Arama sonuçları: *

1. Gizemss

karşı cinsle nasıl selamlaşılıyoruz

Selam
  2. Gizemss

Geceye bir şarkı bırakın!

3. Gizemss

Forum da VP dolandırıcılığı lütfen el atılsın bunlara artık.

IBAN üzerinden kişinin kim olduğu bulunabilir, dava açabilirsin. Uğraşmak gerekiyor.
  4. Gizemss

Forumda Cinsiyet Oranı Ögrenme.

:oops:
  5. Gizemss

Önerilerinize açığım arkadaşlar?

Ne alakası var bunun yaşadığı ülkeyle? Ben de üniversitemi bitirdim ve unutamayacağım çok güzel yılları geçirdim.
  6. Gizemss

Önerilerinize açığım arkadaşlar?

Öncelikle sizin ne istediğiniz önemli. Üniversite hayatını görmek mi? Yoksa bir yerde çalışıp yurtdışına çıkmak mı? Geçim derdi sıkıntınız yoksa, aileniz evi bir şekilde geçindirebiliyorsa tavsiyem işten çıkıp üniversite sınavına hazırlanmanız olacaktır. Üniversite hayatı gerçekten harika bir...
  7. Gizemss

Good old days... (üzdü)

Ağlarım..
  8. Gizemss

Sahibinden ilan veremiyorum.

Maalesef o halde bir bilgim yok. Ama ilan sınırı aşılmış görünüyor.
  9. Gizemss

Sahibinden ilan veremiyorum.

Ücretsiz ilan verme sayınız dolmuş olabilir diye tahmin ediyorum.
  10. Gizemss

Gelecekte yurtdışından nasıl vatandaşlık alabilirim

Evet yenileyebilirsin fakat vize çıkması gerekiyor gidebilmen için. Bazı ülkelere de çok zor çıkıyor.
  11. Gizemss

Gelecekte yurtdışından nasıl vatandaşlık alabilirim

Pasaport alarak vatandaş olmadan 1 ile 6 ay arası (ülkeye göre değişebilir) kalabilirsin. Vatandaş olmak için Green Card başvurusu yapabilirsin. Eğer Green Card çıkarsa 2 yıl içinde vatandaş olabilirsin.
  12. Gizemss

ödev yaparak para kazanma

Bionluk sitelerine bakabilirsin.
  13. Gizemss

radeonsoftware.exe vcruntime140_1.dll bulunamadı hatası

Rica ederim! 💓
  14. Gizemss

radeonsoftware.exe vcruntime140_1.dll bulunamadı hatası

Bu siteden tüm VC'leri indirip tekrar deneyin. https://www.techpowerup.com/download/visual-c-redistributable-runtime-package-all-in-one/
  15. Gizemss

Elektrik faturaları artık daha az gelicek

Ne oldu ya? Seçime daha 1.5 seneden fazla var.
  16. Gizemss

RFİD nedir cüzdandaki RFİD ne işe yarar

Kartlar fotoğraftaki gibi sırası sırasına açılıyor. İçinde mekanizması var, bir tuşla hepsini çıkartabiliyorsun.
  17. Gizemss

kızdan red yedim ne yapmalıyım

O zaman niye reddetmiş?
  18. Gizemss

kızdan red yedim ne yapmalıyım

Konuşmanın üstünden biraz zaman geçmesine izin ver. Daha sonrasında o konuşmak istemezse sen konuşmaya çalış. Fakat eski olayları açma. Yavaş yavaş aradaki buzları eritmeye çalış olmazsa ve/veya konuşmak istemezse maalesef yapacak bir şey yok.
  19. Gizemss

16yaşında para nasıl kazanılır

Denemekten zarar gelmez.
  20. Gizemss

16yaşında para nasıl kazanılır

Dışarı çıkmadan 1800-2000 TL çok zor. Part Time çalışarak kazanırsın anca o parayı. Ev içinde video montaj veya photoshop konusunda iyiysen Youtuber ve Twitcherlara tasarım hazırlayıp kazanabilirsin.
Top Bottom