Neler Yeni

Sigara Nasıl Yok Edilir ?

eneskaya6

80+ Silver
At gitsin. Sigarayı kimse severek ya da isteyerek icip başlamıyor zaten. Başta senin yasadığını herkes yaşıyor ama kimi ergenlik, kimi karı kız ortamı, kimileri bi marifet sanıp olgunluk sanıp 1-2 hafta ortamlarda vs o dumana cigersizliğe katlanıyor ondan sonra zaten bağımlısı oluyorlar vücut bir nebze alışıyor.
Hayatında hic sigara icmemis bi insan ilk içtiğinde bi daha asla ağzına sürmez insan vücudu zaten buna yatkın değil ama binlerce insan gençliğinde bi b.kmuş gibi zorluyor icmek icin sonra bagimlı

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
sokaktaki dayıya ver gitsin

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,982
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
konudakiler niye sigaraya yasaklı madde uyuşturucu muamelesi çekmiş bilmiyorum lakin sen birine vermesen sanki içen kişi alamacakta sigarayı bırakacak :D

GH Ghoul

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ertuğrul
Hocam diyin 19 dal sigara 40 lira alırlar 😂
Bari boşa gitmesin diye 3-4 dal daha içeyim dedim bir daha almıyacağım zaten, neyse içtim galiba beynim o kokuya alıştığı için o kadar kötü gelmedi peş peşe içesim geldi insanlar galiba böyle bağımlı oluyor, boğaz ağrısı ve balgam yaptı bende kırdım attım yere geri kalan dalları, bağımlı olmaktan korktum.

Son düzenleme:

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
Eagle
Bari boşa gitmesin diye 3-4 dal daha içeyim dedim bir daha almıyacağım zaten, neyse içtim galiba beynim o kokuya alıştığı için o kadar kötü gelmedi peş peşe içesim geldi insanlar galiba böyle bağımlı oluyor, boğaz ağrısı ve balgam yaptı aynı zamanda kalp ağrısı da yaptı bende kırdım attım yere geri kalan dalları, bağımlı olmaktan korktum.
hocam sen içki içme

GH Ghoul

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ertuğrul
hocam sen içki içme
içkide mi böyle bağımlılık yapıyor ?, o kötü tad ve kokuya yavaştan alıştı beynim galiba ondan o kokuyu algılamadım bile sonra zaten canım çok içmek istedi dur dedim kendime attım.

Zzabuza

80+
Bari boşa gitmesin diye 3-4 dal daha içeyim dedim bir daha almıyacağım zaten, neyse içtim galiba beynim o kokuya alıştığı için o kadar kötü gelmedi peş peşe içesim geldi insanlar galiba böyle bağımlı oluyor, boğaz ağrısı ve balgam yaptı aynı zamanda kalp ağrısı da yaptı bende kırdım attım yere geri kalan dalları, bağımlı olmaktan korktum.
Hocam sizinkine benzer bir durum deneyimlemiştim bende. 3-4 ay sonra veya sana bağlı süre değişebilir canın hayvan gibi sigara isteyecek haberin olsun. Sakın içme o sırada.

GH Ghoul

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ertuğrul
Hocam sizinkine benzer bir durum deneyimlemiştim bende. 3-4 ay sonra veya sana bağlı süre değişebilir canın hayvan gibi sigara isteyecek haberin olsun. Sakın içme o sırada.
çok kısa sürede bağımlılık yapıyor sigara onu fark ettim, dün tadı rezalet geldi bugün arka arkaya yaktım. dahada içmem zaten, yada ben mi bağımlı olmaya yatkınım anlamadım

Zzabuza

80+
çok kısa sürede bağımlılık yapıyor sigara onu fark ettim, dün tadı rezalet geldi bugün arka arkaya yaktım. dahada içmem zaten, yada ben mi bağımlı olmaya yatkınım anlamadım
Nikotin yüzünden.

GH Ghoul

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ertuğrul
Nikotin yüzünden.
1 dal ile bağımlı olursun demişlerdi inanmadım, haksız sayılmazlar kendime karşı koyamasam içmeye devam edicektim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

dün sigarayı kırıp attığımı söylemiştim, içimde pişmanlık var içesim geldi yani ama içmemeliyim bağımlılığa doğru gidiyor.

Son düzenleme:
Top Bottom