Hayaliniz Nedir?

Neden türkiye yi sevmiyormusun?
Sebebi çok. Öncelikle yönetimi kötü. Ekonomi zaten berbat. Adalet sistemini anlatmama gerek yoktur herhalde.. Bunlar dışında iyi ülkede işte bunlarda önemli faktörler malesef.

Sebebi çok. Öncelikle yönetimi kötü. Ekonomi zaten berbat. Adalet sistemini anlatmama gerek yoktur herhalde.. Bunlar dışında iyi ülkede işte bunlarda önemli faktörler malesef.
Birde ben ekleyeyim
-Eğitim sistemi çöp

İşte herkes öyle düşünüyor ama her gün her gün her gün sıkar. Sosyal yaşam: 0
Hocam sosyal yaşam dışarda kahve içip gezmek olmuyor :D Mesela bir örnek veirm esporcular çok fazla küçük kas grubu kullandığından çoğu fitness a gider.Büyük kas gruplarını harkeet ettirmek için.Bu örneği niye verdim adam fitness gibi önceliği olmayan bir aktiviteye bile zaman ayırabiliyor.Sosyal olmak istiyen olur.

Hocam sosyal yaşam dışarda kahve içip gezmek olmuyor :D Mesela bir örnek veirm esporcular çok fazla küçük kas grubu kullandığından çoğu fitness a gider.Büyük kas gruplarını harkeet ettirmek için.Bu örneği niye verdim adam fitness gibi önceliği olmayan bir aktiviteye bile zaman ayırabiliyor.Sosyal olmak istiyen olur.
Katılıyorum.

Pilot olucam, ayrıca şirketimi farklı dallarda yükseltip hepsinin başına yönetecek insanlar koyucam. Gelen gelirlerle yeni girişimlerle uğraşıcam. Ardından ihtiyacı olan her insana ihtiyacı olanı vermeyi düşünüyorum. İş ise iş, aş ise aş. Tabi koşullarım da olucak, gerçekten ihtiyacı olduğuna ve işi hakkıyla yapacağına inanmam lazım. Ayrıca sektördeki pozisyonunun maaş ortalamasından yüksek maaş vermeyi planlıyorum. Yüksek maaş vermesem bile sosyal hakları fazla olur.

Eşimle beraber bir sahil kasabasına yerleşip huzurlu, sessiz ve sakin bir yaşam sürmek.

havacı yada bilgisayar mühendisi olmak istiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,193
Üyeler
190,326
Son üye
Towande
Geri