KaptanMC
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,492
bu 3 ünden çok daha zevkli ve karizmatik makineler varken niye bunları seçtiniz hocam? özellikle supra
-Ozellikle bu Supra'yi sevmemin nedeni Hizli ve ofkelinin ilk araci (Brian'nin) Yani Filimde gorunce cok sevmistim cocukluk hayali o yuzden
-Camaro'ya gelince Amerikan filimlerinde Hep gorurduk o zamanlar En iyi/en cok tercih edilen spor arabalarindandi (Simdi bi tekrar baktimda Hayalimdeki diyebilecegim kadar iyi degilmis o an yapistirmisim bunu es gecelim XD)
-Bu Sahsi olarak gercekten Begendigim Guzel bir Arac cok hosuma gidiyor ozelliklede on kismi baya iyide arac ozellik bakimindan Ama En Onemlisi Modifiye canavari bu arac resmen modifiye edince Lvl Atliyor resmen hem guc hem gorsel olarak muq
Ayrica direk internetten copy paste yaptim fotolari isste yilina flaan bakmadim Araclarin yani yoksa dediginiz gibi Cok dah luks guzel gozuken araclar va gunumuzde biraz daha eski manuel araclari seviyorum diyelim
Bu arada sizin onereceginiz daha zevkli ve karizmatik dedigini Hangileriydi mesela merak ettim ?