- En İyi Cevap
- 11
- Reaksiyon skoru
- 25,884
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Neden türkiye yi sevmiyormusun?Yazılım mühendisi , kendi oyun şirketimi kurmak , Türkiye dışında başka bir ülkeye taşınmak.
Neden türkiye yi sevmiyormusun?Yazılım mühendisi , kendi oyun şirketimi kurmak , Türkiye dışında başka bir ülkeye taşınmak.
Sebebi çok. Öncelikle yönetimi kötü. Ekonomi zaten berbat. Adalet sistemini anlatmama gerek yoktur herhalde.. Bunlar dışında iyi ülkede işte bunlarda önemli faktörler malesef.Neden türkiye yi sevmiyormusun?
Birde ben ekleyeyimSebebi çok. Öncelikle yönetimi kötü. Ekonomi zaten berbat. Adalet sistemini anlatmama gerek yoktur herhalde.. Bunlar dışında iyi ülkede işte bunlarda önemli faktörler malesef.
Aynen unutmuşumBirde ben ekleyeyim
-Eğitim sistemi çöp
Hocam sosyal yaşam dışarda kahve içip gezmek olmuyorİşte herkes öyle düşünüyor ama her gün her gün her gün sıkar. Sosyal yaşam: 0
Katılıyorum.Hocam sosyal yaşam dışarda kahve içip gezmek olmuyorMesela bir örnek veirm esporcular çok fazla küçük kas grubu kullandığından çoğu fitness a gider.Büyük kas gruplarını harkeet ettirmek için.Bu örneği niye verdim adam fitness gibi önceliği olmayan bir aktiviteye bile zaman ayırabiliyor.Sosyal olmak istiyen olur.
Parada gökten geliyor tabi.dEşimle beraber bir sahil kasabasına yerleşip huzurlu, sessiz ve sakin bir yaşam sürmek.
Eşimle beraber bir sahil kasabasına yerleşip huzurlu, sessiz ve sakin bir yaşam sürmek.
Parada gökten geliyor tabi.d