MamiKK
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,132
sonunda ağzının tadını bilen biri yaen güzel sesli v12
ct5 varken de challenger ve charger boş
sonunda ağzının tadını bilen biri yaen güzel sesli v12
ct5 varken de challenger ve charger boş
Çok fazla var hangi birini sayayım?hayalinizdeki araba varsa nedir? ilk olarak ben başlıyorum. gerçekçi ve gerçekçi olmayan olarak ayıracağım.
gerçekçi: 1990 mazda mx-5. sürmesi keyifli, tamiri kolay ve hafif bir araba.
Alıntıyı görüntüle
gerçekçi olmayan: eagle speedster. özel bir jaguar e-type versiyonu. şu egzoz borularını mı dersin, sesi mi dersin, karizması mı dersin. her şeyiyle mükemmel bana göre.
Alıntıyı görüntüle
benim gerçekçi olarak pontiac 6.6 trans am olabilir gayet eski amerikan ruhunu en konforlu şekilde yaşatıcak araca benziyohayalinizdeki araba varsa nedir? ilk olarak ben başlıyorum. gerçekçi ve gerçekçi olmayan olarak ayıracağım.
gerçekçi: 1990 mazda mx-5. sürmesi keyifli, tamiri kolay ve hafif bir araba.
Alıntıyı görüntüle
gerçekçi olmayan: eagle speedster. özel bir jaguar e-type versiyonu. şu egzoz borularını mı dersin, sesi mi dersin, karizması mı dersin. her şeyiyle mükemmel bana göre.
Alıntıyı görüntüle
Ostam uçağı ne yapacaksınız?Gerçekçi olan çete işi dayalı döşeli lowrider 60-64 impala / ve yeni kasalardan ranger raptor dayalı döşeli full siyah ya da turuncu modifiyeli dağ işi / 72 kasa ford f
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Çokta gerçek olamayacak olan
Alıntıyı görüntüle
Ustam uçuracam valla Airbus olsa kokpitine daha çok hakimim onun ama fotoğrafta ki gibi 777 olsa tadından yenmez dehşet bir şey yaOstam uçağı ne yapacaksınız?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Valla garip bir hayal ama aynı zamanda güzel de bir hayal hocam , umarım gerçekleşir imkansız diye bişey yoktur.Ustam uçuracam valla Airbus olsa kokpitine daha çok hakimim onun ama fotoğrafta ki gibi 777 olsa tadından yenmez dehşet bir şey ya