hocam malum karaborsa bilet işleri var ya biletler satışa çıktığı gibi almaya çalışsam acaba yetişir miyim ?

hocam ilk defa maça gidicem de maça ne sokabiliyoruz ? sigara çakmak vs yasak galiba ama anahtar yasak mı ?
Hocam sigara telefon cüzdan dışında yanına bişey alma ordaki taraftar grubundakiler zaten içeri çakmak vs koyuyor onlardan alırsın

Hocam sigara telefon cüzdan dışında yanına bişey alma ordaki taraftar grubundakiler zaten içeri çakmak vs koyuyor onlardan alırsın
Anahtar yasak

• Muhteşem

1905

80+ Silver
hocam o iş öyle olmuyor. dediğim gibi her gün 12-16 arası saat başı ig ye bak . Bilet alırken zaten varsayılan olarak en iyi koltuğu seç aktif oluyor. Bİleti seçtikten sonra ödeme ve bileti kendi üzerine almak için 10dk süren var bu sürede bilet sepetinde kalıyor

millet abartıyor bilet alma işini saat başı 1 kere baksan yeter
ha bi kere sepete ekleyince ben almadan kimse alamıyorsa iyi hocam. ben sandım ki ilk kim davranırsa.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,311
Üyeler
163,640
Son üye
Emin Kaymaz
Top Bottom