?Zaten yayılmış daha ne konuşuyon
İnsanların dışarıda dolaştığını yasaklara uymadığını herkes biliyor. Kaldı ki olay buda değil olay alakasız fotoğraf atman.Yeter herhalde deliller
5053K cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Banane kardeşim sokağa çıkma yasağı var mı yok denize girme yasağı varmı yok daha ne konuşuyorsun.Madem yayıldı herkes çıksın o zaman nasıl mantık bu
Lütfen git ve yüz sadeceBanane kardeşim sokağa çıkma yasağı var mı yok denize girme yasağı varmı yok daha ne konuşuyorsun.
Peki plaj önerin dememe rağmen neden hala coronayı karıştırıyorsunuz.İnsanların dışarıda dolaştığını yasaklara uymadığını herkes biliyor. Kaldı ki olay buda değil olay alakasız fotoğraf atman.
Git internetten araştır o zaman forum teknoloji forumu konuştuğun insanların istanbul da yaşadığı bile beli değilPeki plaj önerin dememe rağmen neden hala coronayı karıştırıyorsunuz.
Benim bildiğim plaj yok. Ben sadece yaptığın yorumları sevmedim ve eleştirdim.Peki plaj önerin dememe rağmen neden hala coronayı karıştırıyorsunuz.
Beyninde problem mi var?Forum yalnızca teknoloji forumu değil,birçok açılabilecek konu var.İyice bir göz gezdir konulara sonra teknoloji forumu mu karar ver derim.Git internetten araştır o zaman forum teknoloji forumu konuştuğun insanların istanbul da yaşadığı bile beli değil
Yoksa önerecek plajın niye karışıyorsun ozaman bende sisteminde sorun olan ve ona cevap olan birine sistemin çok kötü değiştir diyeyim.Benim bildiğim plaj yok. Ben sadece yaptığın yorumları sevmedim ve eleştirdim.
SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi