Arama sonuçları: *

1. G

Sigara Nasıl Yok Edilir ?

garibanın hakkıdır diye koydum bi köşeye 3-4 dal, hepsini kırmadım bu sabah baktım yok almışlar :D.
  2. G

nedenki 1738591521 yanımda olsan verirdim de kırdım attım.
  3. G

en iyisi bu, nikotini hiç vücuda sokmamak gerekiyor bir kere sokunca dahada fazla istiyosun
  4. G

Yolun sonu öyle gözüküyor, irademe hakim olamadığım an geçmiş olsun dahada geri dönüşü olmaz, merak eden arkadaşlara sesleniyorum lütfen merak etmeyin bağımlılık yapıyor 1 daldan, hayatınızın aa.. koyuyor kısacası, 1 daldan bir şey olmaz demeyin devamı kesinlikle geliyor deneyimledim, yemin...
  5. G

1 dal ile bağımlı olursun demişlerdi inanmadım, haksız sayılmazlar kendime karşı koyamasam içmeye devam edicektim. 1738512028 dün sigarayı kırıp attığımı söylemiştim, içimde pişmanlık var içesim geldi yani ama içmemeliyim bağımlılığa doğru gidiyor.
  6. G

çok kısa sürede bağımlılık yapıyor sigara onu fark ettim, dün tadı rezalet geldi bugün arka arkaya yaktım. dahada içmem zaten, yada ben mi bağımlı olmaya yatkınım anlamadım
  7. G

içkide mi böyle bağımlılık yapıyor ?, o kötü tad ve kokuya yavaştan alıştı beynim galiba ondan o kokuyu algılamadım bile sonra zaten canım çok içmek istedi dur dedim kendime attım.
  8. G

Bari boşa gitmesin diye 3-4 dal daha içeyim dedim bir daha almıyacağım zaten, neyse içtim galiba beynim o kokuya alıştığı için o kadar kötü gelmedi peş peşe içesim geldi insanlar galiba böyle bağımlı oluyor, boğaz ağrısı ve balgam yaptı bende kırdım attım yere geri kalan dalları, bağımlı...
  9. G

kahramanmaraş 1738349388 tadı aşırı kötü geldi bana nasıl içebiliyonuz anlamadım galiba alıştığınız için.
  10. G

kargodan 1 dal 1 dal 19 kişiye gönderirim hocam
  11. G

o kadar tahmin etmemiştim :D, en iyisi kırıp atmak evet. 1738343611 uyku getiriyor birde içtikten 30 dakka sonra felan anlamadım, ilk içtiğin zamanlar rahatlatıyor diyorlardı galiba ondan
  12. G

çöpe atıcam direkt
  13. G

ben denemek için aldım dediğim gibi ve merağım yenildi artık sigaraya merak duymuyorum ne kadar kötü bir tadı olduğunu anladım, siz içmek isterseniz için tabi sizin fikrinize karışamam. 1738343315 yok ben içmicem bir daha, eve bi geldim üstüm başım sigara kokuyodu bu bile içmemek için bir sebep...
  14. G

öyle yapıcam evet
  15. G

ilk defa denedim tadı gerçekten çok kötü, belkide alıştığın için fark etmiyorsun.
  16. G

Bağımlılık yapacak bir şey değilki, tadı çok kötü berbat kokuyor sadece havaya duman üflüyosun kimse sigaranın tadının iyi olduğunu söylemez. deneyerek gördüm 1738342619 Valla keşke 40-50 liraya alan olsa da satsam en azından para boşa gitmezdi
  17. G

babam kullanmıyor o zaman çöpe atıcam yada içen birine vericem
  18. G

Hep merak ediyodum, yetti artık dedim gittim aldım denedim.
  19. G

Merhaba, arkadaşlar bir eşşeklik yaptım çok merak ediyodum bugün 1 paket muratti rosso aldım, gerçekten tadı rezaletmiş berbat ötesi birşeymiş sigara. Merakımdan aldım 1 paket ve geriye 19 dal kaldı verdiğim paraya yazık olmaması için ne yapmam lazım birine mi versem yoksa direkt atayım mı...
Top Bottom