- Konu Sahibi Konu Sahibi
kahramanmaraşBana verebilirsin nerde oturuon
Mesaj otomatik birleştirildi:
tadı aşırı kötü geldi bana nasıl içebiliyonuz anlamadım galiba alıştığınız için.Icmeyin zaten ben iciyom da noluyo ama bırakamıyorum
kahramanmaraşBana verebilirsin nerde oturuon
tadı aşırı kötü geldi bana nasıl içebiliyonuz anlamadım galiba alıştığınız için.Icmeyin zaten ben iciyom da noluyo ama bırakamıyorum
ilk içişinde kim sevdi ki tadını hocamİçen birisine vermek daha mantıklı olur ama keşke sigarayı denemeseydiniz Allah'tan sizde bağımlılık yapmamış
Arkadaslarina fln sat ya da verHep merak ediyodum, yetti artık dedim gittim aldım denedim.
Bari boşa gitmesin diye 3-4 dal daha içeyim dedim bir daha almıyacağım zaten, neyse içtim galiba beynim o kokuya alıştığı için o kadar kötü gelmedi peş peşe içesim geldi insanlar galiba böyle bağımlı oluyor, boğaz ağrısı ve balgam yaptı bende kırdım attım yere geri kalan dalları, bağımlı olmaktan korktum.Hocam diyin 19 dal sigara 40 lira alırlar![]()
hocam sen içki içmeBari boşa gitmesin diye 3-4 dal daha içeyim dedim bir daha almıyacağım zaten, neyse içtim galiba beynim o kokuya alıştığı için o kadar kötü gelmedi peş peşe içesim geldi insanlar galiba böyle bağımlı oluyor, boğaz ağrısı ve balgam yaptı aynı zamanda kalp ağrısı da yaptı bende kırdım attım yere geri kalan dalları, bağımlı olmaktan korktum.
içkide mi böyle bağımlılık yapıyor ?, o kötü tad ve kokuya yavaştan alıştı beynim galiba ondan o kokuyu algılamadım bile sonra zaten canım çok içmek istedi dur dedim kendime attım.hocam sen içki içme
Hocam sizinkine benzer bir durum deneyimlemiştim bende. 3-4 ay sonra veya sana bağlı süre değişebilir canın hayvan gibi sigara isteyecek haberin olsun. Sakın içme o sırada.Bari boşa gitmesin diye 3-4 dal daha içeyim dedim bir daha almıyacağım zaten, neyse içtim galiba beynim o kokuya alıştığı için o kadar kötü gelmedi peş peşe içesim geldi insanlar galiba böyle bağımlı oluyor, boğaz ağrısı ve balgam yaptı aynı zamanda kalp ağrısı da yaptı bende kırdım attım yere geri kalan dalları, bağımlı olmaktan korktum.
çok kısa sürede bağımlılık yapıyor sigara onu fark ettim, dün tadı rezalet geldi bugün arka arkaya yaktım. dahada içmem zaten, yada ben mi bağımlı olmaya yatkınım anlamadımHocam sizinkine benzer bir durum deneyimlemiştim bende. 3-4 ay sonra veya sana bağlı süre değişebilir canın hayvan gibi sigara isteyecek haberin olsun. Sakın içme o sırada.
Nikotin yüzünden.çok kısa sürede bağımlılık yapıyor sigara onu fark ettim, dün tadı rezalet geldi bugün arka arkaya yaktım. dahada içmem zaten, yada ben mi bağımlı olmaya yatkınım anlamadım
1 dal ile bağımlı olursun demişlerdi inanmadım, haksız sayılmazlar kendime karşı koyamasam içmeye devam edicektim.Nikotin yüzünden.
dün sigarayı kırıp attığımı söylemiştim, içimde pişmanlık var içesim geldi yani ama içmemeliyim bağımlılığa doğru gidiyor.Hocam sizinkine benzer bir durum deneyimlemiştim bende. 3-4 ay sonra veya sana bağlı süre değişebilir canın hayvan gibi sigara isteyecek haberin olsun. Sakın içme o sırada.