Arama sonuçları: *

1. GRR8

bu kadar iyi PC kimsede yok fakirler

yalnız 2 tane video var. Çocuk benden iyi sistemi olan var mı diyor başka biriside bu videoya karşılık olarak kendi sistemini gösteriyor.
  2. GRR8

Hangi FREELANCER İş Kolu DAHA ÇOK KAZANDIRIR? açıklamaya bak:

En iyisi hangisi diye bir şey yok. Hangi alanda iyiysen, hangi işi yapmayı seviyosun, hangi işte daha çok para olduğunu düşünüyosan onu yapacaksın.
  3. GRR8

Forumun en İyi pc si olan kişisi

En iyisini bilmem ama en kötüsü muhtemelen bende var.
  4. GRR8

Dominos ben sana ne diyim

Adres ver gelem. Zor biter çünkü o.
  5. GRR8

abonelik sistemlerinin satın almaktan daha pahalıya gelmesi

Xbox game pass, ea acsess aylık ortalama 15 tl ler. Buda 1 yılda 180 tl ediyor. Ve game passlerin içerisinde birsürü AAA oyun var. Yılda bir tane bile olsa 60$ lık bir oyun bitir , yinede kar ediyorsun.
  6. GRR8

Csgo rütbeniz ne ?

Tahta 2
  7. GRR8

Resmi Niye 9 Pro Deneyimlerim.

Hadi hayırlı olsun. Ben sanmıyorum sıkıntı çıkarıcağını.
  8. GRR8

MALUM YOLLARDAN GETİRİLEN TELEFON

Güveniyorsanız sıkıntı yok o zaman.
  9. GRR8

Pek anlamıyorum ama türkiyede satılanlardan farkı yoksa bence alınabilir. Tabi satıcıya güveniyorsanız.
  10. GRR8

Sim kart takılmıyo diye biliyorum yurt dışı kayıtlılara. Eğer öyleyse bence 1000 tl ye tablet falan alsın. Ama dediğim gibi bildiğim kadarıyla öyle.
  11. GRR8

İstanbul'da Silivri'de en iyi plajlar

İnsanların yazım yanlışlarıyla dalga geçmen çok komik cidden :). Senin yazım yanlışlarını toplasak destan yazardık.
  12. GRR8

Diyecek bir şey bulamıyorum cidden.:D
  13. GRR8

Benim bildiğim plaj yok. Ben sadece yaptığın yorumları sevmedim ve eleştirdim. SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. GRR8

İnsanların dışarıda dolaştığını yasaklara uymadığını herkes biliyor. Kaldı ki olay buda değil olay alakasız fotoğraf atman.
  15. GRR8

Hiç kimsede maske olmaması imkansız coronadan önce çekilmiş bir fotoğraf ve lütfen üslubunuza dikkat edin.
  16. GRR8

Ups Kargo Hakkında

Fransa ya 1.5kg'lık evrak göndermiştim. Yaklaşık 24 saat içinde gitti.
  17. GRR8

SINAVA ÇALIŞASIM GELMİYOR

3 gün daha sık kendini. Son gün kitap oku dinlen. Emin ol yapabileceğin en iyi şey bu olur.
  18. GRR8

Dolar neden yükseliyor?

"Hayla" mı ?
  19. GRR8

Hayaliniz Nedir?

Aynen unutmuşum
  20. GRR8

Hayaliniz Nedir?

Sebebi çok. Öncelikle yönetimi kötü. Ekonomi zaten berbat. Adalet sistemini anlatmama gerek yoktur herhalde.. Bunlar dışında iyi ülkede işte bunlarda önemli faktörler malesef.
Top Bottom